Sevgilim sizce fazla mi kısıtlıyor beni?

Yahu koskoca kadinsiniz yasak koymak ne demek allasen ?
Ana bana bile yasak koyunca itiraz ediyoruz hakkımızı savunuyoruz.
Valla senin bedenin senin kararın.
Ben de az mini giyerim eşim o biraz kısa mı der ben de yok bence der geçerim hiç tinlamam öyle kapanır konu.
Bence ölü taklidi yapmak lazım erkeklere kendi kendilerine kiskanabilirler bi köşede.

Herşey iyi hoşta şu barzo benzetmesi nedir açılımı nasıldır
İlk defa duyuyorum:)

Ya kusura bakmayın, erkeklerin çok olduğu bir iş yerinde çalışıyorum ve o kelimeyi o kadar sık duyuyorum ki artık bana da kullanımı yaygın bir kelime gibi gelmeye başladı :)
yani hani böyle kıro, hayatında kadın görmemiş gibi bakan, rahatsız edici görgüsüz erkekler için kullanmıştım :) şimdi daha net olmuştur :)

En sevmedigim erkek modeli, sonucta siz nerde ne giymesini bilecek yasta bi insansiniz. Bence kim olursa olsun sizi yönetmemeli tabi tamamen benim dusuncem bu yönde.

Bu söylediğiniz yerlere Niye birlikte gitmiyorsunuz? Bunca müdahele bence normal değil.

Erkek olsam bende aynısını yapardım kısıtlama değil koruma denir buna zira kız arkadaşının bikinili fotoğraflarımı sosyal medyada paylaştıran kişilere adam diyemem ben

Senin tarzın bana da uymuyor ama kalkıp ben seni kısıtlamam, laf söyleyemem buna hakkım yok, o da seni böyle tanımış değil mi? Ayrıca sana da tavsiyem doğrularını başkasına göre belirleme. O istiyor diye zorla yaptığın bir şey doğru olmuyor. Kendin yapmak istemiyorsan o zaman sana doğru olur bunlar.
Ve şöyle düşün, yarın bir gün evlendiğinizde sürekli kısıtlanmak ister misin?
Hadi okul bitti evlendin diyelim;
Hem okul bitecek, ev işleri, iş hayatı, sosyallikten kopmak ve o arada bir de hamile kalsan, kocanın da şu lafları tabi devam edecek, eğer sana zor gelecekse evlenme, ama yok zor gelmez uyum sağlarım diyorsan evlen.
Ben aynı kulvarda insanların evlenmesinden yanayım.
Edit: düzeltme.

Çok abartılı değil ama sen ne oranda karışıyorsun burada bu önemli? Ben evli olduğum halde bunları yapabiliyorum ama eşime de karışmıyorum misal.
Ben hiç karışmam neredeyse. Ama o çok yoğun çalıştığı için pek bi sosyal hayatı yok zaten ben ve ailesine vakit ayırabiliyor bi tek.

Sevgilisiniz,..
Sevgililer güzel zaman geçirmeliler, birlikte... her biri hayatlarına renk katmalılar, güzel paylaşımlar edinmeli.

Siz sevgilisiniz, çiftsiniz... ama her ikinizinde özel alanları olmalı.

Evlenseniz dahi bu geçerlidir.

Hayata çift olarak gelmediniz. Siz önce kendinisiniz ve tek başınıza bir birey olmalısınız ilk önce. Sevgilinize sadık bir sevgili olmalı ve güzel paylaşımlarda bulunun.

Ama... :

Bu tarz kısıtlamaları ben zorbalık olarak görüyorum ve yorumluyorum... gerisi size kalmış.

vALLAHa ben burda çok ta abartılı bişey görmedim. Hatta içimden dedim "keşke ben de sevgiliyken kız arkadaşlarımla tatile gidebilseydim" diye. Yani bizde doğru dürüst gezip tozma bile yoktu. Ben Azerbaycanlıyım. Burada daha çok sert oluyor bazı erkekler. Odun toplumu sanki Benimki de sevgiliyken nişanlıyken daha bi odundu. Şimdi biraz düzeldi evlendikten sonra. Yani böyle şartlar koruma içgüdülü. Bişeyden rahatsız olursanız dile getirin. Sevgilisiniz daha nikahlı karısı değilsiniz. Emrettiğinde parmağınızı gösterin yüzük yok diye. O anlar

Degil mi bana da bizim okulun havuzu daha nezih geliyor.

