- 9 Ağustos 2016
- 4.690
- 6.910
- 158
- 36
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Biraz hasta geldi ruhunuz bana.İki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?
2 ay mı oldu daha? Ya bişey sorucam siz neden sevgili yapıyorsunuz ki. Kanka yapın siz. Sevgililiğin olayını kaldıramayacaksanız kanka yapın, tertemiz. Elinizi tutturmadan gayet hoş vakit geçirebilirsiniz.Temas dışında her şey iyi gidiyor şuan ama
Uğraşsın diye uğraşmıyorum
Güven sorunu değilde içimden gelmiyor gibi sanki, bilmiyorum. Anlam veremiyorum ben de bazen.
Hayır inançlarla ilgili bir durum değil
Nasıl bir destek, ne diye gidebilirim ki bunun için?
Alakası yok bence
İki ay oldu daha ama
Yaprak dökümü değildi o ama neyse
Yardım konusunu düşünmem lazım sanırım, teşekkürler
Teşekkür ederim
Katılıyorumİstemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin.
Siz benim görüşümü beğenmezseniz bende beğenmemTemas sevmiyorsanız istemiyorsanız neden sevgili oldunuz ki?
Yok ilk günden yatağa geçmesi gerekiyordu, çünkü sevgili olmak bunu gerektirirKatılıyorumgörüşüne saygı duymalı. Öyle biri istemiyorsa ayrılsın gitsen. Sevgili oldun diye illa el ele tutuşmak zorunda değilsin. Sevgililik tanıma aşaması sonuçta. Şimdi sevgili olanlar direk ilişki yaşadığı için insanlara bu absürt bir olay gibi geliyor ama aslında olması gereken bu. Daha 2 ay olmuş 2 sene değil.
Evet onu savunanlar onu yapıyor heraldeYok ilk günden yatağa geçmesi gerekiyordu, çünkü sevgili olmak bunu gerektirir
Siz benim görüşümü beğenmezseniz bende beğenmemsevgili olunca ilişkiye mi girsin istiyorsunuz
Yapsınlar… da herkes birbirine saygı duymak zorunda. Neden sevgili oldun falan boş laf. ailesinden çekiniyordur, inancına aykırıdır, kendimize hakim olamazsak diye korkuyordur…. İnsan kendini ortaya koyar. İster kabul eder karşı taraf ister etmez.Evet onu savunanlar onu yapıyor heralde
İlişkiye girmek ne alaka?El ele tutuşmak son derece masum bir eylem.Sanki adam tecavüze yeltenmiş gibi konuşuyorsunuz.Siz benim görüşümü beğenmezseniz bende beğenmemsevgili olunca ilişkiye mi girsin istiyorsunuz
Haklısın herkes el ele tutuşmalıKomik değil aksine saçma bir durum bence biri beğenmedi diye yorum beğenmemek. Ben yorumlarınızı beğenmediğim için o emojiyi bırakıyorum kısasa kısas yapmıyorum. Ben neden isteyeyim istemeyeyim onu da saçma buldum ama neyse sevgili olmak=ilişkiye girmek demek değil. Eli eline değince bile rahatsız olunuyorsa sevgili olunmamalı ama evet
Onu yapmayacağını nerden biliyorsunuz daha 2 ay olmuş tanışalı ve kız istemediğini belirtmişİlişkiye girmek ne alaka?El ele tutuşmak son derece masum bir eylem.Sanki adam tecavüze yeltenmiş gibi konuşuyorsunuz.
Aynen bu görüşü sadece ikimiz savunuyoruzYapsınlar… da herkes birbirine saygı duymak zorunda. Neden sevgili oldun falan boş laf. ailesinden çekiniyordur, inancına aykırıdır, kendimize hakim olamazsak diye korkuyordur…. İnsan kendini ortaya koyar. İster kabul eder karşı taraf ister etmez.
Haklısın herkes el ele tutuşmalı
Tamam,kesin yaparOnu yapmayacağını nerden biliyorsunuz daha 2 ay olmuş tanışalı ve kız istemediğini belirtmiş
Evet anlamıyorumHak vermenize sevindim ama mesele burda sadece el ele tutuşmak değil, temastan kaçınmak. Gerçi el ele tutuşmaya karşılık ilişkiye girmek yazdığınıza göre aradaki farkı anlayabileceğinizi pek sanmıyorum ya neyse
Ay konuyu nerelere getirdiniz ya. Ayrıca onuda yapabilirler kime ne?Evet onu savunanlar onu yapıyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?