- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi lemansgel1
-
Evet kadına kredi çektirdi altına araba aldı kadının maaş kartını aldı genç kızlarla gezdi tozdu. Kadın boşanmak isteyince de seninle fotoğraf paylaşmaya bile utanıyordum başka kim evlenir seninle diye cirkinlesti. Çok korkunç insanlar var.Evet bu şekilde çok erkek var aslında memur eş isteyen.Garanti maaş,işten atılma olasılığı yok denecek kadar az,düzenli mesai saatleri ve bankadan kredi çekmesi oldukça kolay.
Kadınlarda yapmasın bunları artık ya.Evet kadına kredi çektirdi altına araba aldı kadının maaş kartını aldı genç kızlarla gezdi tozdu. Kadın boşanmak isteyince de seninle fotoğraf paylaşmaya bile utanıyordum başka kim evlenir seninle diye cirkinlesti. Çok korkunç insanlar var.
Allah'ın cezası,pislik herifEvet kadına kredi çektirdi altına araba aldı kadının maaş kartını aldı genç kızlarla gezdi tozdu. Kadın boşanmak isteyince de seninle fotoğraf paylaşmaya bile utanıyordum başka kim evlenir seninle diye cirkinlesti. Çok korkunç insanlar var.
yav ayda gelecek 15/ 20 bin için insan evlenir miEvet bu şekilde çok erkek var aslında memur eş isteyen.Garanti maaş,işten atılma olasılığı yok denecek kadar az,düzenli mesai saatleri ve bankadan kredi çekmesi oldukça kolay.
yani fazla olsa anlayacağım ama çok fazla bir şeyleri var gibi gelmedi bana.
bide bilmiyorum ben pek öyle erkeklere rastlamadım ; ki ailem ciddi olarak iyi durumda;
sadece nerede oturdugumu soran insanlar bile bunu anlar hani (şehri bilen ) malvarlığıni saymama gerek yok .
o yüzden bu tarz erkekleri tanımıyor olabilirim
ama böyle bir durumda olsam daha yükseklere bakardım yani 2/3 eve gitmezdim
siz begenmedimlere devam edin ,3 ev 1 bahçeye fazla bir şeyleri yokmuş mu?? Kaç kişinin 3 evi var türkiyede? Millet 2000 lira için adam kesiyor. Gerçekten siz başka bir gezegende yaşıyorsunuz.
Öyle ince hesaplar yapanlar var ki,hatta bu şekilde oğluna eş adayı arayan anneler bile dolu canımyav ayda gelecek 15/ 20 bin için insan evlenir mi
valahi şok oldum ya
kadın neden çekti bunları ?Evet kadına kredi çektirdi altına araba aldı kadının maaş kartını aldı genç kızlarla gezdi tozdu. Kadın boşanmak isteyince de seninle fotoğraf paylaşmaya bile utanıyordum başka kim evlenir seninle diye cirkinlesti. Çok korkunç insanlar var.
ay hadi anneleri bı nebze anlıyorum,Öyle ince hesaplar yapanlar var ki,hatta bu şekilde oğluna eş adayı arayan anneler bile dolu canım.
Hanımefendi siz herkese beğenmedim atarken size de böyle hesap soruyorlar mı?siz begenmedimlere devam edin ,
yorum yazıp elinizi yormayın .
Başta çok nazik davraniyormus, flört döneminde gelen çiçeğin haddi hesabı yoktu aşık oldu haliyle, evlendikten sonra gördü gerçek yüzünü.kadın neden çekti bunları ?
Direk uzaklaş bu adamdan anlattığına göre seninle çıkar için beraber. Benimde hayatımda vardı böyle bir tip zamanında hiç düşünme arkanı dön git derim.Arkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Direk ayrıl mantıken bununla evlenirsem 3 evden biri buna kalacak oh yaşadık diyecek kpss bahane et ve ayrıl odaklanamiyorum aklım karışıyor de ve kacArkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Kaynana adayları genelde öğretmen gelin ister ama atanmış olacak.Ara tatili,yaz tatili,hafta sonu falan bunları hesab ediyorlar yaniay hadi anneleri bı nebze anlıyorum,
eski nesil kendisi aşk sevgi görmemiş vs
yav her ama her konuda yazdığım şeylere beğenmedim atıyorsunuzHanımefendi siz herkese beğenmedim atarken size de böyle hesap soruyorlar mı?sizi özellikle takip edip beğenmedim attığımı mı düşünüyorsunuz? O kadar önemli değilsiniz yani kendinize gelin.
kesinlikle öyle. Bir de hadsiz. 2 aylık sevgilinle bunların muhabbetini de yapmazsın. Hani evlenme yolunda olursun, maddiyat konuları açılır o ara konuşulur ama çok çirkin bunları sürekli sorması. “Sürekli atan” diyerek sizde baskı oluşturması da dikkatimi çekti. Canım çalışıyorsun, inşallah emeğinin karşılığını alacaksın demek var bir de sürekli atan demek var. Ben hiç iyi niyetli bulmadım.Ya zaten şuan işim gücüm yok çalışmıyorum evdeyim iki kardeşiz. Hani memur ol maddi durumunda iyi geçinir gideriz gibi hissettiriyor hani evet mal varlığı var ama maddi durumum yok, geleceğini garantiye almak için gibi hissettiriyor
ay öğretmenlik cidden evlenmek için iyi meslek,Kaynana adayları genelde öğretmen gelin ister ama atanmış olacak.Ara tatili,yaz tatili,hafta sonu falan bunları hesab ediyorlar yani.
Başta çok nazik davraniyormus, flört döneminde gelen çiçeğin haddi hesabı yoktu aşık oldu haliyle, evlendikten sonra gördü gerçek yüzünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?