- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
Her erkek yapıyor ama garip olan senin yanında yapmasıMerhaba. Sevgilimle 1 seneden fazla süredir beraberiz. İlişkimizin başında bir gün biz beraberken sosyal medyada bir kızın erotik bir fotoğrafını beğenmişti. Biz beraber yürürken başka kızlara bakıyordu ve ona sorduğumda, rahatsızlığımı dile getirdiğimde herkesin baktığını söyledi. Telefonunda da geçmişten kalma fotoğraflar yakaladım. Sonra bu alışkanlıklarını tamamen bıraksa da benim sürekli aklıma gelmeye başladı bunlar özellikle de benim elimi tutarken başka bir kızın fotoğrafını beğenmesini çok kafama taktım.
Şimdi çok değişti bunu görüyorum ama ben unutamıyorum bütün bu olanları. Özellikle tartışma anlarında aklımdan çıkmıyor ve ondan uzaklaşıyorum,soğuyorum. Bu olaylar olalı 8-9 ay geçti ve tekrarlamadı. Ona geçmişi unutamadığımı söylediğimde birkaç kere ağladı ve artık benim kindar birisi olduğumu söylüyor. Ben kindar birisi olduğumu düşünmüyorum sizce öyle miyim bunu kabul etmekte zorlanıyor muyum? Ben de unutmak istiyorum her şeyi ama yapamıyorum bana yardım eder misiniz?