• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve annesi...

Cocugun yontulabilir bir yapisi var ama anne sizi zorlar .Basindan beri bunlari yaptiran o cunku.Cok gulunc yani.Koskocaman kadin.

Canım sanki benim sevgilimin annesini anlatmışsın, o kadar benziyor ki ...
Ama bunu burda paylaşmakla iyi yapmamışsın, çünkü seni topa koyacaklar :)
Annesi değil mi tabii sevecek diyecekler :) En azından bana öyle yapmışlardı, burnumdan gelmişti...
Sana gelecek olursak hemen ayrılmamalıydın bence, bir de sevgiline duygu düşüncelerini hemen belli etme erkekler değişik varlıklar.
Onlara hemen belli etmeyeceksin ne düşündüğünü... Nabza göre şerbet vereceksin benden bir tavsiye sana...
Benimkinin annesi de aynen böyle; canım oğlum, aslan oğlum diye geziyor ortalıkta.
Ama benimki o konuda annesinin tepkilerini aşırı buluyor her defasında dile getiriyor...
Sıkma canını, her şey olacağına varır...

hım şimdiden göz dağı verir gibi oğulalrına düşkünlükleri filan ne buya benimde oğlum var 7 aylık bebek acaba bendemi öyle olurum..tamam evladın ama karşıdaki evlat..anneme kıymet ver gibi sev gibi gibime geldi yani..yok kız bölelelri evlennce eğer yontarsan aklın ıkullanırsan anneci olmaz..ama akıllı olmak lazım..hertürlü ;)

Bide o kadar dikkat ettim ki soylemedim alınmadım guldum gectim icimi yedim, sonuc?? Sıfır bide ben comak sokuyo oldum yahu.annesi tabiki sevicek sayıcak zaten oyle olmasi gerekir ama bu kadarida annecilige giriyo bende annemin prensesiyim tek kızıyım leylekler mi getirdi beni dimi ama

Bide ben kahvaltılık sos yapmistim sevgilim seviyo diye onada gonderdim 1kavanoz. Kadın yiyomus begenmedim diyomus gizli gizli yiyomus sevgilimde bunu gülerek anlatiyo guya annesi saka yapiyomus. Yapilacak sey mi begenmedim ne demek sakasi mi olur bide gizli yiyomus falan...ben söleyince onu seni cok seviyo bana takılıyo falan diyoda hikaye

Canım sanki benim sevgilimin annesini anlatmışsın, o kadar benziyor ki ...
Ama bunu burda paylaşmakla iyi yapmamışsın, çünkü seni topa koyacaklar :)
Annesi değil mi tabii sevecek diyecekler :) En azından bana öyle yapmışlardı, burnumdan gelmişti...
Sana gelecek olursak hemen ayrılmamalıydın bence, bir de sevgiline duygu düşüncelerini hemen belli etme erkekler değişik varlıklar.
Onlara hemen belli etmeyeceksin ne düşündüğünü... Nabza göre şerbet vereceksin benden bir tavsiye sana...
Benimkinin annesi de aynen böyle; canım oğlum, aslan oğlum diye geziyor ortalıkta.
Ama benimki o konuda annesinin tepkilerini aşırı buluyor her defasında dile getiriyor...
Sıkma canını, her şey olacağına varır...

Benimkinin dedikleride üzdü beni bana sen kıskanıyosun demez mi benim annem cahil mi kaynanalıl yapsin diyo direk savunmaya geçti,ben sadece resim olayını dedim diger olaylari anlatmadim anlatsam nolurdu acaba...yasamayan anlamaz cnm bosver biz sevmesini kıskanmıyoruz zaten

hım şimdiden göz dağı verir gibi oğulalrına düşkünlükleri filan ne buya benimde oğlum var 7 aylık bebek acaba bendemi öyle olurum..tamam evladın ama karşıdaki evlat..anneme kıymet ver gibi sev gibi gibime geldi yani..yok kız bölelelri evlennce eğer yontarsan aklın ıkullanırsan anneci olmaz..ama akıllı olmak lazım..hertürlü ;)

Sakın sen oğlan annelerinden olma:)) zaten akıllı kadın geliniyle iyi gecinir ileride nolcagini kim bilir

En kral kaynana da olsa, kadın kadındır. Hepimizin içinde bir şeytanlık var.

