sevgilim taşınıyor

aysegul1262000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
90
5
48
24
aynı lisedeyiz lise 1 e gidiyoruz sevgilim 3 yıllığına taşınıcaklrdı başka bir şehire 2 ay sonra yani 3 hafta önce ayrıldı benden beni sevmediği için ayrıldığını düşünümştüm ama 2 hafta sonra geldi ve bana beni hala sevme ihtimalin varmı seni seviyorum ama bunu taşınıcağımız için yaptım dedi bende sana seni 3 sene beklicem diye söz vermiştim dedim oda geri dönmeme ihtimaim var dedi olsun seni yine beklerim dedim sonra 25 yaşın kadar evdemi kalıcaksın dedi sonra biyerde buluştuk tam öpüşücektik dur dedim beni seviyomusun dedim seviyorum ve bu bize zarar veriyor dedi bende yapabiliriz dedim oda emin değilim dedi sonra öpüştük tekrar çıkmaya başladık şu an çıkıyoruz ama 3 gün önce internette konuşurken benden ayrılldığında sana gitme diyemedim ama bidah beni gidiceğin için bırakırsan derim dedim oda demene gerek kalmayacak dedi bende yani ? yazdım oda çünkü yapabiliriz yazdı bende peki yapmak istermisin yazdım oda olabilir yazdı bende eyer sen istersen olur yazdım oda üç nokta koydu belli olmaz yazdı istemediğini anladım ve istemiyomusun yazdım oda Ayşegül bilemem dedi...sevgilim beni geleceğinde istemiyor mu duygularından mı emin değil yoksa taşınıcağı için mi böyle davranıyor. biz taşınana kadar devam etsek bile beni bırakıp gidiceğini bilmek berbat bir duygu göz göre göre onu kaybetmek bidaha geri gelmeyeceğini bilmenin ölümden bir farkı yok.. yardım edin lütfen :(

Biraz büyümeniz lazım kardeşim...
Yol ver, ikiniz de çocuksunuz henüz

Ayşegülcüğüm, neler yaşanacağını bilemezsin. Bırak onu, senin bile 25 yaşına kadar bekleyeceğin/beklemek isteyeceğin meçhul. Zaten taşınmama şansı yok, 14 yaşında kalkıp da ailesinden ayrılacak değil. Biraz bak bakalım ne olacak :)

zaman bize ne göstericek bilemem ama devam edersek beklerim ve her şeyden önce şu an için önemli olan beni isteyip istememesi bundan emin değilim seviyormu ? istiyormu?

her şeyi öylece kestirip atmasına izin veremem
Ben iyiliğin için söylüyorum,gerisi sana kalmış. Yaşından dolayı p yorumu yapmadım,ben de 14 yaşımda tanıştım eşimle. Mesafeler araya girince yürütemezsiniz de demedim. Sizin en önemli sorununuz çocukça davranışlarınız.Karşı taraf olgun değil henüz,sen de öyle

maalesef :( bazen her şey için zaman gerekli ama bir yanımda diyoki bir başkasıyla onun gibi olmaz zaten bir başkasınıda istemiyorum onu seviyorum

Ah Ayşegül daha önünde upuzun yıllar var.
Çok erken beklerim demek için.
3 yıla kim öle kim kala, geri döneceği bile kesin değil. Ne bekliyorsun ki bu ilişkiden.
Yaşın itibariyle önceligin okulun olmalı bence.

Canım sen ne yap biliyor musun?Ailen ile bu ilşkini paylaş.Seviyorum evlenmek istiyorum de.Onlarda eğer uygun buluyorlarsa çaresine baksınlar.Madem bu gönül işlerine bu kadar erken yaşta başladınız sizde erken evlenin üniversiteyi birlikte okursunuz,örnekleri var.

aşkın yaşı olmuyor. her insanının yaşadıkları farklıdır hisleri farklıdır istekleri farklıdır zaafları farklıdır karşı koyamadığı şeyler farklıdır anlatabiliyormuyum

aşkın yaşı olmuyor. her insanının yaşadıkları farklıdır hisleri farklıdır istekleri farklıdır zaafları farklıdır karşı koyamadığı şeyler farklıdır anlatabiliyormuyum

Alışırsın alışırsın.
Ben 2 yıl platonik kaldım birine.Üstelik biz yakın arkadaştık öyle sizin gibi aşk durumlarını konuşma şansımız da yoktu.Sonra arkadaşlığımızda bozuldu.O da taşındı başka bir şehire.Şu an görüşmüyoruz,konuşmuyoruz...Arada aklıma geliyor ama gülümseyerek hatırlıyorum yaptıklarımızı,konuştuklarımızı.Zamanla içindeki bu acı kalmaz merak etme.
Dedikleri gibi daha yaşın da küçük.Karşına kimler çıkar bu 3-4 yıl içinde adını bile hatırlamazsın belki.

Çocuksunuz siz daha ne öpüşmesi ne 3 yil beklemesi canim benim okulunla ilgilen ne acelen var .

Her şey olabilir yaşlarınız küçük. Erkekler zaten geç olgunlaşıyor sizin yaşlarınızda da tam dengesiz olurlar kendileri kafalarında ilişki konusunda herhangi bir hayal yoktur 'olursa olur, olmazsa olmaz' durum bundan ibaret.Mesafeli ilişkilerde her zaman sorunlu olur ama sizin sorununuz bu değil. Bu arada öpüşmekle de sevgili olunmuyor. Herkese bu kadar güvenip samimi olma.

Keşke erkek peşinde koşup duracağına biraz derslerinle ilgilenseydin de düzgün yazmayı öğrenirdin belki.

Senin yaşında bir öğrencim var, lise 1de o da. Ailesi bana dünyanın parasını döküyor iki üç parça bişey öğrensin de dersleri iyiye gitsin diye. O da senin gibi erkek arkadaş peşinde telef ediyor kendini.

O kadar küçüksünüz ki 25 yaş size büyük geliyor. 25 yaşına kadar evde mi kalacaksın lafına kahkaha attım. Çocuk, zaten adam gibi bir eğitim alsan 25 yaşın çoktan geçecek okulunu bitirdiğinde. Ama senin eğitim ile ilgili bir derdin yok anlaşılan.

Siz eniyisi evlenin, sen de onlarla beraber taşınabilirsin böylece. Hem ailen senin eğitim masrafından kurtulur, hem sen erkek arkadaşından ayrılmamış olursun. Ha üç sene sonra ha üç sene önce ne fark eder.

:KK43: şimdi napmalıyım peki ?

Derslerine yoğunlaşabilirsin mesela?
Yavrum daha yaşın kaç başın kaç.
Siz ne anlarsınız öpüşmekten koklaşmaktan. Daha yaşın 14-15 yazık günah etmeyin böyle şeyler.
Boş heveslere kapılmayın.
Şimdi yapacağın tek şey, ders çalışmak okulda iyi bir ortalama yapmak ve üniversiteye hazırlanmak.

Suan bunu sen gercek aşk saniyorsun ve bolca duygusallik var 3sene -5 sene vs bu devam etmeyecek lise 1desin 15 yaşlarındasın bu donemde duygularimizi en ust seviyede yasiyoruz oyuzden kendini yipratma vede bekleme cunku belli yaşa geldiginde pisman olursun lisede baslayan uzatmalı asklardan cok fazla var cocukluk aliskanligi ama o donem gectiginde karakterler degismeye basliyor ve genelde ayrilik oluyor ayrilmayip o senelerin hatrina evlenenlerinde sonunu burdada gorduk GENEL olarak surdurmeye calistigin sey saglikli degil

Back
X