Bunu bir konuşmamızda kendisine söylemiştim. Gelecek için endişe etme, sadece birkaç şey rica ettim senden öyle bir kısıtlama falan yok diyor.1. Ve 8. Maddeler çok sinir bozucu.
Arada kalan diğerleri de öyle ama bu ikisi ayrı bir gıcık.
Soruna gelince evet çok çok fazla kisitlaniyorsun. Burdan bakınca sen instagramda nasıl bir fotoğraf paylaşacağını dahi bilmeyen, spor salonu gibi ortamlarda erkeklerin hatta spor hocalarının sana yaklaşmasına rahatlıkla izin verecek bir kadinmissin gibi duruyor. Evlenseniz markete bakkala da tek başına gidemeyen birine donusmen muhtemel.
Sizce bu maddeleri yapsam fazla rahat bir hayatım mi olur Türkiye şartlarına göre? Arkadaşlarım Türkiye şartlarına uy, bircok erkek bunu anormal karşılar vs diyor da bu konuyu açmamın, kararsız olmamin sebebi bu
Ben hiç kısıtlamıyorum onu. Kendisinin gece hayatı, genis bir arkadaş ortamı, gezmesi tozmasi pek yok cunku. Gün içinde işi onu çok yoruyor, mesaiye kaliyo aile işi, seyahatleri vs oluyor ailesiyle o yüzden pek fırsatı olmuyor. Ama mesela spor salonuna gidiyor, Ben erkeğim kadınlara asılıyorlar bana bi şey olmaz diyor. Geçen yaz ortak arkadaşlarımızla kızlı erkekli tatile gitti ben gidememistim. Ortak arkadaşlarımız olmasa gitmem senin tanımadığın insanlar olsa gitmem diyor. Ama bunlara da ben net bir şekilde istemiyorum desem yapmaz öyle hissediyorum. Ama neden diyeyim, demem.Oyle birsey sormussun ki :) Bukisitlama kisiye gore degisir. Universitede evlenen biri olarak soyluyorum. Bu maddelerin hicbirine esim de izin vermedi ve ben de onun gitmesini hic istemiyordum ve bu karsilikli olunca rahatsiz edici bisi olmasi degil bilakis baska aktivitelere beraber katiliyorduk ya da kiz arkadaslarimla baska seyler.. mutlumuyduk hem de nasil..
Demem o ki; bu sizin bakis aciniza, hayat tarziniza bagli. Sorunun cevabi sende..
Evlenince daha rahat bırakanlar da oluyor demek ki. Benim sevgilimin sıklıkla kullandığı bir diğer lafiysa: gelecekte parmağında yuzugumuz olacak rahat edeceğim, şu an sıkıntı.Bunlar bi baskasina agir gelmez sana agir gelebilir. Sen biliceksin kisitlaniyo musun.. ama su var,ilerde evlenirsen falan bu karistigi seyleri 1 yada 2taneye dusebiliiir :) benim esim ojelerime karisiyordu. Cok sacma dimi.. neymis cok temiz bakimli bi kiz oldugun imajini veriyosun herkese kiskaniyorum,bari ayagina surme vs diyodu.. ama.dinlemiyodum. Su an evliyiz pekala istedigim gibi susleniyorum ojemi suruyorum.. daha dogrusu suruyorDUM.. artik bi bebegim var ve pek vakit bulamiyorum..
Anladım teşekkür ederimOnu demiyorum yani kendi kafana göre bi hayatın var rahata alışmışsın şimdi böyle müdahale olunca zor olur
Konuşmaya çalıştım daha önce ama biraz daha net olmalıyım belki de. Teşekkür ederim yorumunuz icin.Cok kisitlamiyor bence ama bu seni rahatsiz ediyorsa acik acik soyle ki ileride sorun yasamayin iliskilerde acik olmak ilerleyen zamanlarda yasayacagin buyuk problemlerin onune gecer.
