sevgilim ve eski sevgilisinin cocuklari

güvensizligim oldu dersem yalan olur ama merak edip baktim. hayal kirikligina ugradim malesef.

ya 5 sene sonra ilişkiniz tıkanırsa?
bunun dışında çocuklarla bağ oluşmuş merak etmesi normal. görüşebilir bile.
ama ilişki tıkandı ne demek sordunuz mu?
bence yanlış şeye takılıyorsunuz bu ilişki de.

evet aynen öyle, kafami kurcalayan kismi bu.. acikcasi hic masumca bulmadim.. =( baya bir takildim konuya yani bide ailemle tanistirmayi düsünürken.. sanirim erteliyorum bu konuyu
Yani bi de şimdi yorumlarınzıdan gördüm de niye bu kadına olan sevgisini fedakarlıkları falan size anlatma gereği duymuş ya çok saçma. Genelde insan eski sevgilisini gerçekten kafada bitirdiyse hakkında konuşmak aklına bile gelmez, naptığını merak etmez. Hele ki kavgalı falan ayrılanlar adını duymak bile istemez. Anca yarım kalan bi şeyler varsa, kafada tam bitmemişse merak eder napıyo diye veya ondan bahsetmek ister birilerine. Bence bu konuyu yabana atmayın ya sonra iş şeye dönmesin, geçen bi konu vardı burda. Nikah günü kadının kocası eski sevgilisiyle mesajlaşmış. Yok benden sonra sevdin mi, beni affedersen dönülmez yola gireriz falan filan… Yani Allah korusun da sizinkinin de hali tavrı biraz şüphe uyandırdı bende.

güvensizligim oldu dersem yalan olur ama merak edip baktim. hayal kirikligina ugradim malesef.
sadece çocuklara bakıyorsa, yani ciddi anlamda çocuk sevgisi olan bi adamsa evet normal.
çünkü 5 sene az bi zaman değil.
ama çocuklar bahanesiyle eski sevgilisini de bu şekilde takipteyse bilemedim kafa karıştırıcı bi durum.
ben olsam kestirip atardım. tahammülüm o kadar azalmış ki, beni şüphelendirecek düşündürecek hiçbir ilişkiyi istemem hayatımda.

Cocuklar kimin

tikanmasi su sekilde olmus, evlilige gitmemis.
kendisi evlenmek ve kendi ailesini, yuvasini kurmak isteyen birisi.
ama kadin oralari olmamis, yeniden cocuk dogurmak istememis, zaten 2 tane cocugum var demis, kabul ediyorsan böyle et demis.
oda kabul edememis ve bu sekilde bitmis, yani ilerlememis iliski tikanmis dedigi sey bu.

seninle bu hayalimi gerceklestirebilirim dedi.

Masum görünmüyor, takipte kalın. Ciddi adım atmak için biraz daha bekleyin.

yani severken ayrılmışlar.
bence evlilik ailelerle tanıştırmak için henüz erken. hele bi bir seneyi doldurun derim.
ben olsam şahsen kimsenin hayalini gerçekleştirme aracı olmak istemezdim.

ya aslinda cok iyi birisi, aile babasi olacak bir insan sorumluluk sahibi, ailesine düskün, caliskan, anlasiyoruzda ve seviyorum da herseyden önemlisi bunlari düsününce kestirip atmak zor geliyor acikcasi. ama ayrilmayi düsünmedim de degil.. kafam cok karisik

yani severken ayrılmışlar.
bence evlilik ailelerle tanıştırmak için henüz erken. hele bi bir seneyi doldurun derim.
ben olsam şahsen kimsenin hayalini gerçekleştirme aracı olmak istemezdim.

yani bir nevi öyle olmus ama iliskinin basinda acikca sordum, en ufak bir umudun yada sevgin varsa gecmise dair hic baslamayalim dedim.

hayir dedi kesinlikle gecmiste kaldi, mutlu degildim istedigim bir hayat sekli degildi dedi, seninle mutlu olmak istiyorum dedi.

cocuklarimiz olsun ve onlari mutlu ve sicak bir aile ortaminda büyütelim, calisip cabalayip beraber el ele verip güzel bir hayat kurmak istiyorum dedi. benimde isteklerim bu yönde oldugu icin, bu sekilde baslamis olduk ve simdiye kadar cok güzel anlastik..

sakin, olumlu, positif, gerekince altan almasini bilen, sabirli bir insan kendisi bu yönlerini düsününce ayrilmak istemiyorum ama süphe icinde kaldim iste.

Severek ayrılmıs yani.

Seninle bu hayalimi gerçekleştiririm lafı da rahatsız etti beni niyeyse.

hayir dedi kesinlikle gecmiste kaldi, mutlu degildim istedigim bir hayat sekli degildi dedi, seninle mutlu olmak istiyorum dedi.

ama bu çelişkili..
kadın evlenmek istememiş yeni bir çocuk istememiş demişti dimi?
mutlu değilse neden evlenmek istedi kadınla? istediği hayat şekli değilse?
yani buradan niyet okuyor gibi oluyoruz ama bence totosu yemedi iki çocuklu kendinden büyük kadınla evlenmeye.
dediğim gibi daha fazla gözlemleyip öyle karar verin.
çocuklar anneleri istemediği için onu eklememiş olabilir. güzellikle biten ilişki de bu olmaz mesela. çocukları sevdikleri birinden koparmaz kadın.

Bende aynisini düsündüm. Tipki bazilari eski sevgilinin arkadaslarini takip ettigi gibi

iste mutlu olmama nedeni, kadinin cocuk ve evlilik istememesi.. kadinla mutluymus ve seviyormus ama iliskinin onun düsündügü ve istedigi gibi ilerlemeyisi onu mutsuz etmis, kendi ailesini kurmak colcuk cocuk sahibi olup aile hayati yasamak istiyormus.

anlam veremiyorum yani iliski bitmis, ama hala cocuklari takipte ve yakin zamanda fotolarini begenmis, üzüldüm acikcasi.

Eşimden önceki sevgilimin kuzeni benim yakın arkadaşım. Sonra ayrıldık ikimizde başkasıyla evlendik ama ben arkadaşımla hala görüşüyorum yani onlar evlenip ayrıladabilirdi kendi çocuğu değil diye silip atmak zorunda değil 5 sene uzun bir zaman ilişkiler bittiği zaman komple öldü farketmek gerekmiyor bence

neden erkek olayim tam olarak anlamadim?

cocuklari önceden okula getirip götürüyormus, ilgileniyormus bende cocuklarin babasi yokmu demistim oda yurt disinda yasiyor demisti
Kusura bakna. Ben yanlis anlamisim. Sevgiliniz 2 cocugu olan bir kadinla beraber olmus gecmiste. Iliski bitmis ama cocuklara sosyal medyadan da olsa iletisimde oyle degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…