• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Ve Arkadaşları

Tamam canım seni dinleyeceğim tam olarak neler söyleyebilirim
Ben senin sevgilinim hayatında ilk sırada benim gelmem gerekiyor de nasıl sevgiliyiz biz böyle ilişki mi olur de ama sinirli bir şekilde değil kendini senin yerine koysun yani yavaş yavaş düzeleceğini düşünüyorum seni özlüyorum sana vakit ayırmak istiyorum de

Merhaba kızlar.
2 buçuk senelik bir birlikteliğimiz var..
Sevgilim 6 buçukta işten çıkıyor ve çıktığı gibi hooop arkadaşlarının yanına.
işteyken zaten çok sık konuşamıyoruz buna anlam verebiliyorum ama sürekli arkadaşlarının yanına gitmesine sinir oluyorum söyleyince de kavga ediyoruz. Onların yanındayken konuşuyoruz evet ama yarım saatte bir mesaj sürekli bir yerlere gidiyorlar sürekli birlikte vakit geçiriyorlar artık sinir oluyorum sinirlendiğim içinde yazmıyorum şu an çünkü yazsam kalbini kıracağım en son ekimin başında buluştuk ekim bitti gidiyor hala buluşalım görüşelim de demedi ama her akşam arkadaşlarına vakit ayırmayı biliyor..
Kızlar nasıl davranmam gerekiyor ben artık bıktım 11 den önce eve geldiğide yok geldiği gibi yatıyor zaten yarın iş var diye yeter artık.
Ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfen...

Yorumları okumadam kendi yorumumu yapıyorum. 2.5 yıldır evliyim. Eşim akşamları evde olunca o kadar çok sıkılıyorum ki.. çoğu zaman arkadaşlarını zorla aratıp evden yolluyorum . o gidince rahatlıyorum bi yerlere çıkıyorum ya da evde istediğimi yapıyorum. Sabahları tek olmak istiyorum Tek kahvaltı yapmak istiyorum .. kahvaltıyı çok hızlı yiyip kalkıyor bense bi yumurta bi peynir 4 zeytini 30 dk da yerim onunla olunca 5 dk sürmüyor. Akşam yemeği bile 5 dk... birlikte çıksak bi şey konuşulmuyor otur otur eve gel durumu oluyo.

Bunuda düşünüyorum aslında canım ya sadece arkadaşlarını bana tercih etmesine çok kızıyorum dün gece 11 de geldi belki yarım saat anca konuştum uykum var dedi yattı. Çok üzülüyorum önemsemiyor mu beni acaba
Önemsemediğini anladm sevgi fedakarlıktir ama fazlası herşeyin zarar olur. Bence sende tepkini koymalısn kimse vazgeçilmez değil

Merhaba kızlar.
2 buçuk senelik bir birlikteliğimiz var..
Sevgilim 6 buçukta işten çıkıyor ve çıktığı gibi hooop arkadaşlarının yanına.
işteyken zaten çok sık konuşamıyoruz buna anlam verebiliyorum ama sürekli arkadaşlarının yanına gitmesine sinir oluyorum söyleyince de kavga ediyoruz. Onların yanındayken konuşuyoruz evet ama yarım saatte bir mesaj sürekli bir yerlere gidiyorlar sürekli birlikte vakit geçiriyorlar artık sinir oluyorum sinirlendiğim içinde yazmıyorum şu an çünkü yazsam kalbini kıracağım en son ekimin başında buluştuk ekim bitti gidiyor hala buluşalım görüşelim de demedi ama her akşam arkadaşlarına vakit ayırmayı biliyor..
Kızlar nasıl davranmam gerekiyor ben artık bıktım 11 den önce eve geldiğide yok geldiği gibi yatıyor zaten yarın iş var diye yeter artık.
Ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfen...
Ayrıl. Evlensen ne olur. Bu tipler evlense kahveden çıkmayan tipler.
Hic üzme kendini, sıkma. Değmez.
İyi biri mutlaka çıkar karşına.

Ben senin sevgilinim hayatında ilk sırada benim gelmem gerekiyor de nasıl sevgiliyiz biz böyle ilişki mi olur de ama sinirli bir şekilde değil kendini senin yerine koysun yani yavaş yavaş düzeleceğini düşünüyorum seni özlüyorum sana vakit ayırmak istiyorum de
Tamam canım sakince konuşmayı deneyeceğim olmazsa da zorlamayacağım artık bu durum daha çok canımı yakıyor

Yorumları okumadam kendi yorumumu yapıyorum. 2.5 yıldır evliyim. Eşim akşamları evde olunca o kadar çok sıkılıyorum ki.. çoğu zaman arkadaşlarını zorla aratıp evden yolluyorum . o gidince rahatlıyorum bi yerlere çıkıyorum ya da evde istediğimi yapıyorum. Sabahları tek olmak istiyorum Tek kahvaltı yapmak istiyorum .. kahvaltıyı çok hızlı yiyip kalkıyor bense bi yumurta bi peynir 4 zeytini 30 dk da yerim onunla olunca 5 dk sürmüyor. Akşam yemeği bile 5 dk... birlikte çıksak bi şey konuşulmuyor otur otur eve gel durumu oluyo.
O kadar iyi anlıyorum ki yazdığınızı benim eşim akşam arkadaşlarıyla dışarıda mesela şimdi sevgili olduğumuzu düşünüyorum eskiden olsa 100 kere arar 500 kere mesaj atar ve trip tavır ne varsa hepsini yapardım ama evlenince bir nefes alsın o da ben de durumu oluyor çünkü zaten aynı evde dipdibesiniz sürekli tamam aşıksın o başka ama sevgililik ve evlilik bambaşka

Back
X