- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.412
- 238
- Konu Sahibi lemansgel1
-
İşte hem evi çekip çevirsin,hem de oğluşlarina iyi baksın diye.Bir de her ay gelen maaş,ohh tadından yenmezay öğretmenlik cidden evlenmek için iyi meslek,
vakitleri oluyor her şey için.
Dava açacaktı sonrasindan haberim yok iletişimimiz kalmadıe tamam gördüğü an bosansaymis ?
muhtaç değil bir şey değil
Abartıyorsunuz bence, kaç gündür kaç konuda yorumlarınızı görüyorum hangisine attım? Bugün bi tane attım ona taktınız.yav her ama her konuda yazdığım şeylere beğenmedim atıyorsunuz
ben de kendimi çok özel hissettim ne yapayım
hayatımda önemli hissettiğim başka yer yok, buralarda arıyorum işte.
Başta çok nazik davraniyormus, flört döneminde gelen çiçeğin haddi hesabı yoktu aşık oldu haliyle, evlendikten sonra gördü gerçek yüzünü.
ay öğretmenlik cidden evlenmek için iyi meslek,
vakitleri oluyor her şey için.
Rabbim gerçekten korusun herkesi sırf çıkar için yaklaşan hesap kitap yapan insanlardanBaşta çok nazik davraniyormus, flört döneminde gelen çiçeğin haddi hesabı yoktu aşık oldu haliyle, evlendikten sonra gördü gerçek yüzünü.
İşte hem evi çekip çevirsin,hem de oğluşlarina iyi baksın diye.Bir de her ay gelen maaş,ohh tadından yenmez.
Şimdi hemen kaçıyorsunuz bu çıkarcı heriften,zaten öyle çokta uzun bir geçmişiniz yokmuş.Rabbim gerçekten korusun herkesi sırf çıkar için yaklaşan hesap kitap yapan insanlardan
aslında abartmıyorum ,Abartıyorsunuz bence, kaç gündür kaç konuda yorumlarınızı görüyorum hangisine attım? Bugün bi tane attım ona taktınız.
kadınlarda maaş kartını kocaya vermesinlerİşte hem evi çekip çevirsin,hem de oğluşlarina iyi baksın diye.Bir de her ay gelen maaş,ohh tadından yenmez.
Son zamanlarda bana da sürekli şüphe uyandırmaya başladı. Hani seversin aşık olursun ya da ciddi düşünüyorsundur zamanla öğrenirsin bunlar normal ama bunun ki artık durumu iyiyse tamamdır hesabı gibi gelmeye başladı bilmiyorumt
kesinlikle öyle. Bir de hadsiz. 2 aylık sevgilinle bunların muhabbetini de yapmazsın. Hani evlenme yolunda olursun, maddiyat konuları açılır o ara konuşulur ama çok çirkin bunları sürekli sorması. “Sürekli atan” diyerek sizde baskı oluşturması da dikkatimi çekti. Canım çalışıyorsun, inşallah emeğinin karşılığını alacaksın demek var bir de sürekli atan demek var. Ben hiç iyi niyetli bulmadım.
aslında abartmıyorum ,
teker teker ekran görüntüsü almayi düşündüm
ama açıkçası yarın nöbetim var gözlerim bana lazım.
her neyse ; size iyi forumlar
Gerçekten aşırı saçma geliyor bana da,bunu yapan kadının kendisine saygısı yoktur bence.kadınlarda maaş kartını kocaya vermesinler
o işi hiç anlamıyorum zaten
Öyle hissediyorsanız öyledir. Bir kadın şüphe duyuyorsa orada yanlış giden bir şeyler vardır. Sinyalleri doğru değerlendirin.Son zamanlarda bana da sürekli şüphe uyandırmaya başladı. Hani seversin aşık olursun ya da ciddi düşünüyorsundur zamanla öğrenirsin bunlar normal ama bunun ki artık durumu iyiyse tamamdır hesabı gibi gelmeye başladı bilmiyorum
ay ben bir ay köpek gibi çalışayım sonra parayı koca alsın ,Gerçekten aşırı saçma geliyor bana da,bunu yapan kadının kendisine saygısı yoktur bence.
Gerçekten hani ben de memursam memur birini isterim insan dengini ister tek memur maaşıyla olmaz bu devirde ama evi onu bunu sorması gerçekten mide bulandırıcı gelmeye başladı bir de sürekli dönüyor bu konular bir buluştuğumuzda açmazsa diğerinde mutlaka açıyor bu tarz konularıBu erkekler gerçekten erilliğini çok yitirdi ya… Ders çalış vs demesi hadi gene neyse diyorum ama diğer konular insanı rahatsız ediyor gerçekten. Atanamazsanız sizinle birlikte olmayacak gibi görünüyor bence pek kendinizi kaptırmayın
Neden çünkü çocuk olsa bile kadinin memur olunca işine dönme şansı var, hakları dqha iyi. Erkeklerde gözü açmış demek ya sabirrrrLatte asla öyle değil bir yakınım 3 yıllık kocasının arkadaslariyla konuşmalarını okudu sırf memur olduğu için evlendim bu tosunla diye bahsetmişti karısından. Ev araba vs değil sadece memur maaşı için.
siz begenmedimlere devam edin ,
yorum yazıp elinizi yormayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?