Sevgilim zorla elimi tutmak istedi, bu tacize girer mi?

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
766
693
303
Diğer
İki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?

Bence acilen destek almalısınız. Sevgilinizin elini bile tutamıyorsanız sıkıntı büyük

Adam temas etmek istiyor belli ki ayrılsan ne diye çekiyorsun?
Temas dışında her şey iyi gidiyor şuan ama
Adamlar da yokluktan nelerle uğrasiyor ya.
Uğraşsın diye uğraşmıyorum
2 ay olmuş diyorsun ,acaba güven sorunu mu yaşıyorsun. El ele tutuşmak seni neden korkutuyor. Teması sevmiyorsan sevgili de yapmayacaksın.
Güven sorunu değilde içimden gelmiyor gibi sanki, bilmiyorum. Anlam veremiyorum ben de bazen.
Dini inanclarinizdan dolayi mi temas istemiyorsunuz yoksa genel olarak mi?
Hayır inançlarla ilgili bir durum değil
Bence acilen destek almalısınız. Sevgilinizin elini bile tutamıyorsanız sıkıntı büyük
Nasıl bir destek, ne diye gidebilirim ki bunun için?
İki ay da şu muameleyi çekmezsin be. Yokluğun geldiği boyuta bak.
Alakası yok bence
Sevgilicilik oynamayı bırakmanızı öneririm. Elini bile tutamadığınız insanın vaktini çalmayın boşa.
İki ay oldu daha ama
Yaprak Dökümü dizisini 50. defa izlemeyi kendisiyle vakit geçirmeye tercih ettiğiniz sevgiliniz vardı, Allah sonunu benzetsin inşallah, bi adam daha manyak olmaktan kurtulsun, amin.
Yaprak dökümü değildi o ama neyse
Daha önce de mi böyleydi yoksa bu sevdiğiniz kişiye karşı mı böyle, isterseniz bir yardım alın.
Yardım konusunu düşünmem lazım sanırım, teşekkürler
Elini bile tutmayıp üzerine tecavüzcü coşkun muamelesi yapacaksanız sevgilim demeyin ayrılıp psikolojik destek alın direkt
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…