Simdiden önlemini almasan , evlenince daha beter olur...
Sinir olurum ana kuzusu erkeklere , Annesi elbette sevecek saygili olucak....

Ama boyle evlklik yasina geldimi , yerinide bilecek....
Ayrildim demissin, tekrar barisirsin gibjme geldi..
barismadan tavrini koy .... ilerde pisman olma..

burda neler okuyoruz kaynanalarla .. o duruma dusme.

Kusura bakma ama onun annesi hep birlnci planda gelecek sen 2.planda , ev almana herşeyinize karışır kaynananın dediği olur şlmdiden alışsan iyi edersin, erkekte köprüyü geçene kadar, seni kırar annesini kırmaz ,bilesin

Annemi sev diye yaptim ondan laf ettirmedim oyle bi kadın degil dedim sev diye diyo, ona da kıza iyi davran guzel oldugunu soyle sarıl falan diyomus. Ama bende olayın o olmadıgını bana karsi hep savundugunu anlattim, soylediklerin cok agirdi dedim. Kızgınlıkla söledim diyo. Ama ben beni kaybetmemek icin bunlari söledigini biliorum.yarın bigun yine aynısı olur annesine hic kıyamıyo cunku simdi ayrılıktan korktu..kızlar sanırım ben cidden evlenemicem ya yillardir gözlemledim o suan ne derse desin bu adam cok anneci..kızgınlıkla söledigin dedigi seylerde gercekli dusunceleri

Canımı cok sıkan artık ıcımde tutmak ıstemedigim bikac sey anlaticam kızlar sıze:( 3yıllık bi birlikteligim var.sorunum su ki sevgilim annesiyle birbirine cok bagimli.en basta olur tabki insan annesini sevmeli saymali dedim ama boyle adamla nasil evlenirim bilmiyorum.cunku ben ailemdende biliyorumki anneci erkekle evlilik cok zor...sorun su ki aslinda annesi beni seviyo bunu hissedebiliyorum ama kıskanclıgından gına geldi.kadınla ilk tanısmamızda bana gozdagi verir gibi oglunun sırtını sıvazliyarak bu benim aslanım bu benim aşkım falan dedi,neyse dedim erkek annesi düskün olur guldum gectim yinede ilk tanismaya gore abartili bi hareketti.zaten bu tip hareketler bana abartili gelir normaldede ne gerek var.neyse daha sonra bi semsiye olayı oldu ben hava bulutsuz diye almamistim sonra ıslandım sevgilimi dinlemedim, anneside herkesin icinde bıyık altı gulerek ogluna baktı oyle ıslanırsın ıste dedi.ben yine kötü niyet aramadim aslada ogluna sölemedim.bi kere kapıdan evlerıne ugradık gecen kadın yıne aşkım dıye bırsuru konustu banada sarıldı onra biz ogluna diyo ki ay ben sana sarıldım dimi.en son ki olayda cuzdanda benim resmim duruyodu birazda benim dursun demiş sevgilim tamam annecim demis.biz arabadayken arıyo ogluna diyoki pazara goturmicek misin beni anneni gezdirme sen falan,ki sevgilim haftada iki gun mutlaka alisverise goturur. Asıl onemli konuysa kızlar, sevgilimde annesine düskün ve bir dedigini ikiletmez hiç kıyamaz.bu guzel bisey ende oglum öyle olsun isterim ama sevgilim anesinin hareketlerini göremicek kadar kör!! Ben annen beni kıskanıyo hoş degil dedm dayanamadim sonunda nedn resmimi kaldırdın dedim tripledim,bana dediki sen kıskanıyosun kadın napiyo sana hediyeler alıyo seni cok seviyo sen comak sokuyosun alınıyosun o benim annem tabi sevicem sanki kimin resmini koydum falan baska kadının koymadım ya o benim annem ve diger olaylardan ben bahsetmedim bile....ben şok oldum ve ayrıldım.aramaya basladi aksamdan beri acmiyorum cok kırıldım.sizce ne yapmaliyim?? Duzelir mi? Anneci bi erkekle asla evlenmek istemem gorduklerimden sonra
ya kızlar bazen hiç anlamıyorum sizi.. aynı cinsiz ama çeşit çeşit karakterlerimiz var.

