• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim saçmaladı resmen?

bencilce davranmış hemde çok.unutmuş herhalde düğün her ikinizin düğünü.sadece onun değil.

Sevgilimle gelecek hakkında konuşuyorduk artık ilişkimiz çok ciddi. Çok güzel bi gün geçirdik sonrasında mesajla konuşurken düğünden bahsediyorduk bizim sülale halay çok sever onlarda halay kavramı yok. Çaldırmam düğünde dedi. Bende olur mu öyle şey iki tarafında dediği olur dedim inadı tuttu hiç sevmem halay bi iki tane çalar dedi yok iki tarafında istediği çalınır sen sevmiyorsan oynamazsın dedim o zaman düğün olmaz evlenmem dedi bende gerekeni yap o zaman dedim çok sinir oldum saçma sapan bi mevzu için bitti vs dedi bana bende böyle bişi için bitiriyorsan okey dedim. Yarında doğum günü off çok sinirliyim ne yapıcam?
O ne demek ya. Iki tarafın da örfi adeti yapılır dugunde. O kim oluyo da "çaldırmam o zaman evlenmem" diyo. Bu kadar mı halaydan nefret ediyo, güldüm vallahi. Ayrilmak istiyomus bahane bulmus

Aileler tanıştı mı??

bence sevgiline bunu mms at barışırsınız kahkahayı basar hemen
çok uyduruk bir sebep olur bu ayrılma için saçmaaaaa

BIXz0V8CYAAjdIC.jpg:large

Canım erkekler doğum günleri yaklaştımı pervasız tavırlar sergilemeye bayılırlar. Çünkü yakında doğum günü var öyle ya da böyle sen adım atacaksın bu allahın emri. Hoşlarına gidiyor bunu yapmak. Simdi senin yapacağın yarın doğum gününü iyi bir şekilde kutlamak ertesi gün burnundan fitil fitil getirmeye başlamak. Maksat kutlamadı demesin :KK66:

Bitti dedi bana ergen gibi. Yinede kutlayayım mı süprz yapıp

Bence biz saçmasapan sebeplerden dolayı ayrılığı yaşayan insanlar olarak beraber takılalım :D

Ikinizde coluk cocuksunuz ciddi dusunuyoruz diyorsunda ciddi dusunmek dugun hayali kurup konusmak degil"sadece" ortada fol yok yumurta yok dugun tartismasi cikiyor bi buyuyun sonra ciddi mi degil oyle karar verin

Back
X