sevgilim ve geleceğimiz

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhabalar herkese uzun zamandır konu açmıyodum ama bugün sevgilimle geleceğimize dair ciddi ciddi uzunca bir konuşmamız oldu.
benim sevgilim üniversiteyi özel nedenlerden dolayı uzatmak zorunda kaldı ama bu sene son dönemde alttan olan derslerini verince mezun olacak inşallah önlisans mezunu olduğu için bölümünü 4 yıllığa tamamlayacak ve ordanda mezun olunca askerliğini 5 ay yapıp bitirecek tabi o iki yıl + 5 aylık dönem içerisinde ben onun bekleyeceğim ama bi engel çıkmazsa tabi ondan sonra nişan düşünüyoruz..
benim aklıma takılan ben bu süreçte aileme ondan bahsetmek istemiyorum oda bunu biliyor ailem bana uygun bir eş adayı gelince kabul etmeme gerekçemi sorduklarında beklediğim var demek istemiyorum aklım çok karışık o zamana kadar ilişkimiz yıpranıp darbe alır mı diye çok endişeleniyorum..
sizce 2.5 veya 3 sene çok uzun bi zaman mı ben onu çok seviyorum

Son düzenleme:
birbirinize bağlıysanız bu sorun olmaz canım ailene bahsetmenden daha doğal ne var ki sen sevip güvendikten sonra? birbirinizi beklemenizin neyi yanlış?

birbirinize bağlıysanız bu sorun olmaz canım ailene bahsetmenden daha doğal ne var ki sen sevip güvendikten sonra? birbirinizi beklemenizin neyi yanlış?

canım birbirimize çok bağlıyız ama biz farklı şehirlerdeniz ailem pek sıcak bakmıyor beni dışarıdan birilerine vermeye oda tam olarak işiyle askerliğiyle çıkmak istiyor ailemin karşısına hani ben seviyorum dediğinde tek sorun farklı şehirlerde olmamız olsun başka mesele çıkmasın diye

bu bekleme işleri zor tatlım ya. ayrı şehirlerde olmak da öyle. ilişki çok daha fazla emek ve fedakarlık istiyor. inşallah bir an önce bitirir okulunu askerlik de hallolur tamam çok fazla dert etme kendine önündeki zaman dilimini düşünüp. bu arada kaç yaşındasın??

Canım bizde sevgilimle aynı durumdayız şuan 2 sene okul+askerliği var ama öyle bir korkumuz yok çok şükür siz birbirinizi sevdikten sonra korkulcak bişey yokki 2,5 sene nedir göz açıp kapayana kadar geçer yeterki sevginizi yıpratmayın

tek derdiniz bu olsun aman kızlar benim de 7 yıllık bi ilişki,m var ve bunun 4 yılı ayrı şehirlerdeydik. halen de öyleyiz ama zaman su gibi akıp geçiyor hiç dert etmeyin

selam canım
canım ailene söle ki başka yere vermeye razı değillerse bu dönemde alışsınlar
bizimde 5 sene bitti ilk zamanlardan biliyolar ama daha tanışmadılar ve bende başka ile gidicem o fikre alıştılar.bizde askerlik olduktan sonra diyoduk ama bi zaman sonra yeter artık diyosunuz.biz o noktadayız o yüzden bu sene inşallah evlenicez
sende söle ailene ki eğer sölemezsen başka kısmetler çıkarsa aranızda mesafe olduğu için sevgilinle bu konuda sorun yaşarsın

canım ne bileyim ister istemez takılıyor aklıma kimine göre az bi süreç kimine göre hemen gelip geçer ben mayısta 23 olacağım sevgilimde eylülde 24 :26:
tek derdiniz bu olsun aman kızlar benim de 7 yıllık bi ilişki,m var ve bunun 4 yılı ayrı şehirlerdeydik. halen de öyleyiz ama zaman su gibi akıp geçiyor hiç dert etmeyin

evet aslında gerçekten zaman çok hızlı akıp geçiyor 2 yıl öncesini düşündümde şuanda dün gibi geliyor inşallah çabuk geçer ve kavuşuruz aşkımla

