• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve en yakın kız arkadaşım

erkek arkadaşım üstü kapalı özet geçiyor sadece. ters bir şey yapmak istemiyorum. ama bir şeyler yapmalıyım. bir durum var mı yoksa ben mi yanlış anlıyorum bunu öğrenmem lazım. başbaşa kalmayı istiyorum ama bu olmuyor. olay şöyle arkadaşlarımızın hepsi okuldan çıkıyorlar benimle buluşup bir mekana gidiyoruz. başbaşa takılmak zor bir de sınav haftası ders çalışmalar notlar her an birlikteler

Sen aynı okuldan değil misin onlarla? Bir de lisede misiniz? Üniversite'de mi? Ben anlayabiliyorum seni çünkü çıldırıyor insan göz önünde bu kadar bariz bir dışlanma olunca. Bence yapman gereken rahatsız olduğunu sevgiline belli edicek, ama kıza veya diğer arkadaşlarına belli etmeyecek davranışlarda bulunman, mesela ortamı terk ederken gayet güzel yüzlü birşekilde işinin çıktığını kalkman gerektiğini söyle masadakilere, ama sevgilinin masasına uğrama onu öpme giderken. Sevgilin ortada yanlış giden birşeyler olduğunu anlar zaten, sorunu çözmek için seninle konuşmaya çalışır vs. o zaman sorunu ona anlatırsın, kız veya diğer grup arkadaşların anlarsa da rahatlıkla inkar edebilirsin böylelikle gruplarını dağıtmaya çalışan kız konumuna da düşmezsin.

Bence öyle yapma, daha da heveslenebilir, canım yanınıza geldiğinde sen onu özel birşey konuşucaz diye uzaklaştırabilirsin çünkü siz sevgilisiniz başbaşa kalmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir, ama o kızın hakkı yok böyle birşey yapmaya, ay sinir oldum resmen kıza ya, bence mümkün olduğunca uzaklaştır çevrenizden artık sizin ilişkilerinizi 3lü bir şekilde toparlama imkanınız kalmamış, kızı hayatınızdan çıkarman gerek. Erkek arkadaşın beş dakikaya gelicem filan dediğinde ben 5 dakika sonra kalkmış olurum boş boş beklicek zamanım yok de tepkini koy, sizin yanınıza geldiğinde kızı uzaklaştır bir şekilde. Buarada kız sana erkek arkadaşınla konuştuğu özel şeyleri anlatmıyor öyle mi? Erkek arkadaşına sorduğun zaman ne cevap veriyor peki bu kadar özel ne konuşuyorsunuz diye?

Yahu 3lü ilişki nedir anlamıyorum. Bir arkadaşım vardı, zamanında bir çocuktan hoşlanıyordum kıza gösterdim, bir durdu iki durdu, sonra unutmuşa yattı. Bir sonraki muhabbette ne dese beğenirsin "ayyy ben de o çocuktan hoşlanıyorum inanır mısın":37: Ben de yedim. Baktı çocuğu ayartamıyor, gitti çocukla arkadaş oldu, sonra bana ayarladı.Tek derdi olayların merkezi olmaktı, aramızda ne var ne yok illaki bilecekti.

Başka bir kız arkadaşı da yine arkadaşı olan bir erkekle çıkarken bu her daim 3. kişi olarak yanlarında bulunurdu. Arkadaşları ayrıldı ve bu kız bunalıma girdi resmen, bize aynen söylediği şey: "x le y ayrılınca bunalıma girdim, nasıl anlatayım biz 3 kişi gibi çıkıyorduk adeta, resmen boşuktayım." Sonra nasıl olduysa kızı bıraktı çocuğa sardı. Lise dönemimde tanıdığım en acayip insandı, okuduğum ünide o kadar uç insan olmasına rağmen böylesine bir daha rastlamadım, numunelikti yani.

