- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Tövbe estağfurullah bir şey olmuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hermafrodit o zaman aaa. Erkek deyince erkek, kadın deyince kadın oluyor.%1 milyon kadın .... ama raporlar akıl alır gibi değil
Idjdjdjdj ya feci trollendik gibi geliyorO zaman ruh hastası
Erkek gibi hitap edenlere erkek gibi cevap veriyor kız için benim gibi seveni bulabilecek mi gibi kadın gibi hitap edenlerle de kadın gibi konuşuyor
Allah şifa versin çok yazık.%1 milyon kadın .... ama raporlar akıl alır gibi değil
Kızın sevgilisi aşırı kontrolcü, o erkek yorumlarını kızın hesabına sevgilisi girip yazmıştır.%100 kadın ama raporlar ısrarla erkek olduğu yönünde bir ses duyalım bakalım...
Kızın sevgilisi aşırı kontrolcü, o erkek yorumlarını kızın hesabına sevgilisi girip yazmıştır.
İki hesap da çok yeni ama.Kızın sevgilisi aşırı kontrolcü, o erkek yorumlarını kızın hesabına sevgilisi girip yazmıştır.
Bi geliyo bi gidiyoEee gene gitti...
Benim ex gibi dermişim.Bi geliyo bi gidiyo![]()
Mesaji bilmiyorum.Bqna mesaji kızın telefonundan mi attı peki?
Valla benim kmlerce yol gelinip korunmaya ihtiyacım yok olan düşünsünEvet helal olsun kızı korumak için o kadar km yol gelip adamı bulup sıkıntıyı çözmüş sevdiği kız için kılını kıpırdatmayıp ortada ben erkeğim diye gezenler var
Ben yolda it kopuk laf atsa dahi eşime boşver der ordan götürürüm. Bıçağı mı var, manyak mı bilemezsin. Adamı dövdün o da topladı serseri arkadaşlarını geldi buldu dövdü ne olacak?Valla benim kmlerce yol gelinip korunmaya ihtiyacım yok olan düşünsün
Kadınların erkekler tarafından korunmak gibi bir durumu yoktur
Siz kendinizi aciz görüyorsunuz biz onu bilemeyizBu ülkede bir şekilde tacize uğramayan kadın var mıdır tartışılır oda. He çok tehlikeli bir durumsa bile kolluk kuvvetleri bunun için var herkes birbirini dövecekse ne anladık o işten daha kötü senaryo olabilir sevgiliniz ya da adam yaralayabilirdi trafikte insanlar tartışma ile başlayıp birbirini vuruyor çok hassas konular bunlar. Sevgilim benim için kendini feda etti diye mutlu mu olacaktınız ?
Sektörüm gereği iş toplantılarında illlaki asılana denk geliyorum kartvizit veriyoruz vs
Kocama söyliyim de gelsin dövsün oh ne kadar sahiplenen adam gibi adam kocam var diye böbürlenirim ölürse falan da napalım sahiplenen erkek ölüşü deriz töbe yaa![]()
Üye erkek mi çıkmış ortalık karışmış okadar da yorum yapıyoruzBen yolda it kopuk laf atsa dahi eşime boşver der ordan götürürüm. Bıçağı mı var, manyak mı bilemezsin. Adamı dövdün o da topladı serseri arkadaşlarını geldi buldu dövdü ne olacak?
Ben anlamıyorum bu dağ kanunlarını meşrulaştırmayı. Tamam hukuki anlamda ne yazık ki zayıf bir ülkeyiz ama iş öldürmeye de varabilir.