Sevgilim terketti...

cocugu çok boğmuşssun bence gitme boşver kararına saygı duy zaten bişey hissetmiyormuş sana karşı barışsan y,ne aynı olacak.

Giden gitmiştir , gittiği gün bitmiştir
Adam seni istemiyor , başka biri olma ihtimali de var ..bu ısrar niye ? Bide mesaj mesaj diye beynini yemişsin ..baştan , olmayacak olanı oldurmaya uğraşmanın olumsuz sonucu bu ..zorla ,ite kaka ilişki olmaz ..birbirinize göre değilsiniz ..başka suları deneyin ..

Bir dk yanlış anlaşıldım galiba sevmiyor değildi, gece sabahlara kadar yanımda oturduğu oluyordu 2 dk daha muhabbet edelim diye. Ama kişiliği tam odun diyeceğimiz tip. Gerçekten ilgisiz. Ben sadece bunu düzeltmeye çalışıyordum.

Demekki canım düzelmeye ek bunun için kendini zorlama bir insan neyse öyle kalıyor çünkü

Güzel diyorsunuz iyi diyorsunuz da ben çok seviyorum arkadaşlar yani biz çıkana kadar 1.5 sene vazgeçmedi o ben de ilk ayrılıkta tabi şansım varsa böyle vazgeçmek istemiyorum, çok özlüyorum.
Yapabileceğim en mantıklı şey ne ama onu bilemiyorum, eğer tamamen vazgeçmişse sıkmak da istemiyorum sadece böyle ufacık şeylerden bitmiş olmasını kabullenemiyorum

canım kendıne saygın olsun gururun olsun senı ıstemıyormus. cok da fifi diyeceksın tamam zor bılıyorum acısı da cok can yakar ama bunda da bır hayır var dıyeceksın onune bakacaksın. benım basımda da vardı ılgısız ınsan modelı boyle bırını cekebılırmısın ki zaten. ilgisiz ınsanlar deger vermez. bak hastayken yanında bıle olmamıs kotu gunde yanında olmuyorsa bu nasıl sevgı anlamadım.

zaten sevmıyormus. hersey senı elde edene kadarmıs. sinir oluyorum boyle erkeklere . elde edene kadar canım cıcımler elde edınce basıyorlar tekmeyı ezikler

Ya dediğim gibi çok sevdiğim için bir şansımız daha olsun istiyorum, sorunlarımız konuşarak çözülecek şeyler. O da biraz dikkat etse ben de etsem sorun kalmayacak.
Ama emin olamadığım bunaldı mı kavgalardan yoksa sevmiyor mu artık gerçekten. Çok konuşmak istiyorum ama gururumu ayaklar altına alıp onu da sıkmak istemiyorum.
Zamana mı bırakmalıyım konuşmayı denemeli miyim?

kaçan kovalanır mantığı olmuş arkadaştaki sen kaçarken kovalamış elde edince hevesi kaçmış

Çok merak ettim neyini seviyorsun?

Şöyle biz arkadaş olarak çok iyiydik, çok iyi anlaşıyorduk. Sabahlara kadar muhabbet edebiliyorduk. İyi de bir insan. İlgisiz evet hem de çok ama bu yetiştiği çevre ve sonrasında okuduğu bölümle de ilgili bir durum. Eğer beni sevmediği için yaptığından bir gram şüphelenseydim baştam i ben istemezdim zaten .

Ama o seni sevmiyor. Seni sevmeyen sana ilgi göstermeyen biri icin niye bu inat. Bi insan keyfi ayrilmazki. Msj yazmayı sevmese aramayı sevmesede merak etmezmi bi insan sevdiğini. Iyimi kötümü ne halde diye. Canim benim sen kendini kandırmaktan vazgec. Arkadasken iyiymissiniz ama sevgiliyken olmamis. Insan sevdiğini aramaz sormazmi. Ne yapıyor diye kiskanmazmi. Sen bu durumu kabullen bence

Yazdıklarınız da haklı da olabilirsiniz, ergen gibi hayır o beni çok seviyor demek istemiyorum.
Ama bazı insanların karakteri böyledir, sevmezler sürekli cıvık cıvık ilişki, sürekli konuşma vs . O da o karakterdeydi.
Beni sevmiyorsa zaten bırakıcam ama emin olamıyorum dediğim gibi tek kafamı kurcalayan kavgalardan bunalmış soğumuş da olabilir ki konuşması sanki öyleydi benle, öyle ise bir şansımız daha olsun istiyorum. Gurur yapıp tamam git demek istemiyorum.

Zorla güzellik olmaz. İlişki iki kişi tarafından yürütülür. O istemiyorsa zorla olmaz.
Sizinki kaçan kovalanır olmuş. o ilgisiz kaldıkça siz daha çok bağımlı hale gelmişsiniz. Bu bağımlılık, sevgi değil.
Hangimiz her flörtümüzle evlendik ki. olmuyorsa zorlamayın. elbet başka seveceğiniz çıkar karşınıza. Onsuz da yaşarsınız merak etmeyin.
bir de çok üstelediğinizde daha çok itici olursunuz. Üzerine düşmeyin. olmuyorsa da boş verin. İlgisizse bu hep böyle devam eder, sizin demenizle, konuşmanızla mesaj ve ilgi gösterecekse olmaz. ite kalka bir ilişki ne zamana kadar yürür ki? Olmuyorsa da bunda da bir hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…