Sevgilim sizce fazla mi kısıtlıyor beni?

Sen buna kisitlamami diyorsun seni sahiplendiği için bir takim isteklerde bulunmuş sonuçta bikinini yine giyiyorsun sadece foto çekme demiş alkol bar disko gibi kotu alışkanlıklarından kurtulmani istemiş o seni kadını olarak görüyo aslında sevinmek gerek

Kısıtlamadığı neyiniz kalmış ki. Oraya gitme, şunu giyme. Sokakta olma. Şort alırken söylemeler falan. Eğer kendi doğrularınız varsa tavrınızı koyun. Hiç kimsenin doğruları ve istekleri doğrultusunda yaşamak zorunda değilsiniz. Sen istiyorsan bikini giy. Sen istiyorsan dışarıya çık. Okulun Havuza girmek istiyorsan gir. Ama herşeyi sen istiyorsan yap.

Evet fazla kisitlaniyorsunuz. Evde yap sporunu ne demek... sanki profesyonel sporcusunuz neyi ne kadar nasil yapacaginizi nerden bileceksiniz?

Biz iyice genis olduk ne demek o nasil bir igrenclik?

Daha evlenmeden muhtemelen babanizdan aldiginiz parayi neye harcayacaginiza karisan adam yarin da maasiniza el koyacak olan adamdir. Uzak durun.

Mesela benim esim de spor salonuna yalniz gitmemi istemiyor. Ama bana gitme diyemez. Olabildigince ikimize de uyan saatlarde beraber gidelim diyor sadece. Uymayan gunlerde ben yalniznda gidiyorum.

Bikinili foto koymami benim esim de istemez. Ama ne giyecegime asla karismaz.

Okul partisi olayimiz yok yasimiz sebebiyle. Ama olsa da "ben de gelsem olur mu" derdi ve alacagi cevaba olumlu yahut olumsuz razi olurdu.

Kendisinin yoğun işi sebebiyle sosyal hayatı çok yok, şehir dışında vs olduğu da oluyor, gelemediği çok yer oluyor yani. Birlikte değişik bi şeyler yapabilsek keşke ama çok mümkün degil. Kendisi gelemeyince Benim de gitmemi istemiyor.

Kendisi yogun is yapiyor diye sizi kisitlayamaz. Zaten yapmasin o isi.. hala sizin ogrenci harcliginiz uzerinden plan yapmak durumunda bu adam. Demekki bir getirisi yok. Yapmasin bu yogun isi. Yogun olmayan bir is yapsin.

nasıl, ne hadle "yasak" "yapma" "gitme" diyebiliyor?
sevgili bu ya, hiç mi korkmuyor kaybetmekten, nasıl böyle yapamazsın, gidemezsin diyebiliyor?
hiç mi bu kızın aklı fikri, kendi kararları var diye düşünmüyor?
hiç mi saygı duymuyor senin kararlarına?
gitmeni istememek başka, gitme demek başka şey,
benim babam da yaptığım bir çok şeyi yapmamı, gittiğim çoğu yere gitmemi istemezdi ama yapamazsın da diyemezdi, koskoca kıza ne diyeyim derdi, ki baba yani bu, yemişim sevgiliyi

bence bu kısıtlamak değil size doğru gelen ona doğru gelmiyor.
hayatınızın kalan kısmında anlaşamayacağınızın göstergeleri

bu nedir yahu
asla bir erkek dedi diye kabul etmeyeceğim maddeler. bence de hayatınızı ele geçirmiş, ne kısıtlaması...

1. bu çok saçma geldi bana. erkekler her yerde var, hele avcı erkekler her yerde var, inanabiliyor musunuz bazı işyerleri böyle erkeklerle dolu! asılan erkek de her ortamda olabilir. ee böyle kaça kaça nereye kadar? kaçmak mı bunun çözümü? tamam şimdi spor salonuna gitmezsin de yarın öbür gün iş yerinde öyle erkekler olunca iş yerine gitme mi diyecek? :)
2. bikinili fotoğraf atmak bence gayet saçma zaten.
3. bu çok saçma bir istek, resmen kısıtlama ama siz de gitmiyorum diyerek boyun eğmişsiniz, konuşacak birşey yok bununla alakalı.
4. disko, bara giden biri değilseniz bu zaten sorun değil de gece sokakta olma ne demek? ay oldu o karar verecek ona da. tacizlerden korunmanın yolu kadını eve kapatmak mıymış bir sorar mısın kendisine?
5. bu başlı başına iğrenç bir adam canlandırdı benim gözümde, kusura bakma ama bu senin sevgilin sadece. şorta falan da burun kıvırıyorsa şort giydi diye dayak yiyen kadınlar için ne düşünüyor çok merak ettim şu an. bu ne yahu?
6. yuh diyorum, bence arkana bakmadan kaç. bu nedir?
7. kırk yılın başında olan birşeye bile laf etmesi, öf.
8. bu da saçma sapan birşey, öncelik istemesi garip değil ama sen zaten her ikisine de zaman ayırabilirsin. ayrıca adam senin parana bile karışıyor.

