- Konu Sahibi starimlsls
-
cocugu çok boğmuşssun bence gitme boşver kararına saygı duy zaten bişey hissetmiyormuş sana karşı barışsan y,ne aynı olacak.Merhaba herkese,
6 ay önce bir ilişkim başladı. Çıkmadan önce 1.5 sene kadar arkadaşımdı. İlk zamanlardan bana ilgisi belliydi ama takıldığım biri vardı. Uzak durdu. Sonra 6-7 ay sonra tekrar ilgilenmeye başladı. Bir ara çıkma teklifi etti bana. O zamanlar bi şey hissetmediğimden hayır dedim. Ama o vazgeçmedi. Gel gelelim ben de aşık oldum, bundan tekrar 5-6 ay sonra çıkmaya başladık.
Başlarda her şey çok güzeldi ama sonradan çok ilgisiz davranmaya başladı. Yani beni sevmediğinden değil anlıyordum ama kişilik olarak ilgisiz bir insan. Sinirleniyordum çekip gidiyordum, bir süre konumuyordum, sinir oluyordu böyle durumlarda koskaca insanlarız vs diye. Kavga ediyorduk sıkılıyorum ben bunalıyorum falan diyordu ama kavga sebepleri de benle ilgilenmemesi. Sürekli çok geç cevap vermesi, hep arkadaşlarıyla olması, hasta olunca yanıma gelmiyorsun isyanı vs vs vs
Neyse 3 hafta önce bir şey yazdım. Yine cevap vermedi bana, ben de 2 hafta bi şey yazmadım. Ama amacım küsmek vs değil, bu olaylardan çok kavga ediyoruz en iyisi yazışmayalım dedim kendimce. Arada buluşalım diye mesaj attım ama işim var dedi. Sonra 2 hafta önce 1 saat konuşalım dedi. Ayrılmak istiyormuş.
Ben ayrılmak istemediğimi onu sevdiğimi söyledim. Mesajlaşma vs gibi çocukça şeylerden ayrılmayalım dedim. Eskisi gibi hissetmiyorum içimden devam etmek gelmiyor dedi...
2 haftadır hiç konuşmuyoruz, bir kere gördüm o kadar.
Ne yapmalıyım sizce ? Gidip konuşmalı mıyım ? Çok özlüyorum. Başka biri mi var acaba gibi deli gibi merak ediyorum. Şansımız var mı sizce yoksa gerçekten bitti mi ?
Bir dk yanlış anlaşıldım galibasevmiyor değildi, gece sabahlara kadar yanımda oturduğu oluyordu 2 dk daha muhabbet edelim diye. Ama kişiliği tam odun diyeceğimiz tip. Gerçekten ilgisiz. Ben sadece bunu düzeltmeye çalışıyordum.
Güzel diyorsunuz iyi diyorsunuz da ben çok seviyorum arkadaşlaryani biz çıkana kadar 1.5 sene vazgeçmedi o ben de ilk ayrılıkta tabi şansım varsa böyle vazgeçmek istemiyorum, çok özlüyorum.
Yapabileceğim en mantıklı şey ne ama onu bilemiyorum, eğer tamamen vazgeçmişse sıkmak da istemiyorum sadece böyle ufacık şeylerden bitmiş olmasını kabullenemiyorum
Çok merak ettim neyini seviyorsun?
Ama o seni sevmiyor. Seni sevmeyen sana ilgi göstermeyen biri icin niye bu inat. Bi insan keyfi ayrilmazki. Msj yazmayı sevmese aramayı sevmesede merak etmezmi bi insan sevdiğini. Iyimi kötümü ne halde diye. Canim benim sen kendini kandırmaktan vazgec. Arkadasken iyiymissiniz ama sevgiliyken olmamis. Insan sevdiğini aramaz sormazmi. Ne yapıyor diye kiskanmazmi. Sen bu durumu kabullen benceŞöyle biz arkadaş olarak çok iyiydik, çok iyi anlaşıyorduk. Sabahlara kadar muhabbet edebiliyorduk. İyi de bir insan. İlgisiz evet hem de çok ama bu yetiştiği çevre ve sonrasında okuduğu bölümle de ilgili bir durum. Eğer beni sevmediği için yaptığından bir gram şüphelenseydim baştam i ben istemezdim zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?