- 3 Ekim 2014
- 90
- 5
- 48
- 24
- Konu Sahibi aysegul1262000
aynı lisedeyiz lise 1 e gidiyoruz sevgilim 3 yıllığına taşınıcaklrdı başka bir şehire 2 ay sonra yani 3 hafta önce ayrıldı benden beni sevmediği için ayrıldığını düşünümştüm ama 2 hafta sonra geldi ve bana beni hala sevme ihtimalin varmı seni seviyorum ama bunu taşınıcağımız için yaptım dedi bende sana seni 3 sene beklicem diye söz vermiştim dedim oda geri dönmeme ihtimaim var dedi olsun seni yine beklerim dedim sonra 25 yaşın kadar evdemi kalıcaksın dedi sonra biyerde buluştuk tam öpüşücektik dur dedim beni seviyomusun dedim seviyorum ve bu bize zarar veriyor dedi bende yapabiliriz dedim oda emin değilim dedi sonra öpüştük tekrar çıkmaya başladık şu an çıkıyoruz ama 3 gün önce internette konuşurken benden ayrılldığında sana gitme diyemedim ama bidah beni gidiceğin için bırakırsan derim dedim oda demene gerek kalmayacak dedi bende yani ? yazdım oda çünkü yapabiliriz yazdı bende peki yapmak istermisin yazdım oda olabilir yazdı bende eyer sen istersen olur yazdım oda üç nokta koydu belli olmaz yazdı istemediğini anladım ve istemiyomusun yazdım oda Ayşegül bilemem dedi...sevgilim beni geleceğinde istemiyor mu duygularından mı emin değil yoksa taşınıcağı için mi böyle davranıyor. biz taşınana kadar devam etsek bile beni bırakıp gidiceğini bilmek berbat bir duygu göz göre göre onu kaybetmek bidaha geri gelmeyeceğini bilmenin ölümden bir farkı yok.. yardım edin lütfen