Sevgilim zorla elimi tutmak istedi, bu tacize girer mi?

Zaman akıp gidiyor ne ara 3 yıl olmuştu ben zerre değişim, gelişim kat edemedim. Karakterim, yapım böyle demekki, ne denir ki. İnsanlarla iletişimim de sınırlı bundan ötürü hala yeterince sevemedim sanırım kimseyi.
Mahrem bolgeme değil ama ellerime zorla dokunuyor ve ısrar ediyor hadi beş dk ne olur diye, bu bile çok rahatsız edici. Aslında eskiden iki aylık bir süreçte direk temas kurulması tanışma süreci sayılırdı hala. Şimdi çok tuhaf buluyor insanlar. Halbuki ele ele tutuşmak bile özel ve zaman isteyen bir eylem bence.
Bu aranızdaki bağın oluşmaması ile ilgili bir durum.
Asla dokunsal bir insan değilim sevmem insanlarla tokalaşmak dahil. Ama eşimle öyle değilimdir sevince sürekli dokunmak, temas etmek, yakın olmak istersin.
Evet iki aylık bir süreçte yeterince gelişmedi bağımız ve zamana ihtiyacım var. Ama kimse beni anlamıyor. Sanırım tuhaf olan benim.

Ben de eski konularınıza bakınca gördüm üç yıl olmuş . Bu sürede değişmek için ne yaptınız?

Bence siz tamamen bir şeyler hissetmediğiniz için zorlaniyorsunuz . İlişkileriniz nasıl başlıyor önemli olan o. Yaşım geldi, herkesin var , benim de sevgilim olsa diye tanıma yoluna gidiyorsanız, 2 ayda alışamıyor olabilirsiniz. Bir Gün birine baglandiginizda siz onun elini tutmak için can atacaksınız. Böyle olur genelde :) inşallah yüreğinizi ısıtan o kişiyi bulursunuz :)

5 yıllık ilişkisinde hiç öpüşmeyen arkadaşım geldi aklıma. Taciz ettiğinden değil de daha çok artık canına tak ettiğinden öyle davranmıştır. Elini tutmak istemiyorsan olmamıştır o ilişki. Sen temas sevmiyorsun o seviyor. Gitmez bu ilişki

Iki ayda elini bile tutmak istemiyorsaniz, adamin vaktini calmayin. Tensel temas sizin icin itici bir durumsa, sevgili olmadan once bunu karsinizdakine soylemeniz gerekiyor. Ten uyumu asiri onemli iliskilerde. Sizde ten uyumundan eser yok. Adam niye hala sizle onu anlamadim. Heralde degisirsiniz diye bekliyor

Ben de eski konularınıza bakınca gördüm üç yıl olmuş . Bu sürede değişmek için ne yaptınız?
Bir süre sevgili yapmadim sonra yeni bir sevgili yaptım ama yine olmuyor galiba
Umarım, teşekkür ederim
Arkadaşınızın ki beş yıl gitmiş ama. Demekki olabilitesi oluyormus bazen
Amacım kimsenin vaktini çalmak değil ben de değişmek istiyorum ama olmuyor. ondan önce ben bekledim değişmemi, zorladım kendimi. bir yanımda belki daha erkendir diyor

Ona ilişki dersen evet. 30 kez ayrılmalı, bir gram ileri gidememeli. Kanka gibi takılmalı ve sonunda ihanetle bitmeli. Aldatmayi savunmuyorum asla ama 15 yaşında da değiliz ki sadece yan yana durarak ilişki yaşayalım. Öpemedikten sonra direğimden ne farkın var demişler

Benim bir arkadaşımın da böyle ilişkisi vardı, ama adam başkaları ile birlikte oluyordu, bizim kızı evlenmelik ayırmıştı, arkadaşım bana ilişmesin diye kabul etmişti. Evlendiler sonra.

İlk birkaç gün elini tutmak istemiyorum derseniz saygı duyarım, tam rayına oturmadan vs. Bence o da gereksiz ama.
Elini tutmadığınız adamla ne diye sevgili oluyorsunuz anlamış değilim. Dini kaygılarınız vs varsa o halde sevgili olmanız da yanlış. Elbette sevgilimin elini tutmak isterim, elimi tutmayan birini de zorlamam direkt bitiririm o saçma ilişkiyi.

Girer sikayet et.

Şaka mı bu konu ya ? 2 ayda el tuttu diye tacizci ilan etmiş sevgilim dediği adamı herif de nasıl bi yokluktaysa 2 ayda el tuttu diye tepki veren kızla tekrar iletişim kurmuş

Sevgililer el ele tutuşur, öpüşür, yakınlaşır, yoksa diğer karşı cinslerden farkı nedir ?

Madem yapmayacaksınız sevgili tutmayın konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…