Sevgilim zorla elimi tutmak istedi, bu tacize girer mi?

Evet düştü.
Sen yargılarsan bende senin orta çağ zihniyetini yargılarım .
Sanane millet ne yapıyorsa seni niye geriyor anlamadım
Ahaha pardon sizin kadar medeni olamadım kusura bakmayın. Ben aşağıya isteyen istediğini yapsın, ama herkes birbirine saygı duymak zorunda yazdım. Kimsenin vajinası beni ilgilendirmiyor isteyen kullansın ama kullanmayana da sen karışamazsın.
 
Olamazsın zaten.
Hayır sen orda cinsellik yaşayan kadınlara laf soktun.
Konuya yorum yapmadın.
İlgilendirmiyorsa laf sokmayacaksın o geri kafana sok şunu.
Kullanmayana laf söyleyeb olmadı
Banane al turşusunu kur
 
Olamazsın zaten.
Hayır sen orda cinsellik yaşayan kadınlara laf soktun.
Konuya yorum yapmadın.
İlgilendirmiyorsa laf sokmayacaksın o geri kafana sok şunu.
Kullanmayana laf söyleyeb olmadı
Banane al turşusunu kur
Gayet de konuya yorum yaptım. Konu sahibi el ele tutuşmak istemiyor.
 
Gayet de konuya yorum yaptım. Konu sahibi el ele tutuşmak istemiyor.
Yatağa gitmesi gerekirdi bilmem ne .
Senin bu yatapa gidenlere derdin ne pardon?
Kimse yatağa gitsin de demedi.
Uymuyorsa ayrıl dedik.
Kimseye sapık muamelesi çekemez.
İşine gelmiyorsa ayrılır bu kadar
 
İsteyen istediğini yapar ama sizin kalkıp ilk gün den ilişki yaşayanlara "Yok ilk günden yatağa geçmesi gerekiyordu, çünkü sevgili olmak bunu gerektirir" demeniz yanlış. Bu şekilde birşey söyleyemezsiniz siz böyle derseniz insanlarda sizin düşüncenizi yargıladığı zaman ters yapmaya hakkınız yok.
 
Ay gerçekten öyle planlar mı yapmış inanmıyorum ne evlenmiş baba evine gidecekse çok güldüm allahım daha neler duycaz acabağsııııı
 
Laf sokuyor aklı sıra işte.
Bide şey dedi beni ilgilendirmez sizi dw benimki ilgilendirmez sanki karışan oldu
 
Ya bir de sevgililik dokunmak değil gibisinden konuşanlar olmuş? Pardon da ne olacaktı? Adı üstünde sevgili, sevdiğin biri. Sevdiğin birine dokunmak istersin, hiç değilse elini tutmak istersin.
Konu sahibi evlense yine aynı olacak. O zaman da evlilik sevişmek değil mi denecek? İster evli olun, ister sevgili, etkileşim olur ama az ama çok. İşin doğası bu yani, neyi inkar ediyorlarsa?
 
Valla diyeni gördüm Rozi. Bunlar keşke kendileri gibisini bulsa, kimsenin başını yakmasa.
 
Polisi arasaydın ya. Sevgilim kişisi elimi tutmak istiyor sapık bu diye
 
Görüştüğün biri elini tutmak isterse tacize girmez rahatsız etmiş olabilir seni ama bence 2 ay olmuş bir de normal gibi geldi bana.
 
Bence adam suçlu elini tutmak bile istemeyen kadınla birlikte bunun öpüşmesi var sevişmesi var elli yıl bekler herhalde off
Ahahhaah evet öyle olur sanırım
26 yaşındayım, arkadaş olduğun biriyle uzun vakit geçirip sohbet edemiyorsun her zaman. Ben iki ayrı cins arasındaki o yakın ilgiyi, sevgiyi seviyorum sanırım ama neden bilmiyorum temas edince iyi hissetmiyorum, gereksiz vıcık vıcık geliyor.
Evet bunu da düşündüm, ama düşününce seviyorum gibi geliyor ama temas edince değil.
Bu başta dediginiz cümle çok ucuz bir bakış açısı. Yediğimi içtiğimi başkasına ödetmem zaten dışarıda yemek yemem. İçtiğim bir kahve onun içinde kimseye ihtiyacım yok çok şükür.
Yalnizkustan denişik bir konu daha. Bir tane normal konunuz, haliniz yok zaten.

