- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Evet düştü.Benim düşüncemi yargılamak sana mı düştü.
Ahaha pardon sizin kadar medeni olamadım kusura bakmayın. Ben aşağıya isteyen istediğini yapsın, ama herkes birbirine saygı duymak zorunda yazdım. Kimsenin vajinası beni ilgilendirmiyor isteyen kullansın ama kullanmayana da sen karışamazsın.Evet düştü.
Sen yargılarsan bende senin orta çağ zihniyetini yargılarım .
Sanane millet ne yapıyorsa seni niye geriyor anlamadım
Olamazsın zaten.Ahaha pardon sizin kadar medeni olamadım kusura bakmayın. Ben aşağıya isteyen istediğini yapsın, ama herkes birbirine saygı duymak zorunda yazdım. Kimsenin vajinası beni ilgilendirmiyor isteyen kullansın ama kullanmayana da sen karışamazsın.
Gayet de konuya yorum yaptım. Konu sahibi el ele tutuşmak istemiyor.Olamazsın zaten.
Hayır sen orda cinsellik yaşayan kadınlara laf soktun.
Konuya yorum yapmadın.
İlgilendirmiyorsa laf sokmayacaksın o geri kafana sok şunu.
Kullanmayana laf söyleyeb olmadı
Banane al turşusunu kur
Yatağa gitmesi gerekirdi bilmem ne .Gayet de konuya yorum yaptım. Konu sahibi el ele tutuşmak istemiyor.
İsteyen istediğini yapar ama sizin kalkıp ilk gün den ilişki yaşayanlara "Yok ilk günden yatağa geçmesi gerekiyordu, çünkü sevgili olmak bunu gerektirir" demeniz yanlış. Bu şekilde birşey söyleyemezsiniz siz böyle derseniz insanlarda sizin düşüncenizi yargıladığı zaman ters yapmaya hakkınız yok.Ahaha pardon sizin kadar medeni olamadım kusura bakmayın. Ben aşağıya isteyen istediğini yapsın, ama herkes birbirine saygı duymak zorunda yazdım. Kimsenin vajinası beni ilgilendirmiyor isteyen kullansın ama kullanmayana da sen karışamazsın.
Ay gerçekten öyle planlar mı yapmış inanmıyorum ne evlenmiş baba evine gidecekse çok güldüm allahım daha neler duycaz acabağsıııııBir kız vardı ya daha evlenmeden ayrı yatakta yatma planlari yapıyordu . Sonra düğün günü yatak odasinin kapısını kitlemisti, baba evine dönmüştü.
Hatırlayan var mı? Zengin ama Cimri bir nişanlısı vardı,bir artı bir ev tutmuştu . Çok popüler bir üyeydi
Laf sokuyor aklı sıra işte.İsteyen istediğini yapar ama sizin kalkıp ilk gün den ilişki yaşayanlara "Yok ilk günden yatağa geçmesi gerekiyordu, çünkü sevgili olmak bunu gerektirir" demeniz yanlış. Bu şekilde birşey söyleyemezsiniz siz böyle derseniz insanlarda sizin düşüncenizi yargıladığı zaman ters yapmaya hakkınız yok.
Ya bir de sevgililik dokunmak değil gibisinden konuşanlar olmuş? Pardon da ne olacaktı? Adı üstünde sevgili, sevdiğin biri. Sevdiğin birine dokunmak istersin, hiç değilse elini tutmak istersin.Bide sapık muamelesi çekmek Adama.
Adam burda konuşulduğunu bilse konu sahibinin düşüncesini şoka girer.
Ne kadar ayıp ya.
İstemiyorsan ayrıl gitsin bitsin.
Görücü usulü evlen madem çok tutucusun.
İki ay olmuş elini tuttu diye taciz.
Öpmek istese tecavüz diyecek heralde.
Bu istemiyorum yan cebime koy takdikleri de baydı saftrik bir çocuk belli anlamıyor .
O zaman da evlilik sevişmek değil mi denecek? İ
Valla gayet de sevişmek. Çiftseniz eğer, aranızda tutku, şehvet olur. Yoksa zaten bir sorun vardır. Bunun da güzellenecek bir tarafı yok.Diyebilir.Evlilik sevişmek degil diyen de gördüm bu forumda. Evlenmiş sevişmeye gerek yokmuş her şey o muymuş. Daha neler göreceğim.
Valla diyeni gördüm Rozi. Bunlar keşke kendileri gibisini bulsa, kimsenin başını yakmasa.Ya bir de sevgililik dokunmak değil gibisinden konuşanlar olmuş? Pardon da ne olacaktı? Adı üstünde sevgili, sevdiğin biri. Sevdiğin birine dokunmak istersin, hiç değilse elini tutmak istersin.
Konu sahibi evlense yine aynı olacak. O zaman da evlilik sevişmek değil mi denecek? İster evli olun, ister sevgili, etkileşim olur ama az ama çok. İşin doğası bu yani, neyi inkar ediyorlarsa?
Heee ondan sonra da insanlar bu sebepten boşanmaya kalkınca ayıplıyorlar.Valla diyeni gördüm Rozi. Bunlar keşke kendileri gibisini bulsa, kimsenin başını yakmasa.
Polisi arasaydın ya. Sevgilim kişisi elimi tutmak istiyor sapık bu diyeİki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?
