• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve çantasından çıkan not

şimdi şöyle belki alakasız gelecek ama ihtimaller arasında. sevgilinde b12 vitamini eksikliği, demir eksikliği ya da başka bir sorun olabilir.bunlar ciddi unutkanlık yapıyor.bende b12 eksikliği varken 5 dk önce çekmeceyi açıp içine aradığım şeyi koydugumu unutuyodum.işin garibi bulunca da bunu ben mi koydum diye dakikalarca düşündüğüm oluyordu.
e bu yazıyı bulalı 1 ay olmuş diyorsun.kendisi yazdıysa ve tamamen unuttuysa mümkünatı yok kabul ettiremezsin.adam hatırlamıyor çünkü.hani belki aa belki ben yazmış olabilirim dese, bu defa da senin bunu neden yazmış olabileceğini sorgulama ihtimalinden çekinip kuyrugu dik tutuyor da olabilir.inan yani çok basit bişey bu derece büyütülecek bir konu değil.
sanırım bu tip birşey aynen. vitamin eksikliği var bu arada onda, doktorda tahlil yaptırmıştı. aldatma gibi birşey olduğunu hiç düşünmüyorum bile, unutkanlığına bağlıyorum %90 zaten.

ya ne kadar safsın. hâlâ bir yerde gördü de, unuttu mu yazdığını diyorsun. yanlış anlama, sevdiğin için saflığın.

üzgünüm canım. basbaya sevgilin yazmış ve seni kıskandırmaya çalışıyor

Unuttum ayağına yatıp seni uyutuyo olabilir
aldatma ihtimalini diyorsunuz sanırım, ama öyle birşey olsa tarif ettiği harfler kendi ismini tutardı yada direk gelip bana sen mi yazdın diyip daha sonrada ben yazmadım diye inat etmezdi diye düşünüyorum.

aldatma ihtimalini diyorsunuz sanırım, ama öyle birşey olsa tarif ettiği harfler kendi ismini tutardı yada direk gelip bana sen mi yazdın diyip daha sonrada ben yazmadım diye inat etmezdi diye düşünüyorum.
E sorun ne o zaman konu sahibi size göre herşey normal biz nerden bilelim?Bende dalgınım unutkanımdır da yazımı hatırlamıcak kadar değil en azından evet ben yazdım ama ne için yazdığımı hatırlamıyorum derdim

sanırım bu tip birşey aynen. vitamin eksikliği var bu arada onda, doktorda tahlil yaptırmıştı. aldatma gibi birşey olduğunu hiç düşünmüyorum bile, unutkanlığına bağlıyorum %90 zaten.

vitamin eksikliği deyip geçilmesin, bazıları ciddi sıkıntılar yaşatabiliyor,hayat kalitesini etkiliyor.
D vitamini eksikliği mesela; bildiğin depresyonla aynı belirtileri gösteriyor.sebepsiz ağlama isteği,hayattan soğuma vs.
bazıları da hemen yapıştırmış yok yalan söylüyor yok seni uyutuyor falan..ne kadar yazık.
sevgiline söyle bu vitamin eksikliğinin üzerine gidip tedavisini aksatmasın.farkı görecek zaten

Ben de sizi kıskandırmak için yazmış olabileceğini düşünüyorum.
İnsanlar kendi yazılarını her zaman tanırlar çünkü ;)

Hımm.. Daha net deliller lazımmm :KK14: ilgimi çekmeye çalışıyor yoksa başkasına yazdı unuttumu :KK14: hemen beyin fırtınası yapmalıyız :rolleyes:

Kıskandırma meselesi olsa nottaki harflerden sizin isminiz çıkmaz diye düşünüyorum ya ben, dediğiniz kadar unutkanlığı güçlüyse bu seçenek daha muhtemel sanki :KK64:

yeri gelmişken söyleyim. insan kendi yazısını tanımaz mı diyosun ya . ben tanımıyorum genellikle. çünkü ruh halime göre yazım değişir benim. çok güzel yazmaya başlarım, yazdıkça sıkılır doktor yazısına çeviririm. bazen italik yazarım hayran kalırsın, bazen silik, çirkin, belli belirsiz yazarım bunu hangi cahil yazmış dersin :O

Back
X