Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaçırdığım var mı bilmiyorum ama kız sözlü uyarmış adam da özür dilemiş diye anladım. Konuyu erkek arkadaş olarak düşünmeyeyim kız kardeşim geldi bana bu olayı anlattı, taciz dediği şeyin boyutunu bilmiyorum. Adam servis şöförü, yarın öbürgün bu yaptığını ilerletmeyeceğini, kıza zarar verip vermeyeceğini bilemem. Sadece özür dilemiş olması yetmiyor, artık kardeşim için endişelenirdim. Kardeşime de baskı yapardım iş yerine şikayet et diye. Eğer iş yeri duymasın diye çekiniyorsa ben ederdim onun yerine. Çünkü bunu da gördük minğbğs şöförünün öldürdüğü kızı. Sonuçta sevdiğim biri o kişiye emanet hergün.
Evet kaçırdığınız yerler var. Konu sahibi erkek. Aslında konudaki şiddete meyilli zorba kendisi. Sevgilisini döven, okuldaki hocalarıyla kavga eden, birlikte olduğu kızın çalışmasına, giydiğini yaptığı her şeye müdahale eden biri. Burda kendine destek bulmak için konular açıyor. Kimse destek olmamıştı. Destek olup cesaret veren tek kişi oldunuz

Son düzenleme:
Evet kaçırdığınız var. Konu sahibi erkek. Aslında konudaki şiddete meyilli zorba kendisi. Sevgilisini döven, okuldaki hocalarıyla kavga eden, birlikte olduğu kızın çalışmasına, giydiğini yaptığı her şeye müdahale eden biri. Burda kendine destek bulmak için konular açıyor. Kimse destek olmamıştı. Destek olup cesaret veren tek kişi oldunuz
O kısımları bilmiyorum. Diğer konuları ya da yorumları okumadım. Bu konu özelinde yazdım. E niye duruyor ki bu çocuk burda o zaman herkes tanımış. 🤣

Kaçırdığım var mı bilmiyorum ama kız sözlü uyarmış adam da özür dilemiş diye anladım. Konuyu erkek arkadaş olarak düşünmeyeyim kız kardeşim geldi bana bu olayı anlattı, taciz dediği şeyin boyutunu bilmiyorum. Adam servis şöförü, yarın öbürgün bu yaptığını ilerletmeyeceğini, kıza zarar verip vermeyeceğini bilemem. Sadece özür dilemiş olması yetmiyor, artık kardeşim için endişelenirdim. Kardeşime de baskı yapardım iş yerine şikayet et diye. Eğer iş yeri duymasın diye çekiniyorsa ben ederdim onun yerine. Çünkü bunu da gördük minğbğs şöförünün öldürdüğü kızı. Sonuçta sevdiğim biri o kişiye emanet hergün.
İşte bende bu bakış açısını beklerdim yani durumda sıkıntı yok gelip şikayet edilmiş olması sevgilisinin hayatından endişe duymuş olması

