Sevgilim whatsapp'a girmiyor neden?

Ozlem6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
13
1
1
30
Sevgilimle hep smsden konuşuyoruz. Telefonunun bataryası bozuk olduğu için çok dert etmiyordum ama bir resim attığımda bile interneti açıksa girip whatsapptan bakmak yerine direk film rulosundan (galerisinden) bakıyor. İnsan hiç merak etmez mi acaba bu resmin altına bir şey yazdı mı diye anlamıyorum. Galerisine girip resme bakana kadar whatsappa giremez mi? Benim eski telefonumda da vardı aynı sorun ama hiçbi zaman böyle değildim girer yazardım herkese smsden atmazdım.
Whstapptan hızlı konuşmak varken neden smsden konuşuyoruz anlamıyorum üstelik interneti zaten açıkken. İş yerinde hep açık olan internetinden whatsappa girip bana yazmıyor yazmayı bırakın yazdığıma girip bakmıyor resim attıysam galerisinden bakıveriyo smsden cevap atıyo. Ben anlamadım neden, siz ne düşünüyorsunuz?

Kendisine sorsanız?

Kendisine sorsanız?

Sordum zaten. İnterneti açtığımda direk resimlere kayıt olunca ordan bakıyorum dedi ama oraya girene kadar whatsappa girer çok saçma. İnsan bir şey yazmış mı diye yine bakar inandırıcı gelmedi bana.

Sonuç olarak cevap veriyormuş size, niye kullandığı program sorun oluyor.

Sirket internet kullanımını farklı şekillerde takip ediyor olabilir mi? Ben insan kaynakları departmanında çalışıyorum ve arada facebooka girip online olan var mı diye kontrol ederim mesela

Sirket internet kullanımını farklı şekillerde takip ediyor olabilir mi? Ben insan kaynakları departmanında çalışıyorum ve arada facebooka girip online olan var mı diye kontrol ederim mesela

bu şekilde olsa ok. yalnız whats. ücretsiz.gerçi smsde kampanyalı falan oluyor .
Valla aklima o geldi ilk biraz da girgirina yazdim
Ama pek normal gelmedi bana yani, niye bakmaz insan msj gelen yere:) sonucta email yollayan kisiyede postaciyla mektub göndermiyoruz:)

yani.artı varken niye kullanmıyor.

Şirkette çalışmıyor yani öyle bir şey olamaz
Valla aklima o geldi ilk biraz da girgirina yazdim
Ama pek normal gelmedi bana yani, niye bakmaz insan msj gelen yere:) sonucta email yollayan kisiyede postaciyla mektub göndermiyoruz:)
Aynen öyle açıklamasıda saçma anlam veremiyorum
whatsapp taki arkadaşlarından haberdar mısınız?
Hayır değilim

Son düzenleme:
adam sizi aldatıyor olabilirmi? ya da başkasını sizle?
yani son görülmesi değişsin istemiyorsa.. çok mu kurdum

adam sizi aldatıyor olabilirmi? ya da başkasını sizle?
yani son görülmesi değişsin istemiyorsa.. çok mu kurdum
Bence mantıklı söylediğiniz.
Whatsapp telefonunda var erkek arkadaşınızın, sürekli internete de bağlı. Son görülmesi açık mı baktınız mı? Benim eski sevgilim hastalık derecesinde kıskançtı, her online olduğumda ekran görüntüsü isterdi kiminle konuştuğumun o geldi aklıma...
Başka bir sevgilisi olabilir, kız şüpheleniyor olabilir o online olduğunda.
Veya cepte tutmak istediği bir eski sevgilisi olabilir, 'bak girmiyorum kimseyle görüşmüyorum' imajı vermek istediği için girmiyor olabilir.
Çok küçük bir ihtimal de whatsapptan takip edip kimle konuşuyorsun diyen anne-baba vs. olabilir ama böyle bir durum olsa size söyleyebilmeli bence.

whatsap'a girilmemeyi bu kadar abartmaya ne gerek var anlamiyorum. boyle seyleri buyutmeseniz, bence sorun edilecek daha onemli seyler vardir. Insanlar olmus akillitelefonik, kendi akillarini calistirmayi unutyorlar sanki. Adamin isi vardir, veya bakmak istemiyordur veya sizinle gorusmek istemiyordur.
ben her whatsap'a gelen mesajlara baksaydim herhalde whatsap'a girmek icin yasadigimi sanardim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…