- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.254
- 548
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Yani sanirm ayni fikirdeyiz, cocuklari degl annelerini takip etmek istiyor.Evlenmek isteyenin kadın olduğuna, evlenmeye yanaşmayanın erkek olduğuna eminim ama ispat edemem. Büyük ihtimal ya ailesi istemedi, ya kendi niyeti evlilik değildi zaten. İki çocuklu kadının, çocuklarına bu kadar iyi abilik yapan adama evlenmek istemiyorum diyeceğini hiç sanmıyorum.
Ayrıca öz babalar bile ayrılınca çoğu nerdeyse çocuğu unutuyor. Amacın çocukları takip etmek olduğuna da pek emin olamadım.
Daha 5 aydır birliktesiniz sal gitsin bence bundan olmaz
Kadın çocuk istese evlenecekmiş yani.tikanmasi su sekilde olmus, evlilige gitmemis.
kendisi evlenmek ve kendi ailesini, yuvasini kurmak isteyen birisi.
ama kadin oralari olmamis, yeniden cocuk dogurmak istememis, zaten 2 tane cocugum var demis, kabul ediyorsan böyle et demis.
oda kabul edememis ve bu sekilde bitmis, yani ilerlememis iliski tikanmis dedigi sey bu.
seninle bu hayalimi gerceklestirebilirim dedi.
Kadın çocuk istese evlenecekmiş yani.
Sevgilinizin önceliği baba olmak sanırım. Ama o kadını unutamamış.
Bu kadar güven sarsıcı ilişkiye devam etmek zorunda değilsiniz.
hayir yastan dolayi ayrilmamislar, gelecek göremedikleri icin ayrilmislar yani tikanmis iliski öyle söyledi
Soru sordum cevqplamadın
Konusacak mısın bu durumdan rahatsız oldugunu sevgilinle yoksa susacak mısın
Bilmiyorum...
Soru sordum cevqplamadın
Konusacak mısın bu durumdan rahatsız oldugunu sevgilinle yoksa susacak mısın
Ne diyecek ki?
Bence sen eski kadını unutamadın, seviyorsun. Senin ilk tercihin değilim, o kadın evet deseydi çoktan onunlaydın.
Bunu diyince ne olacak ki, adam evet başkasını seviyorum sen de onu anlatırken anlayışlı ol mu diyecek? Konu sahibesi yüzleşirse de bir anlamı olmaz bence durum aleni zaten
Açık açık konuşun. Yine de devam etmek istiyorsanız bilerek devam edin şüpheyle değil.Yani ya susup devam etmek yada hic kurcalamadan bitirmek.kaliyor geriye
Yaw cıcukları takip etmenden rahatsızım diycekNe diyecek ki?
Bence sen eski kadını unutamadın, seviyorsun. Senin ilk tercihin değilim, o kadın evet deseydi çoktan onunlaydın.
Bunu diyince ne olacak ki, adam evet başkasını seviyorum sen de onu anlatırken anlayışlı ol mu diyecek? Konu sahibesi yüzleşirse de bir anlamı olmaz bence durum aleni zaten
Nasıl yani siz şimdi adam çocuklarıyla olan bağını koparsın mı istiyorsunuz, anlayamadım.Merhaba Kizlar,
isin icinden cikamiyorum lütfen düsüncelerinizi ve yorumlarinizi yazarmisiniz:
5 aydir beraber oldugum sevgilimin gecmiste bosanmis ve 2 cocukla bir beraberligi olmus 5 sene kadar, cocuklarin babasi yurt disinda yasiyormus.
Cesitli nedenlerden dolayi ayrilmislar 1 sene önce kadar ve geri dönüsü yokmus cok cok sevmis olmasina ragmen kadini, kendisi 32 yasinda kadin da 40.
Gece sosyal medaydan ögrendim ki sevgilim bu cocuklarla hala iletisim halinde, resimlerini begenmis videolarina bakmis daha cok yeni olaylar..
sevgilimin cocuklari takipte ama cocuklar onu degil.. Cocuklarin yasi 13 ve 10
ben aslinda ailemle tanistirmak istiyorum ciddi adim icin kendim 27 yasindayim ama bu durum kafami baya karistirdi..
siz olsaniz naparsiniz lütfen bir akil verin..
Yaw cıcukları takip etmenden rahatsızım diycek
Nasıl yani siz şimdi adam çocuklarıyla olan bağını koparsın mı istiyorsunuz, anlayamadım.
Yani ya susup devam etmek yada hic kurcalamadan bitirmek.kaliyor geriye
Benim aklıma başka başka şeyler bile geldi, belki de çocuklarla ilgili başka planları da vardır.Öylemi yapiym gercekten
EvetÖylemi yapiym gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?