Sevgilim whatsapp'a girmiyor neden?

Yok evli değil daha bu sene mezun oldu.
Aldatmayı kimse sevdiğine konduramaz ya bende öyle onu diğer erkeklerden çok farklı görüyorum ama anlayamadığım bi hareketi bu işte gerçekten tuhaf..

aman girmesin boşver girse bu kez de benden sonra girmişsin naptın diye tartışcksınız :)

Nedenini ögrenirsen yaz acayip merak ettim ama kıllandırıcı bi durum

konu dikkatimi çekti istemeden sürekli sevgilinizle whatsapp tan mesajlaşıyormusunuz sizin harici mi hiç girmiyor orayı anlayamadım

Var bu işte bir iş, gerekirse inandırıcı gelmediğini söyleyin sakince. Zaten bence bir güven sorunu var ki buraya gelip konu açmışsınız.

Çok gereksiz konular açılıyor yaa amaaaan öksürdum acaba neden öksürdüm

konu dikkatimi çekti istemeden sürekli sevgilinizle whatsapp tan mesajlaşıyormusunuz sizin harici mi hiç girmiyor orayı anlayamadım
Smsden konuşuyoruz işte whatsapptan mesela resim atıyorum ya geliyo smsden cevap veriyor..
Whatsappa girmiyo yani hiç çok az eskiye göre daha çok giriyo tabi benim zorumla
Var bu işte bir iş, gerekirse inandırıcı gelmediğini söyleyin sakince. Zaten bence bir güven sorunu var ki buraya gelip konu açmışsınız.
Artık daha iyiyim güven konusunda gir dediğimde giriyo çünkü ama saçma yani hep merak etcem

Whatsapptan yazışalım de. Ordaki online olma zamanlarını da takip et başkasına mı çalışıyor ordan acaba diye düşündürüyor insanı.

Benim sevgilim de öyle çok sorgulamıyorum, sms ile güzel güzel mesajlar atar mutlu eder beni. Bundan bukadar şaşılacak birşey yok herkes bizler gibi sosyal medya kullanıcısı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…