ah canım benim demek aynı kaderi paylaşıyoruz bu hususta beklemek mesele değil çok aşığız beklerim ama ailem işte onlardan biraz çekiniyorum :26:

aynısını ben yaşadım sakın ailene söyleme bekleyeceksen yine bekle
2,5 3 yııl koskoca bir ömür

ne olur ne olmaz. ben yaşadım uzak olunca ayrılıyor yad aaskerden geldikten sonra değişiyorlar başkaarıyla evleniyorlar

mrb tatlımm maşşallah sizin aşkınıza 5 seneyi devirmişsiniz ne güzelll
aileme söyleme hususundaki tek çekincem ayrı şehirlerde olmamız bide işi ve askerliğinin olmaması henüz
valla bizde öyle oluruz heralde askerliğe dayanacağımızı pek sanmıyorum
ama o herşeyiyle tam olarak çıkmak istiyor ailemin karşısına bazen benden daha hassas düşünüyor ya ona aşkım dahada artıyor benim o zaman

canım haklısın herşey var ona çok güveniyorum ben ama kader kısmet dediğin gibi ben zaten bu süreçte aileme söylemeyi hiç düşünmüyorum

ben de sana benziyorum.bende ayrı şehirlerde 2,5 yılı tamamladık çok şükür. halada ayrı şehirdeyim. buna benzer bir konu açmıştım,aileye söylenmelimi söylenmemelimi diye ama sanırsam aile yapına bağlı biraz ben söyleyemedim üniversiteye gidiyorum,onunda askerlikti kpss eydi en az 2 yılımızı bulur bende söylemeyi düşünmüyorum pek sonuna kadar eğer öğrenmezlerse :)dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum.ailenin karşısına çıkarmak istediğin zaman işi gücü belirli olsun ister insan,askerlikte bitmiş ister,tastamam çıkarmak ister kız evladı ailesinin karşısına.inşallah sabırla beklersin mutlu olursun sonunda,umarım bende mutlu olurum Allah sevenlere yardım etsin :)

Son düzenleme:
bizde sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz arkadaslık dönemimizle birlikte 4 bucuk yıldır falan birlikteyiz Allahıma şükür kısa dönem yaptı askerliğini ve geldi ocak ayında ama iş sadece askerlikle okulla bitmiyo tatlım bi de geldikten sonra iyi bi iş bulma çabası olacak biz çoğunu atlattık bi iş bulma durumu kaldı zaten daha yeni geldi ben onu bi ömür beklemeye razıyım yeterki sonunda benimle olsun :123: benım sana tek önerim en azından annene bu durumdan bahset o da bu durumu bilirse ona göre davranır seni isteyen falan olursa sende biraz daha rahat olursun

aynı şeyi bizde düşündük hep.biz daha okuyoduk sonra o mezun oldu ben okuyodum iş buldu çalışıyodu ama askerlik yoktu.hep askerlik olmadan çıkama ailenin karşısına diyodu.ama artık yeter diyos o yüzden bu yaz olucak ne olursa zaten askerliğide bedelli gidicek hem bu yüzden hem iş yüzünden

aynı durumu ben de yaşadım sevgilim seninki gibi uzatmıştı okulu bir dönem sonra dgs yi kazandı 3 yıl daha okudu üstüne sonra 5 ay askerlik yaptı sonra 5 ay iş bulma süreci falan anca evlenebilicez çok şükür...eğer seviyorsan sorun falan değil beklemek...biz ayrı şehirlerde olduğumuz halde bekledik mutlaka zoroluyo ama seviyosan her şeye değer gözün görmüyo..bence ailene bahsetme diğer üniversitesini bitireceği son yıl söyleyebilirsin aranızda resmiyet de kazanır hemen okulunu bitirince...bizim öyle olmuştı askerden önce söz falan yaptık işte....ama dediğim gibi seviyosanız birbirinizi bunların bir önemi yok beklersiniz de dayanırsınız da...ayrıca ailene ben evlenmeyi düşünmüyorum de bitsin çalışıcam falan de erken de zorla evlendiricek değiller ya...ama sana tavsiyem ailene şimdi kesinlikle söyleme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…