Merhaba,

Yaklaşık 8 senelik bir ilişkim var. Sevgilim aşırı korumacı ve baksın biri kafasına koyduğunu yapar pek dinlemez beni. Hatta bazen bu öyle bir hal alıyor ki beni korkutabiliyor yapabilecekleri. Konuya gelelim. Farklı şehirlerde yaşıyoruz çalışıyorum. İş yerimin servis görevlisi tarafından taciz vari bir söylem aldım. Ona ağzının payını verdim. Bunu erkek arkadaşımla paylaştım ama cevabını verdiğimi bir sıkıntı olmayacağını söyledim. Bunu duyunca deliye döndü. Gelip adamı döneceğini söyledi. Ona saçmalama konu kapansın iş yerindekiler duymasın rencide olurum dedim. İsmini telefonunu istedi asla vermedim bana güvenmesini söyledim. Direk gelip adamı şikayet edeceğini söyledi. Çıkartılmasın dedim adamın çoluğu çocuğu var bana şikayet edip benim güzergahımdan değiştirilmesini söyleyeceğini belirtir bebde ısrarla böyle bişey yapmaması gerektiğini asla duyulmayasınız gerektiğini rahatsız olacağını söyledim. Ailemde konuştu yapma istemiyor kendisi halletti dedi dinletemedik. Ertesi gün kendi kafasına göre çıkıp gelmiş servis şirketini bulmuş bizim şirketin ev güzergahıma verdiği servisciyi buldurmuş hatta az daha yanlış kişiyi bulmuş başka birinin başını yakıyormuş. Sonra bana yine adını sordu bumu dedi yok asla söylemeyeceğim benim rızam dışında bir iş yapıyorsun kafana göre dedim. Ben bulurum dedi. Az daha suçsuz birini dövdürüp işten çıkarttıracakmış. Sonra uzun araştırmalarıyla gerçek kişiyi buldu servis şirketine onun güzergah değiştirilmesini talep etmiş ben kesinlikle bu konu bizim şirkette duyulmasın dedim ona. Sonra masamda oturuyorum idari işlerden masa telefonum aranarak böyle bir talebim olup olmadığı soruldu erkek arkadaşınız gelmiş vs denildi kızardım bozardım şirkette duyulmasın demiştim oysaki. Sonra durumu bozmamak adına güzergahı değişse iyi olur rahatsız oldum dedim. Allahtan ki konu müdürlerime vs gitmedi. Sonra akşam öğrendim ki adamın güzergahı değiştirilmemiş direk çıkarılmış. Sonra ben benim yüzünden bir vicdan azamı duydum erkek arkadaşıma çok kızdım sana yapma demiştim hani çıkarılmayacaktı ben konuştum onu uyardım oda özür diledi neden beni dinlemedin kafana göre hareket ettin diyerek kızdım kavga ettim. Ailemde neden erkek arkadaşına söyledin o böyle biri dedi. Şuanda konuşmuyoruz aşırı baskın dediğim dedik ayrılıcam gelip böyle birşey yaparsan desem bile yapar. Sizce doğrumu yanlış mı ne yapmalıydım ben. Beni koruyup böyle davranmakta haklı mıydı. Daha önce böyle şeyler yaşayan oldu mu.
Yine mi sen ahsjsd

Evet helal olsun kızı korumak için o kadar km yol gelip adamı bulup sıkıntıyı çözmüş sevdiği kız için kılını kıpırdatmayıp ortada ben erkeğim diye gezenler var
Keşke şöyle senin gibi ezik olmayan sağlam bir erkeğe denk gelsen de, millete salça olurken ağzını yüzünü dümdüz etse senin. Kızı koruyacakmış, sen önce iğrenç karakterinden dolayı ondan bundan tekme yemeyi bırakta korursun bir gün. Bu sapık neden hala burada bilen var mı? Gördükçe sinir kat sayım artıyor.

Erkek arkadaşınız sizi adam yerine koymuyor. Zorbalık ve korumacılık başka şeyler. Onun gözünde siz 5 yaşında çocuktan farksızsınız ve size saygısı yok. Sizin de bu adamın huyunu bilip hala gidip bunları anlatmanız da tencere kapak olduğunuzu gösteriyo bence.

Keşke şöyle senin gibi ezik olmayan sağlam bir erkeğe denk gelsen de, millete salça olurken ağzını yüzünü dümdüz etse senin. Kızı koruyacakmış, sen önce iğrenç karakterinden dolayı ondan bundan tekme yemeyi bırakta korursun bir gün. Bu sapık neden hala burada bilen var mı? Gördükçe sinir kat sayım artıyor.
Mune Mune abla bugün izinli galiba. Bayıldık laf ettik erkeğimiz yazmaya devam ediyor hala. Benim helvam yenecek oldu valla. :ruh:

Bence sen bi psikiyatristten randevu al, tedavini ol, sonra ilişki olaylarına girersin. Hem düzelirsen belki sağlıklı bir ilişkin olur. Bir kadına, bir insana bu kadar baskı yapmak normal değil. Kim olursa olsun yani. Madem hâlâ yazıyorsun, tavsiyelerimizi dinle o zaman. Muhafazakar değilsin bu arada, onu da söyliyim.

