- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
birbirinize bağlıysanız bu sorun olmaz canım ailene bahsetmenden daha doğal ne var ki sen sevip güvendikten sonra? birbirinizi beklemenizin neyi yanlış?
canım ne bileyim ister istemez takılıyor aklıma kimine göre az bi süreç kimine göre hemen gelip geçerbu bekleme işleri zor tatlım ya. ayrı şehirlerde olmak da öyle. ilişki çok daha fazla emek ve fedakarlık istiyor. inşallah bir an önce bitirir okulunu askerlik de hallolur tamamçok fazla dert etme kendine önündeki zaman dilimini düşünüp. bu arada kaç yaşındasın??
tek derdiniz bu olsun aman kızlarbenim de 7 yıllık bi ilişki,m var ve bunun 4 yılı ayrı şehirlerdeydik. halen de öyleyiz ama zaman su gibi akıp geçiyor hiç dert etmeyin
Canım bizde sevgilimle aynı durumdayız şuan 2 sene okul+askerliği var ama öyle bir korkumuz yok çok şükürsiz birbirinizi sevdikten sonra korkulcak bişey yokki 2,5 sene nedir göz açıp kapayana kadar geçer yeterki sevginizi yıpratmayın
selam canım
canım ailene söle ki başka yere vermeye razı değillerse bu dönemde alışsınlar
bizimde 5 sene bitti ilk zamanlardan biliyolar ama daha tanışmadılar ve bende başka ile gidicem o fikre alıştılar.bizde askerlik olduktan sonra diyoduk ama bi zaman sonra yeter artık diyosunuz.biz o noktadayız o yüzden bu sene inşallah evlenicez
sende söle ailene ki eğer sölemezsen başka kısmetler çıkarsa aranızda mesafe olduğu için sevgilinle bu konuda sorun yaşarsın
aynısını ben yaşadım sakın ailene söyleme bekleyeceksen yine bekle
2,5 3 yııl koskoca bir ömür
ne olur ne olmaz. ben yaşadım uzak olunca ayrılıyor yad aaskerden geldikten sonra değişiyorlar başkaarıyla evleniyorlar
mrb tatlımm maşşallah sizin aşkınıza 5 seneyi devirmişsiniz ne güzelll
aileme söyleme hususundaki tek çekincem ayrı şehirlerde olmamız bide işi ve askerliğinin olmaması henüz
valla bizde öyle oluruz heralde askerliğe dayanacağımızı pek sanmıyorum
ama o herşeyiyle tam olarak çıkmak istiyor ailemin karşısına bazen benden daha hassas düşünüyor ya ona aşkım dahada artıyor benim o zaman
ailene söyleme ama ondan da ayrılma :) inş çok çok mutlu olursunuz
siz yine iyisiniz ne güzel 2.5 yıl ve içinde askerlikte var benimki tıp okuyor o yuzden 5 seneama seviyorum onu beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?