kıza sinir oluyosun madem kızı gözden çıkar gitsin zaten arkadaşın olsa ne olacak şu kızdan kaybetmeyi istemiyorum diyosun erkek arkadaşını elinden alınca ikisini birden zaten kaybedeceksin erkek arkadaşınada biraz cilve yap yollama kız arkadaşın kimbilir ne anlatıyoki çocuğun dikkatini çekiyo konular 5 dklar saatler oluyo

artık öyle sıradan bir arkadaş benim için samimiyet kalmadı bana da anlatıyor aynı sorunu ama sevgilime anlatırken baya uzun sürüyor. bu olay yarın tekrarlanırsa ki öyle olucak her zaman ki gibi basıp gidicem çünkü çok sinirliyim ve ters bir laf eminim söylerim

Yahu 3lü ilişki nedir anlamıyorum. Bir arkadaşım vardı, zamanında bir çocuktan hoşlanıyordum kıza gösterdim, bir durdu iki durdu, sonra unutmuşa yattı. Bir sonraki muhabbette ne dese beğenirsin "ayyy ben de o çocuktan hoşlanıyorum inanır mısın":37: Ben de yedim. Baktı çocuğu ayartamıyor, gitti çocukla arkadaş oldu, sonra bana ayarladı.Tek derdi olayların merkezi olmaktı, aramızda ne var ne yok illaki bilecekti.

Başka bir kız arkadaşı da yine arkadaşı olan bir erkekle çıkarken bu her daim 3. kişi olarak yanlarında bulunurdu. Arkadaşları ayrıldı ve bu kız bunalıma girdi resmen, bize aynen söylediği şey: "x le y ayrılınca bunalıma girdim, nasıl anlatayım biz 3 kişi gibi çıkıyorduk adeta, resmen boşuktayım." Sonra nasıl olduysa kızı bıraktı çocuğa sardı. Lise dönemimde tanıdığım en acayip insandı, okuduğum ünide o kadar uç insan olmasına rağmen böylesine bir daha rastlamadım, numunelikti yani

Sürekli üçünün takılması anlamında söylemedim canım onu :9: Yani ana kahramanımız hazine kutusu ikisiyle de yakınmış, ilk konuyu açtığında ikisini de kaybetmek istemiyor gibiydi ben de birinden birinden vazgeçmen gerek anlamında söyledim. :9: Hatta direk kızdan vazgeçmesi gerek belli ki.

Sen aynı okuldan değil misin onlarla? Bir de lisede misiniz? Üniversite'de mi? Ben anlayabiliyorum seni çünkü çıldırıyor insan göz önünde bu kadar bariz bir dışlanma olunca. Bence yapman gereken rahatsız olduğunu sevgiline belli edicek, ama kıza veya diğer arkadaşlarına belli etmeyecek davranışlarda bulunman, mesela ortamı terk ederken gayet güzel yüzlü birşekilde işinin çıktığını kalkman gerektiğini söyle masadakilere, ama sevgilinin masasına uğrama onu öpme giderken. Sevgilin ortada yanlış giden birşeyler olduğunu anlar zaten, sorunu çözmek için seninle konuşmaya çalışır vs. o zaman sorunu ona anlatırsın, kız veya diğer grup arkadaşların anlarsa da rahatlıkla inkar edebilirsin böylelikle gruplarını dağıtmaya çalışan kız konumuna da düşmezsin.

üniversite sınavına hazırlanıyorum onlar üniv de okuyor. hemde nasıl arka arkaya kaç sigara yakıyorum işe yaramıyor.bu riski göze alamam anlatmam imkansız.. tavır yaparak veya laf söyleyerek çözmem lazım.

Sürekli üçünün takılması anlamında söylemedim canım onu :9: Yani ana kahramanımız hazine kutusu ikisiyle de yakınmış, ilk konuyu açtığında ikisini de kaybetmek istemiyor gibiydi ben de birinden birinden vazgeçmen gerek anlamında söyledim. :9: Hatta direk kızdan vazgeçmesi gerek belli ki.

