- 4 Şubat 2022
- 2.863
- 6.894
- 108
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Sevgili statüsünde olmaları ne değiştirir? Ortada karşılıklı rıza yok. Evlilik içi cinsel tacizler istismarlar da var ki boşanma sebebi.Başlığa cevap: ya ne tacizi sevgili adi üstünde,yoldan geçen sarı çizmeli Mehmet Ağa mi sanki
Sevgili statüsünde olmaları ne değiştirir? Ortada karşılıklı rıza yok. Evlilik içi cinsel tacizler istismarlar da var ki boşanma sebebi.
Elele tutuşmayı bu kategoride düşünmek istemeyebilirsiniz ama bir tarafın istemediği fiziksel eylemi karşı tarafın üstelik ısrarla yapmak istemesi TACİZDİR aile bireyi bile olsa
tck da bile "cinsel taciz suçu" olarak geçer. el tutmayı istemek cinsel bir istek içerir mi? hayır. gayet masumane. o yüzden taciz değildir. bu kadar basit.Sevgili statüsünde olmaları ne değiştirir? Ortada karşılıklı rıza yok. Evlilik içi cinsel tacizler istismarlar da var ki boşanma sebebi.
Elele tutuşmayı bu kategoride düşünmek istemeyebilirsiniz ama bir tarafın istemediği fiziksel eylemi karşı tarafın üstelik ısrarla yapmak istemesi TACİZDİR aile bireyi bile olsa
Ayrılsınlar/bosansinlar o zaman.Sevgili statüsünde olmaları ne değiştirir? Ortada karşılıklı rıza yok. Evlilik içi cinsel tacizler istismarlar da var ki boşanma sebebi.
Bildiğim kadarıyla Ceylan tekrar gelmedi foruma. Ben kaçırdıysam bilemeyeceğim tabii.ya ben o konuda ev kısmında kalmıştım düğün falan da olmuş ay keşke biri link atsa
teşekkür ederim Delfino peki düğün vs oldu muu?Bildiğim kadarıyla Ceylan tekrar gelmedi foruma. Ben kaçırdıysam bilemeyeceğim tabii.
Şimdi hatırladım, ifşa sebebiyle konuları da üyeliği de silinmişti kendisinin.
Olmuştu. Eşiyle aynı eve girdiler düğünden sonra, gece kendini yatak odasına kilitledi adamı yanına almadı. Ertesi gün de ailesinin yanına döndü diye hatırlıyorum ben deteşekkür ederim Delfino peki düğün vs oldu muu?
Sanane pardon.Yok ilk günden yatağa geçmesi gerekiyordu, çünkü sevgili olmak bunu gerektirir
Bide sapık muamelesi çekmek Adama.Sevgililik tanıma aşaması değil ki. Flört olmasın o sakın? El tutmakla sevişmek nasıl aynı kademede olabilir ya? Minnacık bir temastan bile kaçındığınız biriyle neden sevgili olasınız ki? Esas konu sahibinin ayrılması gerekiyor bence.
Bu durumda ya hiç sevgili yapmayacaksınız ya da sizin gibi temastan hoşlanmayan birini bulacaksınız. Yok öyle apayrı bir insanı bulup değiştirmeye çalışmak.
vajinismus gibi bişe mi yaOlmuştu. Eşiyle aynı eve girdiler düğünden sonra, gece kendini yatak odasına kilitledi adamı yanına almadı. Ertesi gün de ailesinin yanına döndü diye hatırlıyorum ben deyenGEnC gibi.
Tutucu muhafazakar bir yanı yok konu sahibinin işin ilginci. Hiç temas sevmiyor. Bir erkekle aynı evi paylaşmayı korkutucu buluyor. Sadece yaşıtlarından geri kalmamak için ve belki yalnız kalma korkusuyla sevgili yapıyor.Bide sapık muamelesi çekmek Adama.
Adam burda konuşulduğunu bilse konu sahibinin düşüncesini şoka girer.
Ne kadar ayıp ya.
İstemiyorsan ayrıl gitsin bitsin.
Görücü usulü evlen madem çok tutucusun.
İki ay olmuş elini tuttu diye taciz.
Öpmek istese tecavüz diyecek heralde.
Bu istemiyorum yan cebime koy takdikleri de baydı saftrik bir çocuk belli anlamıyor .
Onun çok farklı durumları söz konusuydu yavajinismus gibi bişe mi ya
Benim düşüncemi yargılamak sana mı düştü.Sanane pardon.
İsteyen ilk günden yatağa geçer .
Seni ilgilendiren ne burda .
Herkesin kendi tercihi.
Hayırdır yani böyle yargılamak sana mu düştü.
Yok canım ne tacizi direk tecavüz bu sen hemen bir savcılığa git şikayetçi olİki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?