Sevgilim sizce fazla mi kısıtlıyor beni?

Evet bi de bunun evlilik safhası var...

Her erkeğin vereceği tepkiyi yapacağı şeyi bilmez bilemez. Ben erkeğim anlarım ayaklarını geçsin demek kendi de aynı şeyleri yapıyor herkesi kendi gibi sanıyor ki seni kısıtlıyor.
Vallahi bildiniz şok oldum şu an.. Ben erkeğim erkeklerin ciğerini bilirim vs diyor

Kisitlanma kisitlanmadir, ben icki icmiyorum o yuzden istememesi normal falan diyen arkadaslar olmus. Onemli olan neyi kisitladigi degil birinin hayatina mudahale ediyor olmasi sorun. İnsanlari oldugu gibi kabul edip guvenmek ne kadar zor acaba...

Suan ikinizde birbirinize karsi olan sevginizden oturu ustunu kapatiyorsunuz biseylerin ama ilerde ozellikle evlendiginizde cok degil 3 5 ayda pismanlik yasicaksiniz cunku birbirinizden cok farklisiniz.evlilikte hersey bir yere kadar gider cunku uyum olmadimi hic bisey olmaz

Flört şiddetine maruz kalıyorsun yani evet kısıtlanıyorsun.
eğer bu kadar rahatsızsa baştan denize girmeyi, resim atmayı seven biriyle birlikte olmayacaktı.
istediğini yapacaksın. istediğini giyeceksin.
ondan önce ne yapacağını bilmiyor muydun da elin herifinin höt zötüne kaldın?

hayatındaki erkek bu kadar karışamaz, karışmamalı. sonra bunların devamı geliyor.
böyle minik minik başlıyor işte onu giyme oraya gitmeler sonra evlenince camdan baktırmamaya kadar gidiyor.

işte gece çıkınca aklım kalıyor malum hep olaylar filan dikkat et dese anlarım ki olması gereken de budur ama gitmeyeceksin, yasak, laf söz vs asla olmaması gerekendir.

Eğer böyle rahat bir hayata alışmışsanız bir süre sonra iyice boğulursunuz.

Taviz tavizi doğurur. Sen onun dediklerini yaptıkça ses çıkarmadıkça o dozunu arttıracak emin ol. Ben böyleyim kabul edersen böyle et değiştirmeye çalışma deyin. Okul gezilerine gidince aklı kalıyormuş paşanın oraya vereceğin parayı beraber harcayalımmış bak bak... Yuh diyorum artık...

1. Ve 8. Maddeler çok sinir bozucu.
Arada kalan diğerleri de öyle ama bu ikisi ayrı bir gıcık.

Soruna gelince evet çok çok fazla kisitlaniyorsun. Burdan bakınca sen instagramda nasıl bir fotoğraf paylaşacağını dahi bilmeyen, spor salonu gibi ortamlarda erkeklerin hatta spor hocalarının sana yaklaşmasına rahatlıkla izin verecek bir kadinmissin gibi duruyor. Evlenseniz markete bakkala da tek başına gidemeyen birine donusmen muhtemel.

Oyle birsey sormussun ki :) Bukisitlama kisiye gore degisir. Universitede evlenen biri olarak soyluyorum. Bu maddelerin hicbirine esim de izin vermedi ve ben de onun gitmesini hic istemiyordum ve bu karsilikli olunca rahatsiz edici bisi olmasi degil bilakis baska aktivitelere beraber katiliyorduk ya da kiz arkadaslarimla baska seyler.. mutlumuyduk hem de nasil..
Demem o ki; bu sizin bakis aciniza, hayat tarziniza bagli. Sorunun cevabi sende..

Bunlar bi baskasina agir gelmez sana agir gelebilir. Sen biliceksin kisitlaniyo musun.. ama su var,ilerde evlenirsen falan bu karistigi seyleri 1 yada 2taneye dusebiliiir :) benim esim ojelerime karisiyordu. Cok sacma dimi.. neymis cok temiz bakimli bi kiz oldugun imajini veriyosun herkese kiskaniyorum,bari ayagina surme vs diyodu.. ama.dinlemiyodum. Su an evliyiz pekala istedigim gibi susleniyorum ojemi suruyorum.. daha dogrusu suruyorDUM.. artik bi bebegim var ve pek vakit bulamiyorum..

Duruma göre değişir örnek olarak eşim bikini giymeme karismaz ama memleketimde dizden etek giymeme izin vermez kısa giysem dar giydirmez tayt gibi erkek arkadaslarla yanak yanağa öpüşmeme izin vermez ama kafede onlarla bulusup sohbet etmeme karismaz bana göre kısıtlama değil bu kuralları onun aynı şekilde benimde onun için kurallarim var ...sizdede böyleyse ve sizi rahatsız etmiyorsa uyabilirsiniz ki bana göre normal davranışları

Senin anne baban yok mu? Onlar sana izin veriyorken, laf etmiyorken sen neden sevgilini dinliyorsun anlamıyorum...
Ayrıca üniversite yılları bir daha geri gelmeyecek, okuldaki arkadaşlarınla o gezilere gidemeyeceksin.
Tamam sevgili de arkadaş gibi olur ama her şeyi onunla yapmak gerekmez. Diğer arkadaşların yeri başkadır.
Çok taviz vermişsin ne yazık ki... Ayrıl demek istemiyorum eminim ki seviyorsundur ama en azından konuş onunla, tavrını koy. Sen ayrıca birkaç sene sonra işe başlayacaksın, genç bir kadınsın nasıl hayatına bu kadar müdahale etmesine izin verebiliyorsun?

(

Bir erkek yüzünden üniversitenin arkadaşlık ve eğlence ortamını yaşamadığın için ilerde çok pişman olacaksın.Bu günler geri gelmez.
Gece olan partiler için de fikriniz ayni? Ben eskiden onlara da katılıyordum açıkçası ama sonradan gitmemeye başladım. Yoksa sadece geziler vs için mi diyorsunuz? Sevgilim bari partiler konusunda taviz ver vs demişti de

Eğer böyle rahat bir hayata alışmışsanız bir süre sonra iyice boğulursunuz.
Sizce bu maddeleri yapsam fazla rahat bir hayatım mi olur Türkiye şartlarına göre? Arkadaşlarım Türkiye şartlarına uy, bircok erkek bunu anormal karşılar vs diyor da bu konuyu açmamın, kararsız olmamin sebebi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…