- 29 Ocak 2020
- 192
- 420
- 33
Kendisi bana ağladı keşke bir şansım olsaydı onunla geçmişimi silerdim diye. Onu gerçekten çok seviyorum ve benim bazı hastalıklarım oldu. O zaman birbirimize çok sarıldık. O olmasaydı aşamayacağımız zamanlar atlattım. Sizin cümleleriniz çok güzel elbet düşüneceğim. Ama ben yinede devam etmek istiyorum içimdeki bu beni yiyen şeyi arkama alıp. Ne yazık ki yapamıyorum ve gün geçtikçe kendimi kötü hissediyorum. Dediğiniz gibi yetersiz hissediyorum. Eskiden özgüvenli girişken birisiydim ama artık içime kapanmaya başladım.
Sen bensin.. sandığımdan da benzer şeyler yaşamışız. O sarıldığın hastalıklarında inşallah bir başına kalmazsın. Çünkü senin zamanındaki özgüvenin ona aktarıldı. Onun korkusu pek yoktur. Şunu yaptım şu gününde yanındaydım artık yokum lafıyla yüzleşmiştim ben. Bazı insanlar çok nankör. Umarım verdiğin hiç bir kararından pişman olmazsın. Özellik o seni pişman etmez. Verdiğin karara göz önüne alarak kendine zarar vericek negatifliklerden uzaklaş. Hem kendin için hem sağlığın hemde hayatındaki kişi için