Ben hatırladım sanki konu sahibini. Bilinçaltında temasa bu kadar karşı olmasına sebep olan bir şey olabileceğinden bahsetmiştik. İnatla bir travmam olsa hatırlardım, öyle bir şey yok demişti
E yok yani ne diyeyim, bazı şeyler doğuştan gelebiliyor. İnsan psikolojisi çoğunlukla genetik.
Tacize girer elbette. Şakalaşmak bambaşka şey ama ciddi ciddi reddettiğiniz halde ısrar ettiyse tacizdir. Bunun kadını erkeği yok karşı tarafın "hayır" cevabına uymayan herkes taciz etmiş olur.
Teşekkür ederim çok doğru bir cevap
geçmiş olsun namusun kirlendi
Namus taciz, tecavüzle kirlenecek birşey değil ve bu durum şaka değil.
Dini hassasiyetim yok, sevmiyorum. Bana dokununca bana ait bir şeyi onunla paylaşmışim gibi geliyor ve bu iyi hissetmiyor. Tam olarak aciklayamiyorum da aslında ve nasıl aciklayabileceğimi de bilmiyorum.
 
Soğukluk varsa o zaman sevgili olma yani zorunda mısın.
26 yaşındasın küçük değilsin ki
 
Bana dokununca bana ait bir şeyi onunla paylaşmışim gibi geliyor ve bu iyi hissetmiyor.
Bu niye iyi hissettirmiyor işte, buna odaklanmanız lazım. 3 yıl olmuş benzer konu açtığınız, hâlâ bir gelişme yok.

Yetişkinlikte romantik bir ilişki olduğunda artık sadece bize ait bir şeyler kalmayabiliyor. Bunun en başında bedenimiz geliyor. İç dünyamızı açıyoruz karşımızdakine, yeri geldiğinde bedenimizi. Çocuk sahibi olduğunuzu düşünün, vücudunuzun içinde bir can taşıyorsunuz. Vücudunuz artık asla sizin olmuyor. Özel bölge dediğimiz yerlerimiz dahi çocuğun doğumu için bir kanal ya da beslenmesini sağlayan bir araç oluveriyor . Bu paylaşımın normal olduğunu ve iyi hissettirmesi gerektiğini, neden iyi hissettirmediğini bir kurcalamalısınız. Böyle mutluysanız o ayrı, temas isteyen insanlarla görüşmeyip kendiniz gibi biriyle mutlu olabilirsiniz.

İnsan flört aşamasında otururken dizleri değer mutlu olur, yürürken ellerinin dışı birbirine sürtünse heyecanlanır. Sevgililikten bahsetmiyorum daha, flört diyorum. Sevgilimi o kadar çok seviyorum ki mümkün olsa derimin altına sıkıştırırım onu, yapıştırırım kendime, hep orada kalır, mümkün değil maalesef.
 
Eğer dini açıdan uygun olmadığını düşünüyorsan bunu açık şekilde söyleyip zaman istemen gerekir , eğer dini bir sebep yoksa tabii ki doğal olarak sevdiği kişinin elini tutmak ister. Eğer sen karşındakine güvenemiyorsan görüşmelerini yalnız değil topluluk içinde yapmalısın arkadaş ortamı oluşturup , öyle tanıyabilirsin. Eğer baş başa bir mekana giderseniz ve karşıdakinin hisleri seninkinden yoğunsa art niyet olmadan elini tutmak isteyebilir . adı üstünde sevgili. ama bu daha da mahrem bölgelere giderse tabi bu taciz sayılır ve ayrılmanı tavsiye ederim(sen istemediğin halde zorla dokunursa)
 
Dini hassasiyetim yok, sevmiyorum. Bana dokununca bana ait bir şeyi onunla paylaşmışim gibi geliyor ve bu iyi hissetmiyor. Tam olarak aciklayamiyorum da aslında ve nasıl aciklayabileceğimi de bilmiyorum.

Bu aranızdaki bağın oluşmaması ile ilgili bir durum.
Asla dokunsal bir insan değilim sevmem insanlarla tokalaşmak dahil. Ama eşimle öyle değilimdir sevince sürekli dokunmak, temas etmek, yakın olmak istersin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…