- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.353
- 23
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Erkek arkadaş normal değil ama adamın işinden çıkmasına da üzülmedim. Madem çoluk çocuğu var ona göre davransın iyi olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden böyle bi adamla birliktesiniz? Hadi birliktesiniz neden asla haberi olamayacağı böyle bir konuyu ona söyleyip insanların başını yakıyorsunuz? Ayrıca ben ortada taciz falan görmüyorum, gayet medeni cesaretle beğenisini söyleyip red alınca da kenara çekilen bir adam görüyorum sadece. Siz de bence biraz garipsiniz. Bu teklifi taciz olarak nasıl görebilirsiniz?Merhaba,
Yaklaşık 8 senelik bir ilişkim var. Sevgilim aşırı korumacı ve baksın biri kafasına koyduğunu yapar pek dinlemez beni. Hatta bazen bu öyle bir hal alıyor ki beni korkutabiliyor yapabilecekleri. Konuya gelelim. Farklı şehirlerde yaşıyoruz çalışıyorum. İş yerimin servis görevlisi tarafından taciz vari bir söylem aldım. Ona ağzının payını verdim. Bunu erkek arkadaşımla paylaştım ama cevabını verdiğimi bir sıkıntı olmayacağını söyledim. Bunu duyunca deliye döndü. Gelip adamı döneceğini söyledi. Ona saçmalama konu kapansın iş yerindekiler duymasın rencide olurum dedim. İsmini telefonunu istedi asla vermedim bana güvenmesini söyledim. Direk gelip adamı şikayet edeceğini söyledi. Çıkartılmasın dedim adamın çoluğu çocuğu var bana şikayet edip benim güzergahımdan değiştirilmesini söyleyeceğini belirtir bebde ısrarla böyle bişey yapmaması gerektiğini asla duyulmayasınız gerektiğini rahatsız olacağını söyledim. Ailemde konuştu yapma istemiyor kendisi halletti dedi dinletemedik. Ertesi gün kendi kafasına göre çıkıp gelmiş servis şirketini bulmuş bizim şirketin ev güzergahıma verdiği servisciyi buldurmuş hatta az daha yanlış kişiyi bulmuş başka birinin başını yakıyormuş. Sonra bana yine adını sordu bumu dedi yok asla söylemeyeceğim benim rızam dışında bir iş yapıyorsun kafana göre dedim. Ben bulurum dedi. Az daha suçsuz birini dövdürüp işten çıkarttıracakmış. Sonra uzun araştırmalarıyla gerçek kişiyi buldu servis şirketine onun güzergah değiştirilmesini talep etmiş ben kesinlikle bu konu bizim şirkette duyulmasın dedim ona. Sonra masamda oturuyorum idari işlerden masa telefonum aranarak böyle bir talebim olup olmadığı soruldu erkek arkadaşınız gelmiş vs denildi kızardım bozardım şirkette duyulmasın demiştim oysaki. Sonra durumu bozmamak adına güzergahı değişse iyi olur rahatsız oldum dedim. Allahtan ki konu müdürlerime vs gitmedi. Sonra akşam öğrendim ki adamın güzergahı değiştirilmemiş direk çıkarılmış. Sonra ben benim yüzünden bir vicdan azamı duydum erkek arkadaşıma çok kızdım sana yapma demiştim hani çıkarılmayacaktı ben konuştum onu uyardım oda özür diledi neden beni dinlemedin kafana göre hareket ettin diyerek kızdım kavga ettim. Ailemde neden erkek arkadaşına söyledin o böyle biri dedi. Şuanda konuşmuyoruz aşırı baskın dediğim dedik ayrılıcam gelip böyle birşey yaparsan desem bile yapar. Sizce doğrumu yanlış mı ne yapmalıydım ben. Beni koruyup böyle davranmakta haklı mıydı. Daha önce böyle şeyler yaşayan oldu mu.
