- Konu Sahibi eSmerimSin
-
5 aylık erkek arkadaşını ailenle tanıştırma zaten öncelikle
bunun haricinde
ben de böyle düşünüyorum.
bi' de şey geldi aklıma, tesadüfen mi çıktı önüne erkek arkadaşının çocukları takip ettiği yoksa neden neyi takip ettiğini beğendiğini araştırıyosun? daha önceden bi güvensizliğin mi oldu ona karşı?
yani sevdigi zaman o derece seviyormus, sonuna kadar baglaniyormus falan bu durumdan acilmisti konu ve beni simdiden cok seviyormus simdiden böyleyse ilerliyen zamanlari düsünemiyormus, ben onun aile kurmak istedigi kisiymism ve ailesiyle tanistirmak istiyormus..
Bunu söyledikten sonra nasıl onunla ciddi düşünüyorsunCesitli nedenlerden dolayi ayrilmislar 1 sene önce kadar ve geri dönüsü yokmus cok cok sevmis olmasina ragmen kadini
Yani bi de şimdi yorumlarınzıdan gördüm de niye bu kadına olan sevgisini fedakarlıkları falan size anlatma gereği duymuş ya çok saçma. Genelde insan eski sevgilisini gerçekten kafada bitirdiyse hakkında konuşmak aklına bile gelmez, naptığını merak etmez. Hele ki kavgalı falan ayrılanlar adını duymak bile istemez. Anca yarım kalan bi şeyler varsa, kafada tam bitmemişse merak eder napıyo diye veya ondan bahsetmek ister birilerine. Bence bu konuyu yabana atmayın ya sonra iş şeye dönmesin, geçen bi konu vardı burda. Nikah günü kadının kocası eski sevgilisiyle mesajlaşmış. Yok benden sonra sevdin mi, beni affedersen dönülmez yola gireriz falan filan… Yani Allah korusun da sizinkinin de hali tavrı biraz şüphe uyandırdı bende.evet aynen öyle, kafami kurcalayan kismi bu.. acikcasi hic masumca bulmadim.. =( baya bir takildim konuya yani bide ailemle tanistirmayi düsünürken.. sanirim erteliyorum bu konuyu
sadece çocuklara bakıyorsa, yani ciddi anlamda çocuk sevgisi olan bi adamsa evet normal.güvensizligim oldu dersem yalan olur ama merak edip baktim. hayal kirikligina ugradim malesef.
Cocuklar kiminMerhaba Kizlar,
isin icinden cikamiyorum lütfen düsüncelerinizi ve yorumlarinizi yazarmisiniz:
5 aydir beraber oldugum sevgilimin gecmiste bosanmis ve 2 cocukla bir beraberligi olmus 5 sene kadar, cocuklarin babasi yurt disinda yasiyormus.
Cesitli nedenlerden dolayi ayrilmislar 1 sene önce kadar ve geri dönüsü yokmus cok cok sevmis olmasina ragmen kadini, kendisi 32 yasinda kadin da 40.
Gece sosyal medaydan ögrendim ki sevgilim bu cocuklarla hala iletisim halinde, resimlerini begenmis videolarina bakmis daha cok yeni olaylar..
sevgilimin cocuklari takipte ama cocuklar onu degil.. Cocuklarin yasi 13 ve 10
ben aslinda ailemle tanistirmak istiyorum ciddi adim icin kendim 27 yasindayim ama bu durum kafami baya karistirdi..
siz olsaniz naparsiniz lütfen bir akil verin..
ya 5 sene sonra ilişkiniz tıkanırsa?
bunun dışında çocuklarla bağ oluşmuş merak etmesi normal. görüşebilir bile.
ama ilişki tıkandı ne demek sordunuz mu?
bence yanlış şeye takılıyorsunuz bu ilişki de.
tikanmasi su sekilde olmus, evlilige gitmemis.
kendisi evlenmek ve kendi ailesini, yuvasini kurmak isteyen birisi.
ama kadin oralari olmamis, yeniden cocuk dogurmak istememis, zaten 2 tane cocugum var demis, kabul ediyorsan böyle et demis.
oda kabul edememis ve bu sekilde bitmis, yani ilerlememis iliski tikanmis dedigi sey bu.
seninle bu hayalimi gerceklestirebilirim dedi.
sadece çocuklara bakıyorsa, yani ciddi anlamda çocuk sevgisi olan bi adamsa evet normal.
çünkü 5 sene az bi zaman değil.
ama çocuklar bahanesiyle eski sevgilisini de bu şekilde takipteyse bilemedim kafa karıştırıcı bi durum.
ben olsam kestirip atardım. tahammülüm o kadar azalmış ki, beni şüphelendirecek düşündürecek hiçbir ilişkiyi istemem hayatımda.
yani severken ayrılmışlar.
bence evlilik ailelerle tanıştırmak için henüz erken. hele bi bir seneyi doldurun derim.
ben olsam şahsen kimsenin hayalini gerçekleştirme aracı olmak istemezdim.
Severek ayrılmıs yani.tikanmasi su sekilde olmus, evlilige gitmemis.
kendisi evlenmek ve kendi ailesini, yuvasini kurmak isteyen birisi.
ama kadin oralari olmamis, yeniden cocuk dogurmak istememis, zaten 2 tane cocugum var demis, kabul ediyorsan böyle et demis.
oda kabul edememis ve bu sekilde bitmis, yani ilerlememis iliski tikanmis dedigi sey bu.
seninle bu hayalimi gerceklestirebilirim dedi.
O çocukların babasının onun olma ihtimali var mı ?
hayir dedi kesinlikle gecmiste kaldi, mutlu degildim istedigim bir hayat sekli degildi dedi, seninle mutlu olmak istiyorum dedi.
Çocuklar onu takip etse diyeceğim ki hani sevmişler adamı çocuk bu ayrılığı anlayamayabilir ama çocuklar takip etmiyor sevgilin takip ediyor.
Üzgünüm ama sevgilin hala eski sevgilisiyle iletişim kanalını açık tutmak istiyor.
ama bu çelişkili..
kadın evlenmek istememiş yeni bir çocuk istememiş demişti dimi?
mutlu değilse neden evlenmek istedi kadınla? istediği hayat şekli değilse?
yani buradan niyet okuyor gibi oluyoruz ama bence totosu yemedi iki çocuklu kendinden büyük kadınla evlenmeye.
dediğim gibi daha fazla gözlemleyip öyle karar verin.
çocuklar anneleri istemediği için onu eklememiş olabilir. güzellikle biten ilişki de bu olmaz mesela. çocukları sevdikleri birinden koparmaz kadın.
Bunu söyledikten sonra nasıl onunla ciddi düşünüyorsun
Kusura bakna. Ben yanlis anlamisim. Sevgiliniz 2 cocugu olan bir kadinla beraber olmus gecmiste. Iliski bitmis ama cocuklara sosyal medyadan da olsa iletisimde oyle degil mi?neden erkek olayim tam olarak anlamadim?
cocuklari önceden okula getirip götürüyormus, ilgileniyormus bende cocuklarin babasi yokmu demistim oda yurt disinda yasiyor demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?