Ahahhaah evet öyle olur sanırımBence adam suçlu elini tutmak bile istemeyen kadınla birlikte bunun öpüşmesi var sevişmesi var elli yıl bekler herhalde off
26 yaşındayım, arkadaş olduğun biriyle uzun vakit geçirip sohbet edemiyorsun her zaman. Ben iki ayrı cins arasındaki o yakın ilgiyi, sevgiyi seviyorum sanırım ama neden bilmiyorum temas edince iyi hissetmiyorum, gereksiz vıcık vıcık geliyor.Yaşınız kac? Bence bu kisiyle ilgili birsey hissetmiyorsunuz, sadece vakit gecirip sohbet etmek hosunuza gidiyor. Sevgililik degil de arkadaslik gibi. Istemediginiz birseyi yapmak zorunda degilsiniz tabi ki ama el ele tutusmak da cinsellik degildir. Elini bile tutmak istemiyorsaniz acikca konusup bu iliskiyi bitirin bence, karsi tarafa yazik. Daha fazla surdurnenin anlami yok.
Evet bunu da düşündüm, ama düşününce seviyorum gibi geliyor ama temas edince değil.Hemen kamera kayıtlarını alın ve Aman Tanrım, elimi tutmak istiyor diye şikayet edin.
Yahu bu kadar katı iseniz, sevgilim dediğiniz adama kartı bir ilginiz yoktur zaten. Adamın yerinde olsam ayrılırım, hem onu bırakıp gittiğiniz için hem de aranızda bir çekim olmadığı için. Bırak elini tutmayı, insan çok aşık olunca ya da sevince yemek bile istiyor yanındakini. Yani ben öyleyim
Bu başta dediginiz cümle çok ucuz bir bakış açısı. Yediğimi içtiğimi başkasına ödetmem zaten dışarıda yemek yemem. İçtiğim bir kahve onun içinde kimseye ihtiyacım yok çok şükür.Kafede yediğini içtiğini odetmek için heralde, bilmiyorum ki.
İnsan elini tutunca sapik muamelesi yaptığı kişiyle neden sevgili olur ki? Bu kadar hassassan hiç görüşme,evlilik niyetin varsa da görücü falan gelsinler,aile içinde, usulüne uygun tanış. Biriyle flört ediyorsan gerekliklerine de uy yani
Yalnizkustan denişik bir konu daha. Bir tane normal konunuz, haliniz yok zaten.
E yok yani ne diyeyim, bazı şeyler doğuştan gelebiliyor. İnsan psikolojisi çoğunlukla genetik.Ben hatırladım sanki konu sahibini. Bilinçaltında temasa bu kadar karşı olmasına sebep olan bir şey olabileceğinden bahsetmiştik. İnatla bir travmam olsa hatırlardım, öyle bir şey yok demişti
Teşekkür ederimTacize girer elbette. Şakalaşmak bambaşka şey ama ciddi ciddi reddettiğiniz halde ısrar ettiyse tacizdir. Bunun kadını erkeği yok karşı tarafın "hayır" cevabına uymayan herkes taciz etmiş olur.
Namus taciz, tecavüzle kirlenecek birşey değil ve bu durum şaka değil.geçmiş olsun namusun kirlendi
Dini hassasiyetim yok, sevmiyorum. Bana dokununca bana ait bir şeyi onunla paylaşmışim gibi geliyor ve bu iyi hissetmiyor. Tam olarak aciklayamiyorum da aslında ve nasıl aciklayabileceğimi de bilmiyorum.Temas sevmiyor musunuz yoksa dini bir hassasiyetiniz vs mi var?
Size şunu söyleyebilirim nasıl sizin beklentileriniz var ise onun da var. Bir ilişki içindeyken hep tek tarafın dediği yapılmaz. Sevmemek meselesi sevdiğin insanla iyileştirilir, güzelleştirilir. Başka bir sebep ile ise hayat görüşlerimiz uymuyor birbirimize saygı duymuyoruz deyip yolları ayırırsınız. Taciz olarak adlandırmak istemezdim sevgilimle olan ilişkimi.
Soğukluk varsa o zaman sevgili olma yani zorunda mısın.Ahahhaah evet öyle olur sanırım
26 yaşındayım, arkadaş olduğun biriyle uzun vakit geçirip sohbet edemiyorsun her zaman. Ben iki ayrı cins arasındaki o yakın ilgiyi, sevgiyi seviyorum sanırım ama neden bilmiyorum temas edince iyi hissetmiyorum, gereksiz vıcık vıcık geliyor.
Evet bunu da düşündüm, ama düşününce seviyorum gibi geliyor ama temas edince değil.
Bu başta dediginiz cümle çok ucuz bir bakış açısı. Yediğimi içtiğimi başkasına ödetmem zaten dışarıda yemek yemem. İçtiğim bir kahve onun içinde kimseye ihtiyacım yok çok şükür.
E yok yani ne diyeyim, bazı şeyler doğuştan gelebiliyor. İnsan psikolojisi çoğunlukla genetik.
Teşekkür ederimçok doğru bir cevap
Namus taciz, tecavüzle kirlenecek birşey değil ve bu durum şaka değil.
Dini hassasiyetim yok, sevmiyorum. Bana dokununca bana ait bir şeyi onunla paylaşmışim gibi geliyor ve bu iyi hissetmiyor. Tam olarak aciklayamiyorum da aslında ve nasıl aciklayabileceğimi de bilmiyorum.
Bu niye iyi hissettirmiyor işte, buna odaklanmanız lazım. 3 yıl olmuş benzer konu açtığınız, hâlâ bir gelişme yok.Bana dokununca bana ait bir şeyi onunla paylaşmışim gibi geliyor ve bu iyi hissetmiyor.
Dini hassasiyetim yok, sevmiyorum. Bana dokununca bana ait bir şeyi onunla paylaşmışim gibi geliyor ve bu iyi hissetmiyor. Tam olarak aciklayamiyorum da aslında ve nasıl aciklayabileceğimi de bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?