Bu söylediğiniz yerlere Niye birlikte gitmiyorsunuz? Bunca müdahele bence normal değil.
Çok yoğun çalışıyor. Kısıtlı zamanımızda başbaşa görüşmeyi tercih ediyoruz. Ki zaten kız kiza yapilan bir plana dahil olmak istemiyor haklı olarak tek erkek olarak.

Ya bunun cogu bir kismi normal
Az bir kismi anormal bence.Birkac maddesi.Ama bulandirmaya yetiyor tabi.

Ben bunun ust modelini yakin arkadasimin erkek arkadasinda gordum ki beni bile kiskaniyordu.Teline herzaman bakiyordu.Yazismalarimizi bile okuyordu.Birgun bana arkadasim gibi abuk subuk yazmisti.Facesini kapattirdi.Kapatmadan once erkek olanlari sildi.Benim cok samimi arkadasim diye gorusmemizi engellemeye calisti.Arkadasimin da hosuna gidiyordu alttan alttan.Cok kavga ediyorum dese de.Simdi evliler cok mutlu.

Seninkininki bir nebze normal istekler.O birkacini kabul etme.Digerlerinde de senin icin sorun varsa uygun degilsiniz ayrilin gitsin madem.

Nikah, bir kadinin bir erkegin mali oldugunu belgeleyen bir anlasma degildir. Bir kadina kocasi da bu derece karisamaz, ki zaten bu derece ters hayat goruslerine sahip olan iki insan evlenmemelidir. Kocan olmadigi icin sana karisamaz cumlesi tamamiyle yanlis bir cumledir. Butun bunlarin temel sebebi; kiz almak, kiz vermek benzeri kelime obeklerinde hayat bulmusn sacma zihniyet.
Kadın bir erkeğe varmaz, kadın bir erkeğe verilmez ve bir erkek bir kızı almaz, (almak-vermek) bu tabirler kadını kıymetten düşüren, ona en hakir mahiyeti veren şeylerdir ve her şeyden evvel bu zihniyeti kadınlarımız kafalarından çıkarmalıdır; bilmelidirler ki iki cins birbiriyle hayatlarını birleştirirken yuvaya getirdikleri aynı kıymette şeylerdir ve koca mal sahibi değil, ortak, hayat ortağı demektir.
Bir kere daha kopyalamistim Sabahattin Ali'nin bu sozlerini, bin kere daha kopyalarim. Bir kadin bile uzerinde dusunuyorsa ne mutlu.
Diger taraftan, bir kadin buraya sevgilisinin basortusunu cikarmasini istedigini, kadin-erkek karisik ortamlara girmesini istedigini, alkol kullanmasi icin tesvik etmeye calistigini yazsaydi buraya, ona da ayni seyleri yazardim. Ki ben basortusunu hayat gorusume son derece ters bulurum, kendim de zamaninda kavga dovus takmayi reddetmisimdir. Burada konu sahibinin sevgilisini hakli bulan varsa eger, bu dupeduz empati eksikligidir.

İnsanların en büyük hatası kendi fikir yapisina uygun biriyle sevgili olmak yerine sevgili olduğu kisiyi kendi fikri kalıplarına sokmaya çalışması bence.

Her iliskide mutlaka tavizler veriliyor ancak ben herkesin kendi aşılmaz kırmızı cizgisi olduğuna inanıyorum. Konu sahibi arkadaşım, bu meseleler senin icin kırmızı cizgiyse taviz verme ya da ayrıl. Yok taviz verebilirim sorun degil diyorsan da muhtemelen sevgilinin isteklerinin sonu gelmeyecek. Sen taviz verdikce o da isteklerini arttırır diye düşünüyorum...

Haklısınız fakat Türk erkekleri çoğunlukla böyle daha iyisini bulamayabilirsin seviyorsan yalnız kalmak istemiyorsan musama göster diyorlar. Ben de bu konuda tereddütte kaldim. Sevgilimi seviyorum ve çevremde daha beterlerini de görüyorum. Düzen bu olmuş.

O zaman baştan konusup sınırlarını iyi cizeceksin canım yoksa zamanla daha da artacaktır

Sevgililerimin hepsi türktü hiç biri bu adam gibi kısıtlayıcı hareketlerde bulunmadı.
Çevreniz ve sevgiliniz kötü diye kötünün iyisi moduna girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…