sonuç: bana göre kaçıp gitmen gereken bir tip, ben hayatta katlanamazdım böylesine. sorunun cevabı da evet, fazla kısıtlıyor. kısıtlaması bile yanlışken fazla kısıtlaması daha büyük bir yanlış. çok itici bir tip canlandı gözümde yani çareyi kadını kısıtlamakta bulan bir zihniyet.

3.ncü seçenekte belirttiğiniz durum dışında diğerleri normal tepkiler gibi geldi bana

Fazla degil bayagi kisitliyor ama burda dikkat ermen gereken şey sevgilinin bir sonraki adimi.
Kiyafetine karışmıyor ama yaninda mayo sort alinca laf sokuyor. 2. Adim bunlari giyme olabilir
Kiz arkadaslarinla gece neden sokakta olnayacaksin onu anlamadim? Evlenince arkadaş dost hayatin olmaz bunu bilm

Ya acikcasi karismak istedigi seylere bugün karışmıyor laf sokmakla sinyallerini veriyor evlenince görürsün sen havuzu sartu kiz arkds gece gezmesini diyerek...

Babanin parasini nereye harcayacagini karışıyor ne hakla nasil normal seni sevdiginden deniyor?
Seven adam oraya gitme o oarayka biz gezelim tarzi bi cümle kurmaz ya

Canim sana bi abla tavsiyesi para hesabi yapan adamdan bi halt olmaz. İsterse cok zengin olsun döner arkasini toplar kuruş kuruş.

Aslında pekte kısıtlama denemez ama sana göre değil anlaşılan farklı dünyaların insanlarısınız ciddi düşünen sahiplenen her erkekte vardır böyle şartlar daha fazlası bile olabilir yani..

Benim eşim benimle ciddi düşünmüyor o zaman
Eşlerinizi 1-2 gün rahat bırakın arkadaşlarıyla takılsın diyen üyeler burada bekar bir genç kızın arkadaşlarıyla tatile gitmesine müdahale edilmesine normal bakmışlar. 2017 kadınımız bile ataerkil.

Gayette karışıyor ve saçmalıyor siz kaç yaşındasınız neyi nasıl yapacağınıza karar veremiyor musunuz ?
Spor salonuna gitmeye karışmak , okuldaki havuza girmeye karışmak , şort aldığın için laf yapmak hayretle okudum bunları . Dışarı da şort giyen kızlara karşı düşüncesi de farklı o zaman sevgilinin.
Türk erkeklerinin hepsi böyle değil , çok şükür erkek arkadaşım karışmaz bu tarz şeylere kaç yaşında insanlarız.

Bana soyledikleri yanlis gelmedi cunku bende sevgilinin kafasindayim. aile yapilariniz, yetistirilme tarziniz, cevreniz, hayata bakisiniz, gorusleriniz vs burdan bakinca zit gorunuyor. Ever uyum saglayabiliriz, orta yolu bulabiliriz, fedakarlik yapabiliriz diyosaniz olur da ikinizde diretirse kendi istekleri icin cok zor olur.

Hic gelemem oyle seylere.heleki sevgiliyken hic mi hic gelemem.fazla mi kisitliyor ne demek yahu.az kisitlarsa sorun olmaz mi yani.kisitlamak nedir?ne hakla?ay su erjeklerin kadinlar uzerindeki onu yapma bunu etme uyarilari beni benden aliyor.ne yani bu adam hayatinizda yokken siz nerde ne yapacaginizi bilmiyormuydunuz.bir diger uyuz oldugum konu da kadinlarin beni koruyup kollasin beklentisidirki bu daha da fena.herkes kendisini koruyup kollar yahu.bunun icin bir erkege ihtiyac yokki.benim esim hic mi karismaz hem de insani sinirden catlatana kadar.ama eninde sonunda dedigimi yaparim.e yaptimda ne oldu hic.beni delirttiginle kaldin be adam.

Bence burada sorun bu olaylar bu şekilde başlıyor, sonra her konuyla ilgili her şeyle ilgili son sözün sahibi böyle kısıtlayıcı erkek arkadaşlar / kocalar oluyor ve ilişkilerdeki kadınlar her geçen biraz daha güçsüzleşiyor.

Kocaman insansınız, ne giyip nereye gideceğinize, nasıl davranıcağınıza sadece siz karar verebilirsiniz, aklınız var çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…