Canım sanki benim sevgilimin annesini anlatmışsın, o kadar benziyor ki ...
Ama bunu burda paylaşmakla iyi yapmamışsın, çünkü seni topa koyacaklar :)
Annesi değil mi tabii sevecek diyecekler :) En azından bana öyle yapmışlardı, burnumdan gelmişti...
Sana gelecek olursak hemen ayrılmamalıydın bence, bir de sevgiline duygu düşüncelerini hemen belli etme erkekler değişik varlıklar.
Onlara hemen belli etmeyeceksin ne düşündüğünü... Nabza göre şerbet vereceksin benden bir tavsiye sana...
Benimkinin annesi de aynen böyle; canım oğlum, aslan oğlum diye geziyor ortalıkta.
Ama benimki o konuda annesinin tepkilerini aşırı buluyor her defasında dile getiriyor...
Sıkma canını, her şey olacağına varır...
hım şimdiden göz dağı verir gibi oğulalrına düşkünlükleri filan ne buya benimde oğlum var 7 aylık bebek acaba bendemi öyle olurum..tamam evladın ama karşıdaki evlat..anneme kıymet ver gibi sev gibi gibime geldi yani..yok kız bölelelri evlennce eğer yontarsan aklın ıkullanırsan anneci olmaz..ama akıllı olmak lazım..hertürlü
Cocugun yontulabilir bir yapisi var ama anne sizi zorlar .Basindan beri bunlari yaptiran o cunku.Cok gulunc yani.Koskocaman kadin.
ya kızlar bazen hiç anlamıyorum sizi.. aynı cinsiz ama çeşit çeşit karakterlerimiz var.Canımı cok sıkan artık ıcımde tutmak ıstemedigim bikac sey anlaticam kızlar sıze3yıllık bi birlikteligim var.sorunum su ki sevgilim annesiyle birbirine cok bagimli.en basta olur tabki insan annesini sevmeli saymali dedim ama boyle adamla nasil evlenirim bilmiyorum.cunku ben ailemdende biliyorumki anneci erkekle evlilik cok zor...sorun su ki aslinda annesi beni seviyo bunu hissedebiliyorum ama kıskanclıgından gına geldi.kadınla ilk tanısmamızda bana gozdagi verir gibi oglunun sırtını sıvazliyarak bu benim aslanım bu benim aşkım falan dedi,neyse dedim erkek annesi düskün olur guldum gectim yinede ilk tanismaya gore abartili bi hareketti.zaten bu tip hareketler bana abartili gelir normaldede ne gerek var.neyse daha sonra bi semsiye olayı oldu ben hava bulutsuz diye almamistim sonra ıslandım sevgilimi dinlemedim, anneside herkesin icinde bıyık altı gulerek ogluna baktı oyle ıslanırsın ıste dedi.ben yine kötü niyet aramadim aslada ogluna sölemedim.bi kere kapıdan evlerıne ugradık gecen kadın yıne aşkım dıye bırsuru konustu banada sarıldı onra biz ogluna diyo ki ay ben sana sarıldım dimi.en son ki olayda cuzdanda benim resmim duruyodu birazda benim dursun demiş sevgilim tamam annecim demis.biz arabadayken arıyo ogluna diyoki pazara goturmicek misin beni anneni gezdirme sen falan,ki sevgilim haftada iki gun mutlaka alisverise goturur. Asıl onemli konuysa kızlar, sevgilimde annesine düskün ve bir dedigini ikiletmez hiç kıyamaz.bu guzel bisey ende oglum öyle olsun isterim ama sevgilim anesinin hareketlerini göremicek kadar kör!! Ben annen beni kıskanıyo hoş degil dedm dayanamadim sonunda nedn resmimi kaldırdın dedim tripledim,bana dediki sen kıskanıyosun kadın napiyo sana hediyeler alıyo seni cok seviyo sen comak sokuyosun alınıyosun o benim annem tabi sevicem sanki kimin resmini koydum falan baska kadının koymadım ya o benim annem ve diger olaylardan ben bahsetmedim bile....ben şok oldum ve ayrıldım.aramaya basladi aksamdan beri acmiyorum cok kırıldım.sizce ne yapmaliyim?? Duzelir mi? Anneci bi erkekle asla evlenmek istemem gorduklerimden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?