Bence sen bi psikiyatristten randevu al, tedavini ol, sonra ilişki olaylarına girersin. Hem düzelirsen belki sağlıklı bir ilişkin olur. Bir kadına, bir insana bu kadar baskı yapmak normal değil. Kim olursa olsun yani. Madem hâlâ yazıyorsun, tavsiyelerimizi dinle o zaman. Muhafazakar değilsin bu arada, onu da söyliyim.
Neden değilmiş

İrmik madem bu kadar bayılıyorsun, evlen guzum işte korumacı erkek diyorum sana, daha ne sorup sorgulayıp duruyorsun? Niye onaylatman gerekiyor ki aşkını buradaki tanımadığın insanlara, senin için bu kadar şahane şeylere imza atıyorsa bu adam?

Bak villalarda tatiller yaptıracak hem, hiçbir şey için bile olmasa bu kolaylıklara değer; kaç kadın bulur ki böyle bir rahatlığı? Hı? Hepsi çalışıp çabalıyor, iş hayatında yıpranıyorlar... Oysa ki senin errrkeğin bugünler için çalışmış yapmış, düşünmüş ayarlamış her şeyi, senin için. Ne giyineceğinden ne yapacağına kadar hesaplanmış, hiç düşünmek zorunda kalmayacağın mükemmel bir hayat... Sen bu adamı niye sinir ediyorsun hem daha? Senin suçun zaten, adam sana çalışma da demiş inatla gitmiş çalışmışsın ondan olmuş hep. Hepsi senin suçun. Erkeğini ne hallere düşürmüşsün İrmik.

Buradaki kadınlar feminizik feminizik birbirlerini doldurup duruyorlar, biraz para gördüler ya hep ondan, yoksa aranızdaki bu aşkı ancak hala daha aşktan anlayanlar fark eder ve bu devirde böyle aşklara çok sık rastlanmıyor.

İrmik madem bu kadar bayılıyorsun, evlen guzum işte korumacı erkek diyorum sana, daha ne sorup sorgulayıp duruyorsun? Niye onaylatman gerekiyor ki aşkını buradaki tanımadığın insanlara, senin için bu kadar şahane şeylere imza atıyorsa bu adam?

Bak villalarda tatiller yaptıracak hem, hiçbir şey için bile olmasa bu kolaylıklara değer; kaç kadın bulur ki böyle bir rahatlığı? Hı? Hepsi çalışıp çabalıyor, iş hayatında yıpranıyorlar... Oysa ki senin errrkeğin bugünler için çalışmış yapmış, düşünmüş ayarlamış her şeyi, senin için. Ne giyineceğinden ne yapacağına kadar hesaplanmış, hiç düşünmek zorunda kalmayacağın mükemmel bir hayat... Sen bu adamı niye sinir ediyorsun hem daha? Senin suçun zaten, adam sana çalışma da demiş inatla gitmiş çalışmışsın ondan olmuş hep. Hepsi senin suçun. Erkeğini ne hallere düşürmüşsün İrmik.

Buradaki kadınlar feminizik feminizik birbirlerini doldurup duruyorlar, biraz para gördüler ya hep ondan, yoksa aranızdaki bu aşkı ancak hala daha aşktan anlayanlar fark eder ve bu devirde böyle aşklara çok sık rastlanmıyor.
İroni yapıyorsun di mi, çünkü irmik erkek 😳

İroni yapıyorsun di mi, çünkü irmik erkek 😳
Adsız.jpg

Yöneticilerin eminlikle belirttiği cinsiyetine yazmaya karar verdim.

Son düzenleme:
yoneticiler telefonla gorusmus olabilir kendisiyle, kadindir. ama yani hem kadin hem erkek gibi de yaziyor olabilir. bu tarz hastalikli davranislari gorduk burada. sanki ayni uyelikten hem kocasi hem kendisi yaziyormus gibi aile dramlarini bile onumuzde yasayanlar oldu. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X