Sevgilim sürekli maddi konuları açıyor bu da beni rahatsız ediyor

Evet bu şekilde çok erkek var aslında memur eş isteyen.Garanti maaş,işten atılma olasılığı yok denecek kadar az,düzenli mesai saatleri ve bankadan kredi çekmesi oldukça kolay.
Evet kadına kredi çektirdi altına araba aldı kadının maaş kartını aldı genç kızlarla gezdi tozdu. Kadın boşanmak isteyince de seninle fotoğraf paylaşmaya bile utanıyordum başka kim evlenir seninle diye cirkinlesti. Çok korkunç insanlar var.

Ben diyorum size artık erkekler kadınlaştı. Kadın çalışsın eve para getirsin kredi çeksin hesabı ödesin. Tamam erkeğe de kadına da bu kadar maddi anlamda yüklenmek doğru değil ama sırf bir kahve ısmarladı yemek ısmarladı diye Hakan Sabancı tribine giren erkekler var. Sonra yok benim hediyemi ver, ibanıma hesap paralarını at, benzinimi öde diyen erkekler… Böyleleri gerçekten var. Kurgu değil asla.

Kadınlarda yapmasın bunları artık ya.
Kredi çekip kocanın eline arabani vermek, o arabanın şoför koltuğuna oturamamak, maaş kartını vermek, aptal aptal işler cidden. Kadınlar neden uyanmıyor bu tarz şeylere anlamıyorum.

Allah'ın cezası,pislik herif.

3 ev 1 bahçeye fazla bir şeyleri yokmuş mu?? Kaç kişinin 3 evi var türkiyede? Millet 2000 lira için adam kesiyor. Gerçekten siz başka bir gezegende yaşıyorsunuz.

siz begenmedimlere devam edin ,
yorum yazıp elinizi yormayın .
Hanımefendi siz herkese beğenmedim atarken size de böyle hesap soruyorlar mı? sizi özellikle takip edip beğenmedim attığımı mı düşünüyorsunuz? O kadar önemli değilsiniz yani kendinize gelin.

Direk uzaklaş bu adamdan anlattığına göre seninle çıkar için beraber. Benimde hayatımda vardı böyle bir tip zamanında hiç düşünme arkanı dön git derim.

Direk ayrıl mantıken bununla evlenirsem 3 evden biri buna kalacak oh yaşadık diyecek kpss bahane et ve ayrıl odaklanamiyorum aklım karışıyor de ve kac

Hanımefendi siz herkese beğenmedim atarken size de böyle hesap soruyorlar mı? sizi özellikle takip edip beğenmedim attığımı mı düşünüyorsunuz? O kadar önemli değilsiniz yani kendinize gelin.
yav her ama her konuda yazdığım şeylere beğenmedim atıyorsunuz
ben de kendimi çok özel hissettim ne yapayım
hayatımda önemli hissettiğim başka yer yok, buralarda arıyorum işte.

t
kesinlikle öyle. Bir de hadsiz. 2 aylık sevgilinle bunların muhabbetini de yapmazsın. Hani evlenme yolunda olursun, maddiyat konuları açılır o ara konuşulur ama çok çirkin bunları sürekli sorması. “Sürekli atan” diyerek sizde baskı oluşturması da dikkatimi çekti. Canım çalışıyorsun, inşallah emeğinin karşılığını alacaksın demek var bir de sürekli atan demek var. Ben hiç iyi niyetli bulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…