Anladım ben seni tatlım ama buradaki sayın 3. şahsiyet bu olayı belli ki 3lü ilişkiye taşımayı planlıyor. Bence burada safa yatan sevgiliden kurtulup, "ne halleri varsa görsünler" demek lazım aslında ama konu sahibesi çok seviyor ya da sevdiğini düşünüyor anlaşılan, umarım böyle saygısız ve kişiliksiz insanlar tarafından üzülmez.:31:

yapılan tüm yorumları okumadım ama...
üniversitede en yakın arkadaşım bir erkekti. aynı sırada da otururduk, dertleşirdik de ve kızarkadaşıyla(şu anda eşi) ben tanıştırdım. tam birbirinize göresiniz, her şeyiniz uyumlu diyerek.sonra ne oldu?kız beni kıskandı, aynı sırada oturmayacaksın diye bile kavga etti. rahat tavırlı biri değilimdir, zaten o kişiye ilgi duysam neden onları tanıştırayım ki?arkadaşım ben bunu çekemem dedi, gittim kızla ben konuştum.biz aynen ggörüşmeye devam ettik ki hala da görüşüyoruz.bugün desem sana ihtiyacım var, ne oldu bile demez gelir.ben de öyleyim.yani demem o ki ille bir niyet bozukluğu gerekmiyorha,kız yılllaaarr sonra sana bir özür borcum var da dedi.ama içimde ona karşı bir kırıklık hep kaldı.sevgili olduklarında samimiyetimiz neyse öncesinde de oydu çünkü.tabii bu anlattığım 15 yıl öncesi...o samimiyet hala değişmedi. arada 12 saatlik yol olsa da.senden önce de aynı samimiyette olabilirler, o zaman sahiplenmediğin için dikkatini çekmemiştir,şimdi fark ediyorsundur.

bak sen kızarda çeker gidersen kızın işine gelir erkek arkadaşını doldurur sana karşı eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme derim kız arkadaşınla erkek arkadaşını yanlız bırakma güveniyorum size falan diye gösterme yani erkek arkadaşını sahiplen biraz sen onları yanlız bıraktıkça erkek arkadaşında senin bunda bi sakınca görmediğini düşünmüş belliki muhabet ne boyutaysa kız bağlamış çenesiyle çenesi düşesice sen kıza aradığı fırsatı veriyosun o senin sevgilin kız arkadaşının değil çekip gidince dikkat çekmezsin kız diyecek ne kadar çocukca sanki benim sorunlarımı bilmiyomuş gibi falan diye bide tavır alıyo falan diye seni ezecek erkek arkadaşının gözünde

ne konuştuklarını sorduğumda kız arkadaşıma anlatmıyor bile geçiştiriyor. okulda da aynılar yaşanan olayları dinliyorum ve basıp gitmemek için tutuyorum orada kendimi. sevgilimi o ortamdan uzaklaştırsam bile o geliyor napıyorsunu okey oynayalım yok kart oynayalım diye başbaşa bırakmıyor. ama yarın o kızı deniycem ayrılmak istiyorum falan diycem ve ne tepki vericek onu anlıycam

sakın kıza böyle bir yem atma, hemen gidip erkek arkadaşına yetiştirir ve istediği fırsatı eline vermiş olursun. sonrada erkek arkadaşında ondan önce ben ayrılayım o zamn gibi düşünebilir.

