- 2 Aralık 2022
- 72
- 54
- 8
- 29
- Konu Sahibi lemansgel1
-
Kesinlikle uzaklaşmayı düşünüyorumSürekli para düşünen adam yarın evlenince de benzer şeyleri yapar bence çok fazla duygusal olarak kendinizi kaptırmadan bu ise son verin karakter sahibi birini bulmaya çalışın
bu denk meselesini de hayat boyu anlamayacagim yaGerçekten hani ben de memursam memur birini isterim insan dengini ister tek memur maaşıyla olmaz bu devirde ama evi onu bunu sorması gerçekten mide bulandırıcı gelmeye başladı bir de sürekli dönüyor bu konular bir buluştuğumuzda açmazsa diğerinde mutlaka açıyor bu tarz konuları
Gecistirin konuşmayin bakalım tepkisi ne olacak? Birde buluştuğunuz da yemek vs ismarlar mi, ortak mi ödersiniz.Gerçekten hani ben de memursam memur birini isterim insan dengini ister tek memur maaşıyla olmaz bu devirde ama evi onu bunu sorması gerçekten mide bulandırıcı gelmeye başladı bir de sürekli dönüyor bu konular bir buluştuğumuzda açmazsa diğerinde mutlaka açıyor bu tarz konuları
teşekkür ederimCanım bana da böyleleri takılıyor ne desem beğenmedim atan. Sorsan da ay takip mi ediyorsun beni.
Asla inanma kasıtlı olmasa sen tepki vermezdin canını da sıkma iyi nöbetler
Birçok kadın suratına bakılmayacak hatta yaşça kendinden çok çok büyük erkeklerle sırf parasından dolayı birlikte olup evlenirken aynı şekilde bi erkeğin durumu yerinde olan bi kadınla evlenmek istemesi neden bu kadar garip karşılandı ki? Toplumsal roller, rolleer, bilemiyorum istersiniz birkaç ay sonra deneme amaçlı evler gitti deyin zaten paranız için birlikteyse arkasına bakmadan kaçar ha değilse tabi bu olayı toparlamak da size düşer, ama maalesef Tc şartlarında kadın ya da erkek olsun fark etmez, insanın durumu yerinde olan biriyle hayat kurmak istemesi bana normal geliyor artık, tabi sevgi aşk bunlar da olacak elbette.Arkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
İki kez yemeğe gittik o ödedi kahve içmeye çıktığımızda birinde o öderse birinde ben öderim. Ben ödeyim dediğimde olmaz öyle şey demez mesela elinde kartla köşede beklerGecistirin konuşmayin bakalım tepkisi ne olacak? Birde buluştuğunuz da yemek vs ismarlar mi, ortak mi ödersiniz.
Benim 9 yıllık eşim bile bilmez annemlerin kirasinin tutarını..
e niye desin ki ?İki kez yemeğe gittik o ödedi kahve içmeye çıktığımızda birinde o öderse birinde ben öderim. Ben ödeyim dediğimde olmaz öyle şey demez mesela elinde kartla köşede bekler
Evin birini satmak zorunda kaldık vs demeyi düşünüyorum tepkisi ne olacak ne diyecek. Evet tamam durumu yerinde olan birini ister ama ben de onu bırakayım o zaman bizim evimiz var senin evin yok memur maaşın var sadece olmaz mı diyeyim gerçekten hoş değil… Hesapla yaşanmaz hayatBirçok kadın suratına bakılmayacak hatta yaşça kendinden çok çok büyük erkeklerle sırf parasından dolayı birlikte olup evlenirken aynı şekilde bi erkeğin durumu yerinde olan bi kadınla evlenmek istemesi neden bu kadar garip karşılandı ki? Toplumsal roller, rolleer, bilemiyorum istersiniz birkaç ay sonra deneme amaçlı evler gitti deyin zaten paranız için birlikteyse arkasına bakmadan kaçar ha değilse tabi bu olayı toparlamak da size düşer, ama maalesef Tc şartlarında kadın ya da erkek olsun fark etmez, insanın durumu yerinde olan biriyle hayat kurmak istemesi bana normal geliyor artık, tabi sevgi aşk bunlar da olacak elbette.
Ya ben sürekli o ödesin derdinde değilim zaten, yenen yemekle içilen kahvenin konusu da olmamalı bugün oysa yarın ben ama sürekli maddi konuları açınca hani evdir şudur budur onlar midemi bulandırdı yoksa dediğiniz gibi katip maaşı ne kadar bilmiyorum ama 15i geçmez heralde bunlarda değilim ben sürekli beni lüks mekanlara götürsün hep hesabı o ödesin de demiyorume niye desin ki ?
gerçi siz calismiyorsunuz o çalışıyor
ama bu ekonomi de sürekli o ödeyemez ki katip dediğiniz adam ne kadar kazanıyor ?
Tepkileri normal değil zaten ama cok cok büyük eleştirilecek bi durum değil, birliktelik süreniz zaten kısa bence daha çok bağlanmadan tabiki emin olmanız gerek zaten sırf para için beraberse direkt yolEvin birini satmak zorunda kaldık vs demeyi düşünüyorum tepkisi ne olacak ne diyecek. Evet tamam durumu yerinde olan birini ister ama ben de onu bırakayım o zaman bizim evimiz var senin evin yok memur maaşın var sadece olmaz mı diyeyim gerçekten hoş değil… Hesapla yaşanmaz hayat
İşte emin olmak istediğim konu tam olarak bu umarım olabilirimTepkileri normal değil zaten ama cok cok büyük eleştirilecek bi durum değil, birliktelik süreniz zaten kısa bence daha çok bağlanmadan tabiki emin olmanız gerek zaten sırf para için beraberse direkt yol
Dediğiniz gibi sadece deneyerek öğrenebilirsiniz bu da karşı taraf için biraz kırıcı bi durum ama buna o mecbur bırakmış, umarım daha fazla üzülmeden halledersinizİşte emin olmak istediğim konu tam olarak bu umarım olabilirim
Canım bana da böyleleri takılıyor ne desem beğenmedim atan. Sorsan da ay takip mi ediyorsun beni.
Asla inanma kasıtlı olmasa sen tepki vermezdin canını da sıkma iyi nöbetler
aslında abartmıyorum ,
teker teker ekran görüntüsü almayi düşündüm
ama açıkçası yarın nöbetim var gözlerim bana lazım.
her neyse ; size iyi forumlar
Bahçedeki kediyi köpeği paylaşıyordum soruyordu sizin mi büyük mü vs diye. 2 hafta önce taşınıyorduk buluşamadık mesela soruyordu kiraya mı çıkacaksınız yeni ev mi aldınız taşındığınız ev ne olacak ne kadar kiraya vereceksiniz vs gibi3 aylık erkek arkadaşına hangi mantıkla babadan kalan 3 ev ve arsa olduğunu söyledin
Atan demeside, sürekli kiraları sormasıda rahatsız etti. Paragöz gibi geldi
böyle diyince ne bileyim ya belki meraklı biridir diye düşündumBahçedeki kediyi köpeği paylaşıyordum soruyordu sizin mi büyük mü vs diye. 2 hafta önce taşınıyorduk buluşamadık mesela soruyordu kiraya mı çıkacaksınız yeni ev mi aldınız taşındığınız ev ne olacak ne kadar kiraya vereceksiniz vs gibi
Umarım meraktandır da beni çok merak ettiği için soruyodur bunlarıböyle diyince ne bileyim ya belki meraklı biridir diye düşündum
ben de bayağı merakliyimdir sorabilirim böyle şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?