sevgilim ve agabeyim!

canım gercı soyle bı sey de var abının dedıgıne katılıyorum ama yanı hıc mı farklı erkek yok dıye sorarsak tabı kı var evlılık kavun secmeye benzıyo ınsallah senın kı kelek cıkmaz

benim sevgilimi mi anlatıosun acaba :1: bilmiyorum burçlara baglamak ne kadar dogru olur ama 5 sene oldu aynı şekilde devam ediyoruz:nazar:.ona güvenebilirsin ama evliligi bukdar cabuk düşünme derim.abinin söylediklerini düşünürsekte bu durumda hiç kimseye güvenmemek lazım yani hiç evlenmemek lazım.
sevgi kolay bulunmuyo.sadece biraz zaman geçsin evlilik düşünmek için erken..tabiki kimse ilk zamanlarda oldugu gibi kalmıyo ama saygıyı kaybetmedikce bi sorun yok.
yengeç erkeği sevince tam seviyo tabi kendisinide sevdiriyo..:61:

senin sevgilin de mi yengec burcu? :) benim hic yengec burcu tanidigim olmadi oyuzden sevgilimin romantikligine duygusalligina falan cok sasiriyorum. ben kendim de hic duygusal romantik degilimdir:) ben benimkinde bi anormallik var heralde diye dusunuyordum ama seninkide oyleymis:) butun yengecler boyle sanirim:) herkese yengec burcu erkegi tavsiye ediyoruz ozaman :)

çok yakınımdan iki örnek veriym
benim eşim değişmedi, evlendikten sonra cok daha üstüme titredi çok yanlış şeylerde yapmama çok çocuksu saçma hareketlerimnde olmasına ragmen
abimse 180 derece değişti, melek gib olgun mükemmel bi eşi olmasına ragmen

o belli olmaz yani, abin kesinlikle haksız demiyorum ama haklı da diyemem
kişiye göre değişir, abin üzülmeni istemediği için veya çocugun bizim bilmediğimiz bi yönünü bildiği için böyle diyodur
al abini karsına konuş, bütün erkekler hakkında mı böyle düşünüyo yoksa onun hakkında özel olarak mı böyle düşünüyo ve neden
en iyi böyle anlarsın
seni çok üzücek de olabilir, hayatının aşkı da olabilir. en iyi fikir yine ailenden çıkar canım

selam kizlar ben bu forumda yeniyim, bu iliskilerle ilgili kisma ilkdefa yaziyorum :) umarim yazicagim seyler sizi bunaltmaz cunku beni cok bunaltti, biraz rahatlamak istiyorum...

kizlar ben yaklasik 6 aydir biriyle cikiyorum, ama bu erkek tanidigim hicbir erkege benzemiyor. okadar yumusak, okadar uysal, okadar sefkatli, okadar dusunceli ki, nerdeyse kiz gibi. ben hic boyle birini tanimadim daha once. yengec burcu kendisi :) (ben aslan burcuyum). iliskimiz okadar guzel okadar tatli ki daha 2.ayda evlenmek istedi benle, ben de artik iyice dusunmeye basladim evliligi. bukadar iyi anlasacagim, bukadar ustume dusen, bana bukadar deger veren birini bidaha bulamam sanirim zaten.

ama gel gelelim ki agabeyim benden 10 yas kadar buyuk, basarili bir adam. kendisi 10 yillik evliligini bitirdi, bosandi. simdi bana diyorki sen o cocukla evleneceksin ama o sefkat o sevgi evlenince bitecek diyor, kopruyu gecene kadar senin suyuna gidiyor evlenince butun erkekler ayni diyor. bikere imzayi atin bikac sene sonra senden bikar gozu disariya kayar diyor. ben deli ediyor!!
agabeyim cok bilgic ve dogru dusunen birisidir, genelde soyledikleri dogru cikar. dusuncelerine cok onem veririm. oyuzden bu soyledikleri beni cok etkiliyor, onun yuzunden evlilikten korkar oldum...

