- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi minikbulut
He deyip geçemezdim ortada bi yalan olduğu kesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım bu tip birşey aynen. vitamin eksikliği var bu arada onda, doktorda tahlil yaptırmıştı. aldatma gibi birşey olduğunu hiç düşünmüyorum bile, unutkanlığına bağlıyorum %90 zaten.şimdi şöyle belki alakasız gelecek ama ihtimaller arasında. sevgilinde b12 vitamini eksikliği, demir eksikliği ya da başka bir sorun olabilir.bunlar ciddi unutkanlık yapıyor.bende b12 eksikliği varken 5 dk önce çekmeceyi açıp içine aradığım şeyi koydugumu unutuyodum.işin garibi bulunca da bunu ben mi koydum diye dakikalarca düşündüğüm oluyordu.
e bu yazıyı bulalı 1 ay olmuş diyorsun.kendisi yazdıysa ve tamamen unuttuysa mümkünatı yok kabul ettiremezsin.adam hatırlamıyor çünkü.hani belki aa belki ben yazmış olabilirim dese, bu defa da senin bunu neden yazmış olabileceğini sorgulama ihtimalinden çekinip kuyrugu dik tutuyor da olabilir.inan yani çok basit bişey bu derece büyütülecek bir konu değil.
aldatma ihtimalini diyorsunuz sanırım, ama öyle birşey olsa tarif ettiği harfler kendi ismini tutardı yada direk gelip bana sen mi yazdın diyip daha sonrada ben yazmadım diye inat etmezdi diye düşünüyorum.Unuttum ayağına yatıp seni uyutuyo olabilir
21-25Sizin yaslar kac?bi ergenyusluk sezdim sanki![]()
E sorun ne o zaman konu sahibi size göre herşey normal biz nerden bilelim?Bende dalgınım unutkanımdır da yazımı hatırlamıcak kadar değil en azından evet ben yazdım ama ne için yazdığımı hatırlamıyorum derdimaldatma ihtimalini diyorsunuz sanırım, ama öyle birşey olsa tarif ettiği harfler kendi ismini tutardı yada direk gelip bana sen mi yazdın diyip daha sonrada ben yazmadım diye inat etmezdi diye düşünüyorum.
sanırım bu tip birşey aynen. vitamin eksikliği var bu arada onda, doktorda tahlil yaptırmıştı. aldatma gibi birşey olduğunu hiç düşünmüyorum bile, unutkanlığına bağlıyorum %90 zaten.
ya sizin vede arkadaşların dediği gibi kıskandırma meselesi ama yazı olayını hesaplayamaması ya da gerçekten hatırlamıyor olup diretmesi, yani bu iki seçeneği çok güçlü buluyorum şuan.sevgiliniz belki kıskanmanız için felan mı yaptı acaba