Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sevgilimi mi anlatıosun acababilmiyorum burçlara baglamak ne kadar dogru olur ama 5 sene oldu aynı şekilde devam ediyoruz
.ona güvenebilirsin ama evliligi bukdar cabuk düşünme derim.abinin söylediklerini düşünürsekte bu durumda hiç kimseye güvenmemek lazım yani hiç evlenmemek lazım.
sevgi kolay bulunmuyo.sadece biraz zaman geçsin evlilik düşünmek için erken..tabiki kimse ilk zamanlarda oldugu gibi kalmıyo ama saygıyı kaybetmedikce bi sorun yok.
yengeç erkeği sevince tam seviyo tabi kendisinide sevdiriyo..![]()
selam kizlar ben bu forumda yeniyim, bu iliskilerle ilgili kisma ilkdefa yaziyorum :) umarim yazicagim seyler sizi bunaltmaz cunku beni cok bunaltti, biraz rahatlamak istiyorum...
kizlar ben yaklasik 6 aydir biriyle cikiyorum, ama bu erkek tanidigim hicbir erkege benzemiyor. okadar yumusak, okadar uysal, okadar sefkatli, okadar dusunceli ki, nerdeyse kiz gibi. ben hic boyle birini tanimadim daha once. yengec burcu kendisi :) (ben aslan burcuyum). iliskimiz okadar guzel okadar tatli ki daha 2.ayda evlenmek istedi benle, ben de artik iyice dusunmeye basladim evliligi. bukadar iyi anlasacagim, bukadar ustume dusen, bana bukadar deger veren birini bidaha bulamam sanirim zaten.
ama gel gelelim ki agabeyim benden 10 yas kadar buyuk, basarili bir adam. kendisi 10 yillik evliligini bitirdi, bosandi. simdi bana diyorki sen o cocukla evleneceksin ama o sefkat o sevgi evlenince bitecek diyor, kopruyu gecene kadar senin suyuna gidiyor evlenince butun erkekler ayni diyor. bikere imzayi atin bikac sene sonra senden bikar gozu disariya kayar diyor. ben deli ediyor!!
agabeyim cok bilgic ve dogru dusunen birisidir, genelde soyledikleri dogru cikar. dusuncelerine cok onem veririm. oyuzden bu soyledikleri beni cok etkiliyor, onun yuzunden evlilikten korkar oldum...
gercekten en yumusak erkekler bile evlenip kadinina sahip olunca degisip siradan erkekler gibi mi oluyor? evlendikten sonra da evlenmeden onceki gibi tatli sefkatli duyarli olmaya devam eden erkekler yok mu dunyada??? kadina bikere sahip olunca bidaha gozu disaridakilere mi kayiyor evli erkeklerin?ben mutlu bi evlilik yapamayacak miyim yaa
![]()
ilişkiniz çeşitli sınavlardan geçmeden bunu anlayamazsın.çok zor dönemler yaşayacaksınız beraber,senin sabrın tükendiğinde,onun tükendiğinde bile o saygı bitmiyorsa evliliği düşün.evlilik kararı güzel zamanlarda değil,bütün kötü şeyler tükendikten sonra düşünülmeli bence
ilişkiniz çeşitli sınavlardan geçmeden bunu anlayamazsın.çok zor dönemler yaşayacaksınız beraber,senin sabrın tükendiğinde,onun tükendiğinde bile o saygı bitmiyorsa evliliği düşün.evlilik kararı güzel zamanlarda değil,bütün kötü şeyler tükendikten sonra düşünülmeli bence