Sevgilim sürekli maddi konuları açıyor bu da beni rahatsız ediyor

bu denk meselesini de hayat boyu anlamayacagim ya
denk ne demekse ,
her şeyi bu kadar sınıfsal olması canımı sıkıyor fazlasıyla
(tepkim sana değil konu sahibi)

Gecistirin konuşmayin bakalım tepkisi ne olacak? Birde buluştuğunuz da yemek vs ismarlar mi, ortak mi ödersiniz.
Benim 9 yıllık eşim bile bilmez annemlerin kirasinin tutarını..

Birçok kadın suratına bakılmayacak hatta yaşça kendinden çok çok büyük erkeklerle sırf parasından dolayı birlikte olup evlenirken aynı şekilde bi erkeğin durumu yerinde olan bi kadınla evlenmek istemesi neden bu kadar garip karşılandı ki? Toplumsal roller, rolleer, bilemiyorum istersiniz birkaç ay sonra deneme amaçlı evler gitti deyin zaten paranız için birlikteyse arkasına bakmadan kaçar ha değilse tabi bu olayı toparlamak da size düşer, ama maalesef Tc şartlarında kadın ya da erkek olsun fark etmez, insanın durumu yerinde olan biriyle hayat kurmak istemesi bana normal geliyor artık, tabi sevgi aşk bunlar da olacak elbette.

Gecistirin konuşmayin bakalım tepkisi ne olacak? Birde buluştuğunuz da yemek vs ismarlar mi, ortak mi ödersiniz.
Benim 9 yıllık eşim bile bilmez annemlerin kirasinin tutarını..
İki kez yemeğe gittik o ödedi kahve içmeye çıktığımızda birinde o öderse birinde ben öderim. Ben ödeyim dediğimde olmaz öyle şey demez mesela elinde kartla köşede bekler

İki kez yemeğe gittik o ödedi kahve içmeye çıktığımızda birinde o öderse birinde ben öderim. Ben ödeyim dediğimde olmaz öyle şey demez mesela elinde kartla köşede bekler
e niye desin ki ?
gerçi siz calismiyorsunuz o çalışıyor
ama bu ekonomi de sürekli o ödeyemez ki katip dediğiniz adam ne kadar kazanıyor ?

Evin birini satmak zorunda kaldık vs demeyi düşünüyorum tepkisi ne olacak ne diyecek. Evet tamam durumu yerinde olan birini ister ama ben de onu bırakayım o zaman bizim evimiz var senin evin yok memur maaşın var sadece olmaz mı diyeyim gerçekten hoş değil… Hesapla yaşanmaz hayat

Herşey bir yana seni böyle mutsuz hissettiren birine vaktini ömrünü enerjini harcamamalısın doğru kişi seni mutlu hissettirir böyle yersiz tavırlarda bulunmaz

e niye desin ki ?
gerçi siz calismiyorsunuz o çalışıyor
ama bu ekonomi de sürekli o ödeyemez ki katip dediğiniz adam ne kadar kazanıyor ?
Ya ben sürekli o ödesin derdinde değilim zaten, yenen yemekle içilen kahvenin konusu da olmamalı bugün oysa yarın ben ama sürekli maddi konuları açınca hani evdir şudur budur onlar midemi bulandırdı yoksa dediğiniz gibi katip maaşı ne kadar bilmiyorum ama 15i geçmez heralde bunlarda değilim ben sürekli beni lüks mekanlara götürsün hep hesabı o ödesin de demiyorum

Tepkileri normal değil zaten ama cok cok büyük eleştirilecek bi durum değil, birliktelik süreniz zaten kısa bence daha çok bağlanmadan tabiki emin olmanız gerek zaten sırf para için beraberse direkt yol

3 aylık erkek arkadaşına hangi mantıkla babadan kalan 3 ev ve arsa olduğunu söyledin
Atan demeside, sürekli kiraları sormasıda rahatsız etti. Paragöz gibi geldi

Tepkileri normal değil zaten ama cok cok büyük eleştirilecek bi durum değil, birliktelik süreniz zaten kısa bence daha çok bağlanmadan tabiki emin olmanız gerek zaten sırf para için beraberse direkt yol
İşte emin olmak istediğim konu tam olarak bu umarım olabilirim

Benim de başıma gelmişti, ben ışık hızıyla soğuyup bıraktım. Benim babam müteahhit idi kaç dairesi var ne kadar parası var saçmasapan sorular soruyordu. Bir erkek daha ne kadar itici olabilir ki? Siz neden hemen bu ayrıntıları ona anlattınız?Muhtemelen o yüzden cesaret almıştır. Ne münasebet kendisini ilgilendirmeyen ayrıntıları sorgulayabiliyor? Tersleyin ve bundan sonra hiçbir erkeğe malınızdan mülkünüzden varlığınızdan hem de bu kadar erkenden bahsetmeyin.

Canım bana da böyleleri takılıyor ne desem beğenmedim atan. Sorsan da ay takip mi ediyorsun beni.

Asla inanma kasıtlı olmasa sen tepki vermezdin canını da sıkma iyi nöbetler

Size seri beğenmedim atan Pretzeldi sanırım. O hiç beğenmedim atılmayacak yorumlarınıza bile atıyordu. Ben lattesizin kendi konusunda ve ileri yaş gebelikle ilgili bir konudaki yorumlarına beğenmedim attım, o konularda bir çok kişi beğenmedim attı fikirlerinden dolayı ama kendisi bana takıldı. Kendisinin neredeyse her konuda yorumları var, beğenmediğime beğenmedim atmam neden anormal?

aslında abartmıyorum ,
teker teker ekran görüntüsü almayi düşündüm
ama açıkçası yarın nöbetim var gözlerim bana lazım.
her neyse ; size iyi forumlar

Sizin için ben baktım en son 7 martta beğenmedim atmışım, bir de bugün. Sizi takip etmiyorum çoğu konuda yorumunuz var, elbet beğenmedim atacak yorumunuz oluyor. Bu konuyu kan davası gibi uzatmanızı anlamadım.
Son olarak yazıyorum seri beğenmedim yaptığımı düşünüyorsanız şikayet hakkınız var.

Konu sahibinden de özür diliyorum konusunun altında böyle yorumlaşmalar yaşandığı için.

3 aylık erkek arkadaşına hangi mantıkla babadan kalan 3 ev ve arsa olduğunu söyledin
Atan demeside, sürekli kiraları sormasıda rahatsız etti. Paragöz gibi geldi
Bahçedeki kediyi köpeği paylaşıyordum soruyordu sizin mi büyük mü vs diye. 2 hafta önce taşınıyorduk buluşamadık mesela soruyordu kiraya mı çıkacaksınız yeni ev mi aldınız taşındığınız ev ne olacak ne kadar kiraya vereceksiniz vs gibi

Ona neymiş sizin evin kirasından bahçenizden vs ya ? Ben babama sormam senin kiradaki evinin kirası ne kadar baba diye. Zaten sağolsun abla sıfatlı şahıs kimselere fırsat bırakmaz o konularda…İnsanın kendi kardeşinin bile bu tarz maddi konuları açması aşırı iticiyken sevgilinin bunu yapması insanı buz gibi soğutur. Ne ayıp şey. Bence ilişkinizi iyice gözden geçirin. Hatta başka kardeşiniz varsa yem atın babam vasiyet etmiş annem o evleri bahçeyi o kardeşimin üzerine yapacakmış diye. O zaman belli eder zaten.

böyle diyince ne bileyim ya belki meraklı biridir diye düşündum
ben de bayağı merakliyimdir sorabilirim böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…