- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Bence acilen destek almalısınız. Sevgilinizin elini bile tutamıyorsanız sıkıntı büyükİki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?
İki ay da şu muameleyi çekmezsin be. Yokluğun geldiği boyuta bak.Adamlar da yokluktan nelerle uğrasiyor ya.
Adamlar da yokluktan nelerle uğrasiyor ya.
İki ay da şu muameleyi çekmezsin be. Yokluğun geldiği boyuta bak.
Temas dışında her şey iyi gidiyor şuan amaAdam temas etmek istiyor belli ki ayrılsan ne diye çekiyorsun?
Uğraşsın diye uğraşmıyorumAdamlar da yokluktan nelerle uğrasiyor ya.
Güven sorunu değilde içimden gelmiyor gibi sanki, bilmiyorum. Anlam veremiyorum ben de bazen.2 ay olmuş diyorsun ,acaba güven sorunu mu yaşıyorsun. El ele tutuşmak seni neden korkutuyor. Teması sevmiyorsan sevgili de yapmayacaksın.
Hayır inançlarla ilgili bir durum değilDini inanclarinizdan dolayi mi temas istemiyorsunuz yoksa genel olarak mi?
Nasıl bir destek, ne diye gidebilirim ki bunun için?Bence acilen destek almalısınız. Sevgilinizin elini bile tutamıyorsanız sıkıntı büyük
Alakası yok benceİki ay da şu muameleyi çekmezsin be. Yokluğun geldiği boyuta bak.
İki ay oldu daha amaSevgilicilik oynamayı bırakmanızı öneririm. Elini bile tutamadığınız insanın vaktini çalmayın boşa.
Yaprak dökümü değildi o ama neyseYaprak Dökümü dizisini 50. defa izlemeyi kendisiyle vakit geçirmeye tercih ettiğiniz sevgiliniz vardı, Allah sonunu benzetsin inşallah, bi adam daha manyak olmaktan kurtulsun, amin.
Yardım konusunu düşünmem lazım sanırım, teşekkürlerDaha önce de mi böyleydi yoksa bu sevdiğiniz kişiye karşı mı böyle, isterseniz bir yardım alın.
Teşekkür ederimElini bile tutmayıp üzerine tecavüzcü coşkun muamelesi yapacaksanız sevgilim demeyin ayrılıp psikolojik destek alın direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?