• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Ve Arkadaşları

Ne dedin ki defol dedi nasıl ya cidden garip tavırları anlam verilemiyor
Dedim ki
ben senin sevgilinim ilerde hayatını benimle birleştireceksin onlardan önce gelmem gerekmiyor mu dedim
ben sana konuşmayalım mı diyorum daha yeni kavga etmedik mi biz dedi
defol dedi bitti sende defol dedim
ben sana yazmıyorum mu diyorum dedi cevap vermedim :(

Yorumları okumadam kendi yorumumu yapıyorum. 2.5 yıldır evliyim. Eşim akşamları evde olunca o kadar çok sıkılıyorum ki.. çoğu zaman arkadaşlarını zorla aratıp evden yolluyorum . o gidince rahatlıyorum bi yerlere çıkıyorum ya da evde istediğimi yapıyorum. Sabahları tek olmak istiyorum Tek kahvaltı yapmak istiyorum .. kahvaltıyı çok hızlı yiyip kalkıyor bense bi yumurta bi peynir 4 zeytini 30 dk da yerim onunla olunca 5 dk sürmüyor. Akşam yemeği bile 5 dk... birlikte çıksak bi şey konuşulmuyor otur otur eve gel durumu oluyo.
Evlilikte ve sevgililikte farklı oluyor sanırım
Adam benim yüzümü görmüyor 1 aydır ve çabasıda yok ne yazık ki.

Lanet olsun gerçekten böyle olunca çok sinirleniyorum sayıp sövesim geliyor ama kendimi tutacağım.
Sanki kötü bişey söyledik hiç gitme görüşme dedik hayret birşey ki ne kadınlar tanıyorum bunu yapabilen.
Hiç gitme görüşme diyince inadına tam tersini yapıyorlar canım ama sen onu kendine çekince kendiliğinden düzelebiliyor yani seninle daha çok görüşünce onlara az vakit ayırıyor dolayısıyla ama senin sevgilin biraz inatçı yapılı mı bilmiyorum zaten su an hiç adım atma o sana gelsin

Hiç gitme görüşme diyince inadına tam tersini yapıyorlar canım ama sen onu kendine çekince kendiliğinden düzelebiliyor yani seninle daha çok görüşünce onlara az vakit ayırıyor dolayısıyla ama senin sevgilin biraz inatçı yapılı mı bilmiyorum zaten su an hiç adım atma o sana gelsin
Ne yazık ki biz gündüz buluşuyoruz akşam yine onlarla canım hastalık gibiler ya yapıştılar nefret ediyorum arkadaşlarından da ondan da bana ayıracak vakti olmamasından da.

Ne yazık ki biz gündüz buluşuyoruz akşam yine onlarla canım hastalık gibiler ya yapıştılar nefret ediyorum arkadaşlarından da ondan da bana ayıracak vakti olmamasından da.
Ya şu an benim eşimin bekar halini anlattın o da bir ara öyleydi ama insan gibi konuşmaya çalıştım kendi anladı normal olmadığını yani onlar şöyle düşünüyor gibi sevgiliyken arkadaşlarımla takılayım evlenince nasılsa rahat gezemem diye ama yanlış işte sen kendini geri çek şu anda umarım anlar hatasını

Arkadaşlarının yanında daha mutlu herhalde. O değilde özlemiyor mu hiç ?ilginç
Demek ki özlemiyor canım demek ki ben ona onun verdiğinden daha çok değer vermişim anlam yüklemişim
Ya taş olsa çatlar var ya 1 aydır hiç mi insan görüşelim demez bir serzenişte bulunmaz ya her akşam aynı iş sürekli arkadaşları olacak insanlarla beraber ben istiyorum ki bir akşamın birinde eve gelsin arasın konuşalım birbirimize vakit ayıralım madem buluşamıyoruz

Back
X