koskoca kadınla neden aşık atıyosun ki? gülüp geçsene. ben olsam hosuma gider kafa bulurum. yani annesi ya o karnında tasımıs, yememiş yedirmiş, onun kanı, onun canı. elbette kıskanır, elbette yeri gelir seni teste tabii tutar, sabrını ölçer.

sevgilin de annesine düşkün olacak tabi ya napacağıdı ? senin oğlun olursa ilerde o zaman görürüm. kızın birine kapılıp anneyi unutursa nereye kadar anlayıslı olucaksın? sen ne kadar bu duruma üzülüyorum desen de 3 yıllık tanıdığın br adam diğeri 20 küsür senesini vermiş ona, ikisi bir olur mu hiç?

hem anasına düşkün olan karısına da düşkün olur. sen ikinizin küçük fotografını yap, cüzdanına yanyana koysun. çocuk gibi ufacık seylerin kavgasını yapmayın. annesi ne derse desin alınacağına gül geç bi yerden sonra o da benimseyecektir seni zaten zıtlaşmadığın için:34:

Ah soylemesi ne kolay ne.. Düne kadar bende bu tepkiyi verirdim ama insan "anne" sifatini yakistirmak istiyo bilmem anlatabildim mi. Ayrica eşinin de annesini sevmesi doğruyu yanlışı görmezden gelmesini gerektirmez.ben zaten kadına hep güldüm gectim icime attim alınsamda ama suclanmayi asla haketmedim.ve ciddi ilişki yasadiginiz adamin annesi anne yani bu teyze falan degil, aile olunacak

ama mesele sevgilinin annesinin bunlari yapmasi deyil. sevgilinin olaylarin farkinda olmamasi. annesi kiskaniyor, ve bu herkeste olur ama kiskanan tarafi bisekilde dengelemek te sevgiliye dusuyor diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
orası öyle elbette dengeyi kurabilmesi önemli. ama ben direkt anne suçlandığı için yazdım onları. konu sahibi de mutlaka iyi niyetli bi arkadasımızdır naçizane tavsiyede bulundum üzülmemesi için. bu adamı seviyorsa o anne artık onun hayatında olacak cünkü, her lafı kafaya takarsa kanser olur mazallah..

yaşlıdır annedir deyip gülüp gececek.. yani böyle diyorum kadının abartı bi hareketini görmedim. (benim babannem gibi annemle babamı ayırmak için büyü yapmamış en azından)

Bence sen giremiyorsun sevgilinin annesini kiskandigini. Bende ogluma askim derim. Yazik ya siziin gibiler yuzunden mutsuz erkekkler ve anneler esle aileller oluyo. Anasi anasi sevcek tabi. Sen gidicisin bak ayrilabiliyosun. Napsin yillardir cocugunu boyke seven kadin senin yuzunden bunumu deistirsin. Madur rolu yapan ama karsisindakileri madur eden bundan bi haber insanlardansiniz saniri. Oglana uzuldum asik olmus bi kere oynat parmaginda

Eminim annesini siziin onunuzde terslese nasil mutlu okursunuz. Anne olunca akliniza gelsin, dilerim sizii. Gibi birine oglunuz asik olur. Siziin onu sebmenizii kiskanir. Araya nifak sokmaya calisir.

Back
X