Yok evli değil daha bu sene mezun oldu.
Aldatmayı kimse sevdiğine konduramaz ya bende öyle onu diğer erkeklerden çok farklı görüyorum ama anlayamadığım bi hareketi bu işte gerçekten tuhaf..
Smsden konuşuyoruz işte whatsapptan mesela resim atıyorum ya geliyo smsden cevap veriyor..
Whatsappa girmiyo yani hiç çok az eskiye göre daha çok giriyo tabi benim zorumla
Sevgilimle hep smsden konuşuyoruz. Telefonunun bataryası bozuk olduğu için çok dert etmiyordum ama bir resim attığımda bile interneti açıksa girip whatsapptan bakmak yerine direk film rulosundan (galerisinden) bakıyor. İnsan hiç merak etmez mi acaba bu resmin altına bir şey yazdı mı diye anlamıyorum. Galerisine girip resme bakana kadar whatsappa giremez mi? Benim eski telefonumda da vardı aynı sorun ama hiçbi zaman böyle değildim girer yazardım herkese smsden atmazdım.
Whstapptan hızlı konuşmak varken neden smsden konuşuyoruz anlamıyorum üstelik interneti zaten açıkken. İş yerinde hep açık olan internetinden whatsappa girip bana yazmıyor yazmayı bırakın yazdığıma girip bakmıyor resim attıysam galerisinden bakıveriyo smsden cevap atıyo. Ben anlamadım neden, siz ne düşünüyorsunuz?
Benim sevgilim de öyle çok sorgulamıyorum, sms ile güzel güzel mesajlar atar mutlu eder beni. Bundan bukadar şaşılacak birşey yok herkes bizler gibi sosyal medya kullanıcısı değil.