Sevgilim terketti...

Bence bir kere daha gidip konuşabilirsin. Bunu yaptın diye hemen gurursuz olmazsın. Eğer kesin bir şekilde vazgeçmişse senden, bir daha rahatsız etmezsin.

Cok istiyorsanız bi kere daha konuşmayı deneyin ama yine olmazsa asla bi daha zorlamayın. Aynı hatayı defalarca yapmış biri olarak soyluyorum eger karşıdaki insan sizi o ya da bu herhangi bi bahaneyle istemiyosa kafasında bitirmisse geri donduremezsin. Kendinizi uzup onun bi taraflarını kaldırdığınla kalirsin.

Demek istediğim bu işte. Eğer sevmiyorsa kesinlikle bitiririm, karşısında acıyacağı bi hale düşürmem kendimi. Ama ya sadece kızgınsa...
Bunun doğru zamanı nedir ? Nasıl konuşmalıyım? 2 hafta oldu daha biraz zaman tanımalı mıyım ona ?

Terkedilmiş biri olarak seni çok iyi anladım bende kabul edemiyorum hala ama bizi sevmiyorlar malesef nekadar cabuk kabullenirsek o kadar az uzulcez

2 haftaya kızgınlık gecer bence. Yani benimki gecerdi en azından. Ama bilemem tabi kesin olarak

Eğer mesaj yazmayı sevmiyor ise
Arar sorar... Bunlar bahane

Benim erkek arkadaşım da mesaj yazmaktan nefret ediyor ama gün içerisinde 4-5 defa arar..

Lütfen zamanını heba etme seni önemsemeyen bir erkek için

Bir kere daha ret etse daha mı iyi olacak?
Bu defa takıntı ve hırs haline getireceksiniz

Yine de siz bilirsiniz tabi ki

Ya madem ilgisiz olmasi 'o kadar da sorun degil'di, madem cok seviyorsunuz, niye cocuk cileden cikana kadar bunlari soylemediniz/yapmadiniz?
Sizi surekli kusturecek, üzecek sebepler terk edilince bir anda sorun olmaktan mi cikti?
Bence artik sizi sevmiyor. Ister konusun ister konuşmayın, döneceğini düşünmüyorum. Net bir sekilde ayrilmis çünkü surundurmeden.

Eğer bir şansınız daha olsun istiyorsan arama yapışma sevmiyor mu merak ediyorum öğrenmek istiyorum diyorsan adama yapışma bırak gitsin dönerse senindir. Anladın mı.

Sen aşık olmuşsundur
O kişi aşık olmamış olduğunu sanmış
Bariz bişey ki istemiyor üstüne düşme yoksa olacağı varsa da olmaz

Kimseyi degistiremezsin ki bi defa bunu asla unutma.
Baska iliskilerinde tekrarla.
Bu arkadas acik sekilde istemiyorum demis.zorlama bence hic

demek ki arkadaş olarak daha iyi anlaşıyor seninle, sevgili olunca aradığı kişinin sen olmadığını anlamış.
sizlere "seni istemiyorum" cümlesini kuran insanlar için uğraşmanın ne kadar boş oldugunu anlasanız keşke. zorlayınca ilk dalgada yine gururu kırılan, ezilen sizler oluyorsunuz.
kadın olsun erkek olsun "seni istemiyorum" diyen kişiye hayır isteyeceksin denilmez. dersen sonuçlarına da katlanırsın..
kendini kandırma, okuduğu bölümle ilgilisizliğinin ne ilgisi var?

Konu sahibi kendini kandirma lutfen. Adamin msj atmamasi falan bahane. Seven insan sevdigini merak eder, arar sorar...

Hayatinda baska biri vardir muhtemelen.
Bir insan sizi mutsuz ediyorsa, mutlaka mutlu ettigi baska biri vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…