- 23 Mart 2015
- 5.759
- 12.179
- 448
- 36
Herşey iyi hoşta şu barzo benzetmesi nedir açılımı nasıldır
İlk defa duyuyorum:)
Tartışmalar oluyor aramızda büyüyüp küsluk haline gelmese de.Boyle bir ailede büyüyüp böyle bir adamla ne isiniz olmus hayret valla. Peki siz itiraz edince napiyor? Kavga mi ediyorsunuz?
Ben hiç karışmam neredeyse. Ama o çok yoğun çalıştığı için pek bi sosyal hayatı yok zaten ben ve ailesine vakit ayırabiliyor bi tek.Çok abartılı değil ama sen ne oranda karışıyorsun burada bu önemli? Ben evli olduğum halde bunları yapabiliyorum ama eşime de karışmıyorum misal.
Degil mi bana da bizim okulun havuzu daha nezih geliyor.Ha birde benim eşim de sadece mezun olduğum okulun havuzuna gitmeme gönlü razı oluyor, hani gidenler daha nezih diye. Sizinkide tam tersi düşünüyormuş. Benim eşim etrafta barzo olmadığı sürece her yere yollar, düşünün iş için yurtdışına çıktım yanımda bir erkek bir kadın arkadaşla adam sesini çıkarmadı ama bulunduğumuz şehirde gece alkollü ortama müsade etmez, bana mantıklı geliyor bu yaklaşımı.
Çok yoğun çalışıyor. Kısıtlı zamanımızda başbaşa görüşmeyi tercih ediyoruz. Ki zaten kız kiza yapilan bir plana dahil olmak istemiyor haklı olarak tek erkek olarak.Bu söylediğiniz yerlere Niye birlikte gitmiyorsunuz? Bunca müdahele bence normal değil.
Haklısınız fakat Türk erkekleri çoğunlukla böyle daha iyisini bulamayabilirsin seviyorsan yalnız kalmak istemiyorsan musama göster diyorlar. Ben de bu konuda tereddütte kaldim. Sevgilimi seviyorum ve çevremde daha beterlerini de görüyorum. Düzen bu olmuş.İnsanların en büyük hatası kendi fikir yapisina uygun biriyle sevgili olmak yerine sevgili olduğu kisiyi kendi fikri kalıplarına sokmaya çalışması bence.
Her iliskide mutlaka tavizler veriliyor ancak ben herkesin kendi aşılmaz kırmızı cizgisi olduğuna inanıyorum. Konu sahibi arkadaşım, bu meseleler senin icin kırmızı cizgiyse taviz verme ya da ayrıl. Yok taviz verebilirim sorun degil diyorsan da muhtemelen sevgilinin isteklerinin sonu gelmeyecek. Sen taviz verdikce o da isteklerini arttırır diye düşünüyorum...
Haklısınız fakat Türk erkekleri çoğunlukla böyle daha iyisini bulamayabilirsin seviyorsan yalnız kalmak istemiyorsan musama göster diyorlar. Ben de bu konuda tereddütte kaldim. Sevgilimi seviyorum ve çevremde daha beterlerini de görüyorum. Düzen bu olmuş.
Sevgililerimin hepsi türktü hiç biri bu adam gibi kısıtlayıcı hareketlerde bulunmadı.Haklısınız fakat Türk erkekleri çoğunlukla böyle daha iyisini bulamayabilirsin seviyorsan yalnız kalmak istemiyorsan musama göster diyorlar. Ben de bu konuda tereddütte kaldim. Sevgilimi seviyorum ve çevremde daha beterlerini de görüyorum. Düzen bu olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?