Bu çok küçük bir sebep değil mi ne kadar süreliydiEvet v yakaya fular taktırmaya kalktı ben de yol verdim. Kendi zekam Var kimse bana karışamaz
On yıl olsa yine yaparım. Bugün çocuğumun babası benim kıyafetime karışsın yine yaparım. Kimse bana karışamaz. Kimse!! Ben istediğimi giyerim istediğimi yaparım. Kendi sorunumu çözerim. Ben de bir erkek kadar akla fikre sahip bir insanım. Kimse bana tahakküm kuramaz.Bu çok küçük bir sebep değil mi ne kadar süreliydi
Rahat adam derken? Karanlık beyin kıvrımlarında ne diye tanımladığını tahmin ediyorum. Adam gayet insan gayet normal davranıyor karısına.Rahat adam seni rahatsız etmiyor mu başına bişey gelse yada bir sıkıntın olsa hemen koşuyor mu yoksa rahat mı takılıyor umursamaz olması seni mutsuz etmiyor mu
Siz ndene anlatıyorsunuz ki bu tarz şeyleri o zaman.Merhaba,
Yaklaşık 8 senelik bir ilişkim var. Sevgilim aşırı korumacı ve baksın biri kafasına koyduğunu yapar pek dinlemez beni. Hatta bazen bu öyle bir hal alıyor ki beni korkutabiliyor yapabilecekleri. Konuya gelelim. Farklı şehirlerde yaşıyoruz çalışıyorum. İş yerimin servis görevlisi tarafından taciz vari bir söylem aldım. Ona ağzının payını verdim. Bunu erkek arkadaşımla paylaştım ama cevabını verdiğimi bir sıkıntı olmayacağını söyledim. Bunu duyunca deliye döndü. Gelip adamı döneceğini söyledi. Ona saçmalama konu kapansın iş yerindekiler duymasın rencide olurum dedim. İsmini telefonunu istedi asla vermedim bana güvenmesini söyledim. Direk gelip adamı şikayet edeceğini söyledi. Çıkartılmasın dedim adamın çoluğu çocuğu var bana şikayet edip benim güzergahımdan değiştirilmesini söyleyeceğini belirtir bebde ısrarla böyle bişey yapmaması gerektiğini asla duyulmayasınız gerektiğini rahatsız olacağını söyledim. Ailemde konuştu yapma istemiyor kendisi halletti dedi dinletemedik. Ertesi gün kendi kafasına göre çıkıp gelmiş servis şirketini bulmuş bizim şirketin ev güzergahıma verdiği servisciyi buldurmuş hatta az daha yanlış kişiyi bulmuş başka birinin başını yakıyormuş. Sonra bana yine adını sordu bumu dedi yok asla söylemeyeceğim benim rızam dışında bir iş yapıyorsun kafana göre dedim. Ben bulurum dedi. Az daha suçsuz birini dövdürüp işten çıkarttıracakmış. Sonra uzun araştırmalarıyla gerçek kişiyi buldu servis şirketine onun güzergah değiştirilmesini talep etmiş ben kesinlikle bu konu bizim şirkette duyulmasın dedim ona. Sonra masamda oturuyorum idari işlerden masa telefonum aranarak böyle bir talebim olup olmadığı soruldu erkek arkadaşınız gelmiş vs denildi kızardım bozardım şirkette duyulmasın demiştim oysaki. Sonra durumu bozmamak adına güzergahı değişse iyi olur rahatsız oldum dedim. Allahtan ki konu müdürlerime vs gitmedi. Sonra akşam öğrendim ki adamın güzergahı değiştirilmemiş direk çıkarılmış. Sonra ben benim yüzünden bir vicdan azamı duydum erkek arkadaşıma çok kızdım sana yapma demiştim hani çıkarılmayacaktı ben konuştum onu uyardım oda özür diledi neden beni dinlemedin kafana göre hareket ettin diyerek kızdım kavga ettim. Ailemde neden erkek arkadaşına söyledin o böyle biri dedi. Şuanda konuşmuyoruz aşırı baskın dediğim dedik ayrılıcam gelip böyle birşey yaparsan desem bile yapar. Sizce doğrumu yanlış mı ne yapmalıydım ben. Beni koruyup böyle davranmakta haklı mıydı. Daha önce böyle şeyler yaşayan oldu mu.
