Sevgilim sizce fazla mi kısıtlıyor beni?

Normalde yanında da giyiyorum bi şey demiyor bikini de giyiyorum ama. Birkac kere böyle laf soktuğu oldu. Ilerler mi sizce?
Ilerler. Taviz tavizi dogurur HER ZAMAN. Sizi istedigi gibi sekillendirecek, sizi sizden cikaracak ve en sonunda sizi artik begenmeyecek.

Normalde yanında da giyiyorum bi şey demiyor bikini de giyiyorum ama. Birkac kere böyle laf soktuğu oldu. Ilerler mi sizce?

bilemem ki tanımıyorum ..
tek haklı bulduğum noktası bikini ile foto koymanız.. sosyal medyada o şekilde fotoları hoş bulmuyorum her türlü pislik var çünkü..
ben ettiği lafın terbiyesizliğine kızdım öyle şaka olmaz..

Mesele neyi yasakladığı değil, size bir şeyleri yasaklayabiliyor olması. Ne münasebet elin adamı bana bir şeyleri yasaklayacak? Ne olursa olsun bu. Yaşam tarzı buna uygun olan yoo kisitlamiyor der, uygun olmayan evet kısıtlıyor der ama dediğim gibi mesele bu değil. Yasaklayabilme haddini kendinde görmesi. Bu kadar müdahale izni vermem ben.

farklı görüşlere sahipsiniz.dunyalariniz ve bakış açınız çok farklı.
eminim bir bu değil bir çok konuda ters dusuyorsunuzdur.aile v.s
olmaz mi tabiki olur.zitliklarin uyumu denen bişey var.
amaa çok yorucu.
hep fedakarlık ve kendinizden standartlarinizdan fikirlerinizden vazgeçmek yada susmak durumunda kalacaksınız.
sadece sizin için demiyorum.siz baskın bir karakterseniz karşıdaki yaşayacak o zaman.
yani aşk güzeldir ama buluşacak ortak noktalarınız olmalı.ve diğer olumsuzlukları yok sayacak kadar sağlam olmalı..

Kısıtlanma değil diyenler kısitlamanin ne demek olduğunu bilmiyor galiba ya da Maço seviyorlar.
Aslında şöyle bence, kisitlamiyor diyenler zaten bunları yapmıyor ve kendileri de bunları yapmayı hos görmüyor. Halbuki birinin sana şunu yapman yasak demesi zaten tek başına kısıtlamadır.

Bikinili fotoğraf bikinili fotoğraf değil aslında. Üzerimde bikini varken tam göğüs hizamdan çekilmiş bir selfie önümde de kollarım var hiç bi şeyim belli değil. V yakalı bluz giysem aynı sey. Ki yabancilar ekli degil instahramimda. Aman neyse kendimi savunmayayım durumlar bu işte:/ sağolun yorumunuz için.

annen baban onu giyme bunlu fotoğraf çekinme orası yasak dese ailem çok baskıcı diye konu açarsın. Yasakçı kısıtçı sevgili olunca bi hoşgörü geliyor kızlara
Vallahi çok haklısınız Ama ayrılmayı mi düşüneyim napayim. Arkadaşlarım yapma sakın Türk erkekleri hep boyle diyor. Akşam dışarı çıkmaya tatile laf etmeyecek erkek zor bulunur diyor. Ayrılmayı düşünme asla bu sebeplerden diyor

Bir de genc kızlardaki su 'babam bile karismiyor' zihniyeti de ayrı bi çarpıklık. Tabii ki karışmayacak, kac yasina gelmişsiniz. Babaniz karisiyor olsa sevgilinizin karisiyor olmasi dogal mi olacakti bir anda? Ya da evlenince esinizin karismasina evet mi diyeceksiniz? Bir erkegin korumasinda yasama zihniyetinizi lutfen degistirin. Gencecik okumus etmis bir kadinsiniz. Babam bile karismiyor diye savunma mi olur

Ben butun Turk erkeklerinin boyle olduguna inanmiyorum. Ana madem oyle, boyle bir hanzoyla yasamaktansa butun hayatim boyunca bekar kalirim daha iyi olur ruh ve sinir sagligim icin. Siz, bu adami kendinize yakistiriyor musunuz konu sahibi? Lafa bak, butun Turk erkekleri boyleymis. Butun Turk kadinlar ayni mi ki erkekleri ayni olsun? Hayir, kendine ve partnerine guvenen bir suru Turk erkegi vardir eminim ki. Siz de aman hepsi boyle diyerek bu muameleyi kabul etmeyin. Bir yerlerde bu hastalikli dusuncelerden uzak ve sizi cok sevecek biri vardir eminim.

Evet tabi haklisiniz benim ailem de boyle düşünen özgürlükçü bir aile zaten. Demek istediğim şuydu: anne babamız bizi büyütmüş maddi manevi emekleri sonsuz sevgiliden önce onların nasihatini dinlerim. Yaşım genç hala da ogrenciyim katı kurallar kisitlamalar olmasada onların evinde onların nasihatleriyle yaşıyorum. Onlar bile "kızım bize soracak olursan bu uygun degil" demezken sevgilimin demesi abes geliyor. Bunu demek istedim.

Şimdiye kadar hep türk erkekleriyle çıktım hiç böyle birine denk gelmedim ya da kendime müdahale ettirmeyeceğimi anladılar cesaret edemediler. Çek çizgini o düşünsün. Bi arkadaşın dediği gibi üniversite günlerini bi daha bulamayacaksın istediğin gibi gez giyin eğlen delir. Hele bu zamanda hiç karıştırtma kendine. Ayrılacaksanız da ayrılın arkadaşların neyin kafasını yaşıyor ben anlamadım genceciksin daha önüne kimler kimler çıkacak niye son seçenek bu adam gibi tahammül edesin ki.

Ben bu maddelerin cogunu sevgilim olsa da olmasa da yapmadigim icin bana kisitlayici gelmedi. Avrupada yasamiyoruz , erkeklerin genel olarak dusunceleri belli. Ben olsam okulun havuzuna gitmem. Siniftaki erkeklerin girgir konusu olmak istemem. Hakli bence yani bunlari ben kendi kiz arkadaslarima bile söyluyorum , iyiliginizi istiyor bence

o zaman o konuda da haksız..
ben bikinili olduğunuz anlaşılıyor sanmıştım..

Benim ki hala bikinime karışır,kısıtlama olarak gormuyorum adam hoslanmiyor ama karari ben veririm. Konu sahibide eğer baskın karakterdeyse adamı dize getirebilir diye düşünüyorum. Kısıtlama bana göre yaptırım uygulamaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…