gercekten en yumusak erkekler bile evlenip kadinina sahip olunca degisip siradan erkekler gibi mi oluyor? evlendikten sonra da evlenmeden onceki gibi tatli sefkatli duyarli olmaya devam eden erkekler yok mu dunyada??? kadina bikere sahip olunca bidaha gozu disaridakilere mi kayiyor evli erkeklerin? :( ben mutlu bi evlilik yapamayacak miyim yaa :(

o zaman kimsenin evlenmemesi gerekir bu şüpheyle yaklaşsayddık bir insanı tanımaya değil 10 yıl bir ömür gecse tanıyamassın abin mutsuz bir evlilik yapmıs olabılr ama senın öyle olacak diye bişiy yok.grip olmadan antibiyotik kullanmaya benzemıs bu ama 6 ayda bana göre erken en az 1 yıl gecmesı gerek ilişkinin oturması gerek zaten 1 yıl sonunda kafana ya yatar ya yatmaz diye düşünüyorum

ilişkiniz çeşitli sınavlardan geçmeden bunu anlayamazsın.çok zor dönemler yaşayacaksınız beraber,senin sabrın tükendiğinde,onun tükendiğinde bile o saygı bitmiyorsa evliliği düşün.evlilik kararı güzel zamanlarda değil,bütün kötü şeyler tükendikten sonra düşünülmeli bence

ilişkiniz çeşitli sınavlardan geçmeden bunu anlayamazsın.çok zor dönemler yaşayacaksınız beraber,senin sabrın tükendiğinde,onun tükendiğinde bile o saygı bitmiyorsa evliliği düşün.evlilik kararı güzel zamanlarda değil,bütün kötü şeyler tükendikten sonra düşünülmeli bence

cok haklisin. kotu seyler olmuyorki ama hic :) allah gostermesin hastalik falan olabilir de onun disinda ben de o da zamaninda en sevdigi insanlarin olumune sahit olmusuz, zamanla guclenmisiz. oyuzden artik ikimiz de hicbirseye uzulmeyen hicbirseyi sorun etmeyen tipler olmusuz.
ben sorun cikarayim da bakalim nasil tepki veriyor bide oyle deneyeyim bari:)

Her insan bir degildir abiniz bütün insanları aynı kefeye koyarak nasıl bir genelleme yapmıs hayret ettim dogrusu abinize bakılırsa hic evlenmeleyim yani!

Evet yengec uysal , romantik , hassas ve cok duygusaldır..
Bu arada bende yengec burcuyum sevgilim ise aslan. :69: :1:

Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize.Değil 6 ay 60 yıl geçse zor zamanları beraber göğüslemeden bir insan hakkında doğru karar verilemiyor.Yaşadığınız sıkıntıda davranışlarıyla size olan güvenini ya da sizin ona olan güveninizi doğrulamalı ki ben yalış yapmamışım diyebilesiniz.İş yerinden tanıdığım bir bay arkadaşım var eşiyle boşanmayı düşündükleri dönemde çocuğunun kanser olduğunu öğrenmişler çocuklarıyla ilgilenirken birbirlerine daha da kenetlendiklerini farketmişler ve hala evliler.Ama bunun tam terside olabilirdi eşlerden biri yaşadığı sıkıntıyı bahane gösterip hiç bişeyle ilgilenmeyip sorumsuzluğu seçebilirdi.
Ben 4 senedir beraberim nişanlımla kendiside çok sessiz sakin sevdiğini belli eden saygılı biridir.Ama başlardaki o toz pembe zamanlarımızdaki beklentilerimle şu anki beklentilerim çok farklı.Başlarda beni işten almaya gelmesi yetebiliyorken şimdi daha fazlasını isteyebiliyorum.İlk zamanlar her buluşmanızda aynı yere gidip beraber oturmak yetebiliyorken şimdi aynı yere ikinci sefer gitmemiz sorun olabiliyor. Paylaşımlar büyüdükçe beklentiler de büyüyor bence.İnsanın sabır sınırları zorlanabiliyor işte o zaman düşünüp karar vermek gerek evliliğe benim fikrimce.Abin haklı ya da haksız diyemem ama biraz daha zaman tanı kendine.Doğru insanı bulduğunda evlilikten güzel birşey yok benim fikrimce.

bence abin kendi acılarını sennde yaşamanı istemediği için böle söylüyorr.. ama herşey snn elinde sevgisine inanıyorsan ve sende ona saygı duyuyorsan haa 3-5 yıl konuşup evlenmişsin ha 6 ay tanışıp evlenmişsinnn :42: Allah yardımcın olsun ...

tesekkurler kizlar...
ben aslinda bu cocuktan eminim kendisi cok karakterli cok agirbasli mulayim bir insan ama iste agabeyim evlenince degisir degisir dedikce evlilige inancimi yitirir oldum evlilikten sogudum. oysaki ben parcalanmis ailenin cocuguyum tek istedigim ailemde bulamadigim huzuru kendi evliligimde bulmak. cok mutlu olmak istiyorum ama bunun garantisi yokmus anladim...

Back
X