Ne kadar vizyon fakirisiniz yaRahat adam seni rahatsız etmiyor mu başına bişey gelse yada bir sıkıntın olsa hemen koşuyor mu yoksa rahat mı takılıyor umursamaz olması seni mutsuz etmiyor mu
Konu sahibi sana göz koydu galibaRahat adam seni rahatsız etmiyor mu başına bişey gelse yada bir sıkıntın olsa hemen koşuyor mu yoksa rahat mı takılıyor umursamaz olması seni mutsuz etmiyor mu
Ya bu aşırı kıskanç, zorba erkeklerin alayı bence özgüvensiz, ezik tipler. Yani ortalama bir kadın böyle bir erkeği istemez zaten. Mümkünü yok yazık o da farkında ite kaka bi tane bulduk o da gözünü açtı kaçtı başka da bulamam diye ağlıyor burada yazıkKonu sahibi sana göz koydu galiba![]()
Ben de evdekini saldıray sanıyorum. Millette değişik ayılar var. Benimki iyiymiş yine haksızlığa gerizekalılığa mallığa gelemiyor. Şöyle ayı gibi fütursuzca sağa sola saldırıp rezil etmiyor en azından.Başıma bir şey gelmiyor. İşyerinde biri rahatsız ederse ben çözerim. Çok uzarsa savcılığa gideriz. Eşim ayı gibi saldırmaz. Öyle kavga dövüş insanı değildir. Gelirse elbette destek oluyor. Ama kalkıp onu giyme, çalışma demez. Diyemez.
En yakın arkadaşım erkekti mesela o da samimi oldu şimdi beraber görüşüyoruz. Çünkü medeni bir insan ayı değil
Ay şimdi sordum ben de benimkineBen de evdekini saldıray sanıyorum. Millette değişik ayılar var. Benimki iyiymiş yine haksızlığa gerizekalılığa mallığa gelemiyor. Şöyle ayı gibi fütursuzca sağa sola saldırıp rezil etmiyor en azından.
Bi düşüneyimBebim kadar onu düşünen herşeyine koşan seven birini bulabilecek mi
Evet helal olsun kızı korumak için o kadar km yol gelip adamı bulup sıkıntıyı çözmüş sevdiği kız için kılını kıpırdatmayıp ortada ben erkeğim diye gezenler varAbi naptın attın oltayı, ay ne sahiplenici erkekkk diye yorum yazacaklari mi bekliyorsun![]()
Kocam beni aldatırsa kulağını çekerim bir daha yapma derim, bu zamanda habire kocamı arayacağım mantığıYa bu aşırı kıskanç, zorba erkeklerin alayı bence özgüvensiz, ezik tipler. Yani ortalama bir kadın böyle bir erkeği istemez zaten. Mümkünü yok yazık o da farkında ite kaka bi tane bulduk o da gözünü açtı kaçtı başka da bulamam diye ağlıyor burada yazık![]()
Buradan bakınca psikopat ve tehlikeli gibi duruyorEvet helal olsun kızı korumak için o kadar km yol gelip adamı bulup sıkıntıyı çözmüş sevdiği kız için kılını kıpırdatmayıp ortada ben erkeğim diye gezenler var
Kadın seni bırakmış gitmiş 1 yıl olmuş. Haklı haksız davası gütmendeki amaç nedir ? Kendi hayatına baksan artık ? Ezik diyince beğenmedim atıyorsun sonra.Hiç bir iyi yanı yok mu yani bu durumun zorba yani kesin öyle mi