yapılan tüm yorumları okumadım ama...
üniversitede en yakın arkadaşım bir erkekti. aynı sırada da otururduk, dertleşirdik de ve kızarkadaşıyla(şu anda eşi) ben tanıştırdım. tam birbirinize göresiniz, her şeyiniz uyumlu diyerek.sonra ne oldu?kız beni kıskandı, aynı sırada oturmayacaksın diye bile kavga etti. rahat tavırlı biri değilimdir, zaten o kişiye ilgi duysam neden onları tanıştırayım ki?arkadaşım ben bunu çekemem dedi, gittim kızla ben konuştum.biz aynen ggörüşmeye devam ettik ki hala da görüşüyoruz.bugün desem sana ihtiyacım var, ne oldu bile demez gelir.ben de öyleyim.yani demem o ki ille bir niyet bozukluğu gerekmiyorha,kız yılllaaarr sonra sana bir özür borcum var da dedi.ama içimde ona karşı bir kırıklık hep kaldı.sevgili olduklarında samimiyetimiz neyse öncesinde de oydu çünkü.tabii bu anlattığım 15 yıl öncesi...o samimiyet hala değişmedi. arada 12 saatlik yol olsa da.senden önce de aynı samimiyette olabilirler, o zaman sahiplenmediğin için dikkatini çekmemiştir,şimdi fark ediyorsundur.

diyorum zaten ben mi yanlış anlıyorum diye umarım öyledir. ama aralarındaki samimiyet beni sinir ediyor. okulda konuşsunlar benim yanımda değil benimle buluştuğu zaman değil. arkadaş olmaları sorun değil aralarında ki samimiyet sorun ben onun sevgilisine asla öyle davranmadım davranmam da çünkü birini sahiplenince bağlanınca kimseyle paylaşmak istemzsin kaybetmek istemezsin. ve benimle sevgili olmadan önce o samimiyet yoktu. sevgili olmadan önce aynı ortamda bulunduk hiç böyle bir durum olmadı sevgili olduk bu şekilde davranışlar samimiyet başladı

bak sen kızarda çeker gidersen kızın işine gelir erkek arkadaşını doldurur sana karşı eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme derim kız arkadaşınla erkek arkadaşını yanlız bırakma güveniyorum size falan diye gösterme yani erkek arkadaşını sahiplen biraz sen onları yanlız bıraktıkça erkek arkadaşında senin bunda bi sakınca görmediğini düşünmüş belliki muhabet ne boyutaysa kız bağlamış çenesiyle çenesi düşesice sen kıza aradığı fırsatı veriyosun o senin sevgilin kız arkadaşının değil çekip gidince dikkat çekmezsin kız diyecek ne kadar çocukca sanki benim sorunlarımı bilmiyomuş gibi falan diye bide tavır alıyo falan diye seni ezecek erkek arkadaşının gözünde

o ortamda bulunmak benim için işkence resmen. ben başta yanlış yaptım çünkü bir kere konuşmalarına izin verdi ya hani arkadaşı kendi arkadaşıma da güveniyorum konuşsunlar diye sorun yapmadım ama arkası kesilmedi bu olayın. çekip gitsem de aklım orada kalır zaten.

sakın kıza böyle bir yem atma, hemen gidip erkek arkadaşına yetiştirir ve istediği fırsatı eline vermiş olursun. sonrada erkek arkadaşında ondan önce ben ayrılayım o zamn gibi düşünebilir.

her şeyi yetiştiriyor zaten. benimle ilgili çoğu şeyi biliyor erkek arkadaşım bu ayrı sinir ediyor zaten. bırak o tanısın ben anlatayım kendimle ilgili şeyleri o konuya ayrı sinir oluyorum.

üniversite sınavına hazırlanıyorum onlar üniv de okuyor. hemde nasıl arka arkaya kaç sigara yakıyorum işe yaramıyor.bu riski göze alamam anlatmam imkansız.. tavır yaparak veya laf söyleyerek çözmem lazım.

Sorun kızda bizden uzak dursun diyemezsin ama ben sınav zamanı seninle buluşmak, seni görmek için geliyorum şuan oturup ders çalışıyor olmam lazım ama yüzünü bile göremiyorum tarzı şeyler de söyleyemez misin?

bunu zamanla anlarsın zaten tanıyarak. benim kız arkadaşımda gayet mesafeliydi şimdi öyle değil

İşte sen tanıdın. Bu demek değil ki başkalarının da böyle arkadaşları var. Ortada hoşuna gitmeyen bir durum varsa ve elindeyse bu duruma son ver, ya da böyle insanlarla ilişkine.

Back
X