Sevgilim sizce fazla mi kısıtlıyor beni?

Bunu bir konuşmamızda kendisine söylemiştim. Gelecek için endişe etme, sadece birkaç şey rica ettim senden öyle bir kısıtlama falan yok diyor.

Onu demiyorum yani kendi kafana göre bi hayatın var rahata alışmışsın şimdi böyle müdahale olunca zor olur

Cok kisitlamiyor bence ama bu seni rahatsiz ediyorsa acik acik soyle ki ileride sorun yasamayin iliskilerde acik olmak ilerleyen zamanlarda yasayacagin buyuk problemlerin onune gecer.

Ben hiç kısıtlamıyorum onu. Kendisinin gece hayatı, genis bir arkadaş ortamı, gezmesi tozmasi pek yok cunku. Gün içinde işi onu çok yoruyor, mesaiye kaliyo aile işi, seyahatleri vs oluyor ailesiyle o yüzden pek fırsatı olmuyor. Ama mesela spor salonuna gidiyor, Ben erkeğim kadınlara asılıyorlar bana bi şey olmaz diyor. Geçen yaz ortak arkadaşlarımızla kızlı erkekli tatile gitti ben gidememistim. Ortak arkadaşlarımız olmasa gitmem senin tanımadığın insanlar olsa gitmem diyor. Ama bunlara da ben net bir şekilde istemiyorum desem yapmaz öyle hissediyorum. Ama neden diyeyim, demem.

Son düzenleme:
Evlenince daha rahat bırakanlar da oluyor demek ki. Benim sevgilimin sıklıkla kullandığı bir diğer lafiysa: gelecekte parmağında yuzugumuz olacak rahat edeceğim, şu an sıkıntı.

Cok kisitlamiyor bence ama bu seni rahatsiz ediyorsa acik acik soyle ki ileride sorun yasamayin iliskilerde acik olmak ilerleyen zamanlarda yasayacagin buyuk problemlerin onune gecer.
Konuşmaya çalıştım daha önce ama biraz daha net olmalıyım belki de. Teşekkür ederim yorumunuz icin.

Senin kendi aklin yokmus gibi davraniyir adam resmen. Kac yasinda kadinsin neyi yapip neyi yapamayacagini kendin bilirsin. Ben bana sunu yap bunu yapma diyen birini hic cekemedim. Beni boğar bu yasaklar.

Benim sevgilim de karşı çıkardı bunlara. Ama şöyleki ben zaten alkol almayı sevmem,bikinili foto atmak istemem vs.Yani o hayatımda yokken de bu tarz şeyleri istemezdim o yüzden ben kısıtlanmış hissetmiyorum ama siz bu durumda kısıtlanmış hissediyorsanız evet kısıtlanıyorsunuz.

Ya biz pek bilmiyoruz dusunmuyoruz da.. erkekler pis muhabbetlerine bizleri alet edebiliyolar. Unvdeyken duymustum bikac arkadas bi kiz hakkinda vay beb varya onu soyle boyle bilmem ne falan konusuyolardi. Halbuki kizin haberi yok oyle biri de degil... bu birinci ornek.. ikincisi,en yakin arkadasimin 3yil boyunca kanka bildgi kisi,mezun olmamiza cok az kala ona zorla sarilmaya opmeye vs calismis... sonradan anlatmisti arkadasim. Resmen travma yasamis hemen anlatmamisti da.. :/ Biz arkadas falan diyoruz da.. onlarin beyninden kim bilir ne geciyo bilemiyosun.. ve bence sevgilin de,senin birilerinin beyninden gecme ihtimalini bile kiskaniyo. Hiiic kizma.
Benim esim,askere gittiginde bikac sinif arkadasima sinir oldugu icin mumkun oldugnda onlarla konusmamami istemisti. Ben de haliyle akli kalmasin diye braz mesafeli olmustum. Yalan soyleyecek biri de degilim,hani konusmuyorum derim nolcak ..da yapamiyodum... Ama sevgiline kizmiyo da degildim ne sacma sey suna bak kisitladi beni bilmem ne... veee iste o kisilerden biri de,en yakin arkadasima sarkan opmeye calisan kisiydi.. ben o kadar yakin degildm de,arkadasimin kankasiydi iste guya..
Sevgilime hak vermistim. Vay be benim goremedigmi gormus demekki demistim sonra.
Amaaa bu hak verme olayini ona soylememistim havalara girmesin diye
Evlenince daha rahat bırakanlar da oluyor demek ki. Benim sevgilimin sıklıkla kullandığı bir diğer lafiysa: gelecekte parmağında yuzugumuz olacak rahat edeceğim, şu an sıkıntı.

Merak ediyorum kendi yaşam tarzı nasıl sevgilinin? Alkole karşı oluşu muhafazakar biri olduğundan mı yoksa kendi kullanıyor ama sen kadınsın yapamazsın kafasında mı?

Durum bence senin yasadigin hayat stiliyle alakali. Sen bugüne kadar bunlari rahat rahat yaptiysan ve simdi biri cikip sana yapma diyorsa kisitlamis olur. Ama zaten icinden gelmiyorsa yapmak kisitlama degildir.

Arkadaslarimla gece disari cikma veya geziye cikmama karismasi benim icin kisitlama olurdu mesela. Fakat digerleri zaten yapmadigim seyler.

Bazı şeyler bana saçma geldi ama bazı şeyler de mantıklı. İlişkilerde böyle kısıtlamalar illa olacak. Sonsuz özgürlükle ilişkiler yürümez. Bazen sen bazen de o alttan alacak. İlişkiler fedakarlık gerektirir. Karışamaz edemez o kim yaa diyemem.

Ne demek kizli erkekli tatile cikacak.. cikamaz yani cix. Ben de cikmam. Universite ortamini sevgilin cok iyi biliyor olabilir ,disarida mudahil olmuyor sadece okul disi aktivitelerde mudahil oluyorsa.. sayet oyle degilse kusura bakma ama ayri dunyalarin insanisiniz :/

Bu sorunun cevabı sizin yaşam tarzınız ve düşünce yapınıza göre değişir bence. Bu soruyu burada sormanızı pek mantıklı bulmadım herkes kendi yaşam tarzına göre cevap verir bu soruya. Şimdi ben bir şey derim o bir şey der öteki başka bir şey der yok yere tartışma olur diye düşünüyorum

Valla ben severim boyle kiskanan erkegi
Benim koca da kiskanclik sifir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…