Sevgilim ve ailesi

akademisyen567

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
196
263
33
31
Sevgilimle annelerimiz tanıştı iki kez
Bugün nişan öncesi son görüşme için
Yani kim ne alacak ne yapılacak konuşulması için biz onları ziyarete gidecektik
Yarın annem arayack davet edecek gelirsiniz Cumartesi bizdesiniz dedi

Gün boyunca tam 3 kez bana annem aradı mı diye sordu
Her defasında hayır tatlım henüz aramadı dedim
Ara ara normal konuşmalar da yaptık mesajlaşarak

Akşam saat 9 gibi hayatım heralde iptal oldu görüşme dedim
Okudu cevap yazmadı

Saat 1 gibi ne yapıyorsun canım dedim okumadı bile
Annesi beni çok sever annemi de yani beni istememe gibi birşey aklıma getirmek istemiyorum ama bilemedim

Sizce ne oluyor

Müneccim moku yiyip geliyorum.

Vardır bir dertleri, bir problem, bir sıkıntı nereden bilelim ki biz. Hemen kendinize yormayın her şeyi. Zamanı gelince açıklama yaparlar.
Ben hemen kendime , vazgeçildiğine bittiğine yoruyorum nedense
Ve neden cevap yazmıyor böyle yapınca eline ne geçiyor allahım ya

Annesiyle öyle samimi değilim
Kendisini de gece genelde aramam ne bileyim hep Mesajlara anında cevap veriyor diye mesaj attım cevap yazmadı sık Boğaz etmemek için de arayamadım
Boşver samimi olma mesafe iyidir hayırlısı bakalım ne diyecek

Ya mesaj attım cevap yazar diye yazmadı
Sonra da sık Boğaz etmeyeyim dedim aramadım
Meraktan üzüntüden uyuyamıyorum
Erkekler işte o uyumuştur çoktan. Ailevi sebeplerini size yansıtmamaları lazım bugun sizi araması lazımda kvnin. Bir aksilik varsa da haber vermeliydi. Düşüncesizlik etmiş bence. Müstakbel damadın da görüldü yapıp cevap vermemi uyuması falan tuhaf olmuş. Ailece umursamazlar herhalde. Uyu canım boşver sabah öğrenirsin ne olduğunu

Hayır annesi benim bizim onun bizi davet edeceğini bildiğimizden habersizdi ama sevgilim dayanamayıp söyledi bana
Yani kadın kendisi planlayıp bozmuş olabilir ama sevgilim bana karşı mahcup oldu sanırım
Ama mahcup olsan bile ara söyle yaz değil mi

Anladım canım, haklısın uyumuştur muhtemelen

okuduktan sonra uyuyakalmış olabilir. ama evlilik boyutuna gelmiş bir ilişkide bir sorun var mi yok mu anlamak için arasanız daha doğru olmaz mıydı? yani neden annesi aramadı diye degil de sevgiliniz neden cevap yazmıyor diye

sende yat uyu Allahaşkına. Vardır bi sorun kendi aralarında. Sevgilinin şuursuzluğuna diyecek bişeyde bulamadım. Adam kaçıncı uykusunda, senin haline bak. Zaten umursamaz biri ise gelmesin güven bana. İleride şükredersin. Yarın arar sorarsın, hem niyetlerinde ciddi iseler bu cumartesi olmaz haftaya olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…