Senin kendi aklin yokmus gibi davraniyir adam resmen. Kac yasinda kadinsin neyi yapip neyi yapamayacagini kendin bilirsin. Ben bana sunu yap bunu yapma diyen birini hic cekemedim. Beni boğar bu yasaklar.Hanimlar merhaba
Sevgilimle birbirimizi cok seviyoruz, 3 yildir birlikteyiz cok sadik nazik uzerime titreyen bir adamdir fakat kendisi kıskanç biri aynı zamanda. Kıyafetime, makyajima, arkadaş çevreme karışmaz fakat karıştığı birkaç konu başlığı var küçük tartışmalar yaşadığımız.
1. Spor salonuna gitme diyor, avlanmak için giden erkekler var, erkek spor hocaları kadın müşterilere asılabiliyor diyor sen evde yap sporunu diyor.
2. Asla tum vücut fotoğraf atmam instagrama ama bazen bikiniliyken selfie çekiyorum göğüs ustum görünecek şekilde. O şekilde bile olsa bikinili fotoğraf atma diyor.
3.universite öğrencisiyim okul bitmek üzere her gittiğim partiye etkinliğe burun kıvirdi. Partilere gitme, alkollü etkinliklere gitme diyor yasak koydu resmen gitmiyorum artik.
4. Gece sokakta olma kesinlikle diyor kız arkadaşlarınla dışarı cikarsan erken saatte eve gel kulüp disko bar gibi yerler yasak diyor.
5.okulun havuzuna gitme erkek arkadaşlarının, yaşıtın olan öğrencilerin seni mayolu görmesi hoş değil diyor başka bir havuza gidince bi şey demiyor. Ama yine de mir kir ediyor. Yanında sort mayo vs alisverisi yaptigimda laf sokuyor. "Biz de iyice geniş olduk" falan diyor şakayla karisik.
6. Kiz Arkadaşlarımla tatile çıkmama yasak diyemiyor kizacagimi bildiği için ama laf sokuyor.
7. Alkol pek sevmem ayda yilda bir kullanırım fakat buna da laf etmemekle birlikte hoşuna gitmediğini anlıyorum.
8. Okul gezilerine tabi git ama önceliğin ben olayım birlikte harcarız bi şeyler yaparız belki de ona vereceğin parayla diyor. Hem benim aklım kalıyor diyor.
Sizce ben fazla mi kisitlaniyorum?
Evlenince daha rahat bırakanlar da oluyor demek ki. Benim sevgilimin sıklıkla kullandığı bir diğer lafiysa: gelecekte parmağında yuzugumuz olacak rahat edeceğim, şu an sıkıntı.
Ne demek kizli erkekli tatile cikacak.. cikamaz yani cix. Ben de cikmam. Universite ortamini sevgilin cok iyi biliyor olabilir ,disarida mudahil olmuyor sadece okul disi aktivitelerde mudahil oluyorsa.. sayet oyle degilse kusura bakma ama ayri dunyalarin insanisiniz :/Ben hiç kısıtlamıyorum onu. Kendisinin gece hayatı, genis bir arkadaş ortamı, gezmesi tozmasi pek yok cunku. Gün içinde işi onu çok yoruyor, mesaiye kaliyo aile işi, seyahatleri vs oluyor ailesiyle o yüzden pek fırsatı olmuyor. Ama mesela spor salonuna gidiyor, Ben erkeğim kadınlara asılıyorlar bana bi şey olmaz diyor. Geçen yaz ortak arkadaşlarımızla kızlı erkekli tatile gitti ben gidememistim. Ortak arkadaşlarımız olmasa gitmem senin tanımadığın insanlar olsa gitmem diyor. Ama bunlara da ben net bir şekilde istemiyorum desem yapmaz öyle hissediyorum. Ama neden diyeyim, demem.
Senin yerinde olmak isteyen binler var kardesValla ben severim boyle kiskanan erkegi
Benim koca da kiskanclik sifir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?