- 21 Ağustos 2018
- 196
- 263
- 33
- 31
- Konu Sahibi akademisyen567
-
Ben hemen kendime , vazgeçildiğine bittiğine yoruyorum nedenseMüneccim moku yiyip geliyorum.
Vardır bir dertleri, bir problem, bir sıkıntı nereden bilelim ki biz. Hemen kendinize yormayın her şeyi. Zamanı gelince açıklama yaparlar.
Uyuyamıyorum bileAilevi bişey olmuştur belki. Yarın öğrenirsiniz nasılsa.
Uyumuştur çoktaaaan. Erkek milleti işte. Boşver düşünme sen de git uyu. Yarına çözülür her şey.Ben hemen kendime , vazgeçildiğine bittiğine yoruyorum nedense
Ve neden cevap yazmıyor böyle yapınca eline ne geçiyor allahım ya
Böyle cevapsız bırakması ne peki ne kadar yanlış değil miAilevi bir problem çıkmıştır belki. Annesiyle tartıştıysa vs inatlaşmışlardır.
Keşke uyuyabilsemUyumuştur çoktaaaan. Erkek milleti işte. Boşver düşünme sen de git uyu. Yarına çözülür her şey.
Annesiyle öyle samimi değilimKeşke arasaydin hatta direk annesini arasaydin
Boşver samimi olma mesafe iyidir hayırlısı bakalım ne diyecekAnnesiyle öyle samimi değilim
Kendisini de gece genelde aramam ne bileyim hep Mesajlara anında cevap veriyor diye mesaj attım cevap yazmadı sık Boğaz etmemek için de arayamadım
Ya mesaj attım cevap yazar diye yazmadıAy ben meraktan çatlarım, aramadın mı çocuğu
Erkekler işte o uyumuştur çoktan. Ailevi sebeplerini size yansıtmamaları lazım bugun sizi araması lazımda kvnin. Bir aksilik varsa da haber vermeliydi. Düşüncesizlik etmiş bence. Müstakbel damadın da görüldü yapıp cevap vermemi uyuması falan tuhaf olmuş. Ailece umursamazlar herhalde. Uyu canım boşver sabah öğrenirsin ne olduğunuYa mesaj attım cevap yazar diye yazmadı
Sonra da sık Boğaz etmeyeyim dedim aramadım
Meraktan üzüntüden uyuyamıyorum
Hayır annesi benim bizim onun bizi davet edeceğini bildiğimizden habersizdi ama sevgilim dayanamayıp söyledi banaErkekler işte o uyumuştur çoktan. Ailevi sebeplerini size yansıtmamaları lazım bugun sizi araması lazımda kvnin. Bir aksilik varsa da haber vermeliydi. Düşüncesizlik etmiş bence. Müstakbel damadın da görüldü yapıp cevap vermemi uyuması falan tuhaf olmuş. Ailece umursamazlar herhalde. Uyu canım boşver sabah öğrenirsin ne olduğunu
Anladım canım, haklısın uyumuştur muhtemelenHayır annesi benim bizim onun bizi davet edeceğini bildiğimizden habersizdi ama sevgilim dayanamayıp söyledi bana
Yani kadın kendisi planlayıp bozmuş olabilir ama sevgilim bana karşı mahcup oldu sanırım
Ama mahcup olsan bile ara söyle yaz değil mi
Ne kadar naifsiniz güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederimAnladım canım, haklısın uyumuştur muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?