Sevgilim sürekli maddi konuları açıyor bu da beni rahatsız ediyor

yav her ama her konuda yazdığım şeylere beğenmedim atıyorsunuz
ben de kendimi çok özel hissettim ne yapayım
hayatımda önemli hissettiğim başka yer yok, buralarda arıyorum işte.
Abartıyorsunuz bence, kaç gündür kaç konuda yorumlarınızı görüyorum hangisine attım? Bugün bi tane attım ona taktınız.

Başta çok nazik davraniyormus, flört döneminde gelen çiçeğin haddi hesabı yoktu aşık oldu haliyle, evlendikten sonra gördü gerçek yüzünü.
ay öğretmenlik cidden evlenmek için iyi meslek,
vakitleri oluyor her şey için.
Başta çok nazik davraniyormus, flört döneminde gelen çiçeğin haddi hesabı yoktu aşık oldu haliyle, evlendikten sonra gördü gerçek yüzünü.
Rabbim gerçekten korusun herkesi sırf çıkar için yaklaşan hesap kitap yapan insanlardan

Sürekli para düşünen adam yarın evlenince de benzer şeyleri yapar bence çok fazla duygusal olarak kendinizi kaptırmadan bu ise son verin karakter sahibi birini bulmaya çalışın

Abartıyorsunuz bence, kaç gündür kaç konuda yorumlarınızı görüyorum hangisine attım? Bugün bi tane attım ona taktınız.
aslında abartmıyorum ,
teker teker ekran görüntüsü almayi düşündüm
ama açıkçası yarın nöbetim var gözlerim bana lazım.
her neyse ; size iyi forumlar

Son zamanlarda bana da sürekli şüphe uyandırmaya başladı. Hani seversin aşık olursun ya da ciddi düşünüyorsundur zamanla öğrenirsin bunlar normal ama bunun ki artık durumu iyiyse tamamdır hesabı gibi gelmeye başladı bilmiyorum

Öyle hissediyorsanız öyledir. Bir kadın şüphe duyuyorsa orada yanlış giden bir şeyler vardır. Sinyalleri doğru değerlendirin.

Gerçekten hani ben de memursam memur birini isterim insan dengini ister tek memur maaşıyla olmaz bu devirde ama evi onu bunu sorması gerçekten mide bulandırıcı gelmeye başladı bir de sürekli dönüyor bu konular bir buluştuğumuzda açmazsa diğerinde mutlaka açıyor bu tarz konuları

Neden çünkü çocuk olsa bile kadinin memur olunca işine dönme şansı var, hakları dqha iyi. Erkeklerde gözü açmış demek ya sabirrrr

siz begenmedimlere devam edin ,
yorum yazıp elinizi yormayın .

Canım bana da böyleleri takılıyor ne desem beğenmedim atan. Sorsan da ay takip mi ediyorsun beni.

Asla inanma kasıtlı olmasa sen tepki vermezdin canını da sıkma iyi nöbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…