Kendisine sorsanız?Sevgilimle hep smsden konuşuyoruz. Telefonunun bataryası bozuk olduğu için çok dert etmiyordum ama bir resim attığımda bile interneti açıksa girip whatsapptan bakmak yerine direk film rulosundan (galerisinden) bakıyor. İnsan hiç merak etmez mi acaba bu resmin altına bir şey yazdı mı diye anlamıyorum. Galerisine girip resme bakana kadar whatsappa giremez mi? Benim eski telefonumda da vardı aynı sorun ama hiçbi zaman böyle değildim girer yazardım herkese smsden atmazdım.
Whstapptan hızlı konuşmak varken neden smsden konuşuyoruz anlamıyorum üstelik interneti zaten açıkken. İş yerinde hep açık olan internetinden whatsappa girip bana yazmıyor yazmayı bırakın yazdığıma girip bakmıyor resim attıysam galerisinden bakıveriyo smsden cevap atıyo. Ben anlamadım neden, siz ne düşünüyorsunuz?
Kendisine sorsanız?
Whatsapp kullanmayi biliyormu?
Valla aklima o geldi ilk biraz da girgirina yazdimYok artık.
Şimdiki bebeler bile biliyor yahu.
Sirket internet kullanımını farklı şekillerde takip ediyor olabilir mi? Ben insan kaynakları departmanında çalışıyorum ve arada facebooka girip online olan var mı diye kontrol ederim mesela
Valla aklima o geldi ilk biraz da girgirina yazdim
Ama pek normal gelmedi bana yani, niye bakmaz insan msj gelen yere:) sonucta email yollayan kisiyede postaciyla mektub göndermiyoruz:)
Çünkü anlam veremiyorum çok saçma geliyor girmemesiSonuç olarak cevap veriyormuş size, niye kullandığı program sorun oluyor.
Şirkette çalışmıyor yani öyle bir şey olamazSirket internet kullanımını farklı şekillerde takip ediyor olabilir mi? Ben insan kaynakları departmanında çalışıyorum ve arada facebooka girip online olan var mı diye kontrol ederim mesela
Aynen öyle açıklamasıda saçma anlam veremiyorumValla aklima o geldi ilk biraz da girgirina yazdim
Ama pek normal gelmedi bana yani, niye bakmaz insan msj gelen yere:) sonucta email yollayan kisiyede postaciyla mektub göndermiyoruz:)
Hayır değilimwhatsapp taki arkadaşlarından haberdar mısınız?
Çünkü anlam veremiyorum çok saçma geliyor girmemesi
Banada öyle geldi ve nedenini düşünüyorum..Degisik whatsappta aktif gorunmek istemiyor sanirim.
Bence mantıklı söylediğiniz.adam sizi aldatıyor olabilirmi? ya da başkasını sizle?
yani son görülmesi değişsin istemiyorsa.. çok mu kurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?