Sevgilim zorla elimi tutmak istedi, bu tacize girer mi?

Başlığa cevap: ya ne tacizi sevgili adi üstünde,yoldan geçen sarı çizmeli Mehmet Ağa mi sanki 🤷🏻‍♀️
Sevgili statüsünde olmaları ne değiştirir? Ortada karşılıklı rıza yok. Evlilik içi cinsel tacizler istismarlar da var ki boşanma sebebi.

Elele tutuşmayı bu kategoride düşünmek istemeyebilirsiniz ama bir tarafın istemediği fiziksel eylemi karşı tarafın üstelik ısrarla yapmak istemesi TACİZDİR aile bireyi bile olsa

Sevgili statüsünde olmaları ne değiştirir? Ortada karşılıklı rıza yok. Evlilik içi cinsel tacizler istismarlar da var ki boşanma sebebi.

Elele tutuşmayı bu kategoride düşünmek istemeyebilirsiniz ama bir tarafın istemediği fiziksel eylemi karşı tarafın üstelik ısrarla yapmak istemesi TACİZDİR aile bireyi bile olsa

Ayy alti ustu elini tutmuş ya. İnsanin eşini, sevgilisini öpmeden önce "şuan rizan var mi?" Diye her seferinde sormasi mi lazim? Aklima bile gelmez cunku sevgili olmanin getirdiği normal seyler bunlar.

Eşimle henuz sevgili değilken ama aramizda bir elektirik varken oyle içimden geldi öpmüştüm yani cunku oyle bir ortam oluşmuştu bence.
Hiç sormadim şuan hazir misin? Diye. 😂😂 Cunku insanin aklina gelmiyor rahatsiz olacagi.

Masum bir opucukten, elini tutmaktan rahatsiz olacaksa ve taciz degerlendirmesine alinacaksa o insanla neden birlikteyiz ya da neden sevgiliyiz? Boyle hassasiyeti olanlar direkt gorucu usulu evlenebilir. Kimse elini tuttu diye tacizci denilecegi iliskiyi istemez. Bu adamlar da bulamadiklarindan bu hallerdeler işte. 😬

karşılıklı rıza olayının cılkını çıkardınız. her şeye taciz diyerek söylemlerin içini boşaltmayın ya. taciz olduğunu düşünüyorsanız gidin bakalım şikayetçi olun ciddiye alınacak mısınız? elini bile tutmak istemediğiniz bir insanla sevgili olmak da duygusal şiddettir. alt tarafı elini tutmak istemiş. bana sevgilim şu itham da bulunsa sevgilim vs olmaz artık.

tck da bile "cinsel taciz suçu" olarak geçer. el tutmayı istemek cinsel bir istek içerir mi? hayır. gayet masumane. o yüzden taciz değildir. bu kadar basit.

Yeterince sevseydiniz böyle hissetmezdiniz. Ben mesela genel olarak temas sevmem, ilk tanıştığımız günden beri eşimin dibinden ayrılasım gelmiyor bazen öyle oluyorum ki koala gibi yapışıyorum adama. Sevdiğiniz birini bulun, o zaman temas edersiniz.

Ayrılsınlar/bosansinlar o zaman.
Taciz tiksindirici bişey, tiksindigi şeyi yapıyorsa sevgilisi değildir ayrılsın.
Konu sahibi kapalı muhafazakar biri sanırım öyle düşündüm

Son düzenleme:
Temas sevmiyor musunuz yoksa dini bir hassasiyetiniz vs mi var?
Size şunu söyleyebilirim nasıl sizin beklentileriniz var ise onun da var. Bir ilişki içindeyken hep tek tarafın dediği yapılmaz. Sevmemek meselesi sevdiğin insanla iyileştirilir, güzelleştirilir. Başka bir sebep ile ise hayat görüşlerimiz uymuyor birbirimize saygı duymuyoruz deyip yolları ayırırsınız. Taciz olarak adlandırmak istemezdim sevgilimle olan ilişkimi.

E ayrıl madem adamı tacizci olarak görüyorsun.
Mecbur musun ?
Rahatsuzsan hoşçakal de geç .

Sevgililik tanıma aşaması değil ki. Flört olmasın o sakın? El tutmakla sevişmek nasıl aynı kademede olabilir ya? Minnacık bir temastan bile kaçındığınız biriyle neden sevgili olasınız ki? Esas konu sahibinin ayrılması gerekiyor bence.
Bu durumda ya hiç sevgili yapmayacaksınız ya da sizin gibi temastan hoşlanmayan birini bulacaksınız. Yok öyle apayrı bir insanı bulup değiştirmeye çalışmak.
Bide sapık muamelesi çekmek Adama.
Adam burda konuşulduğunu bilse konu sahibinin düşüncesini şoka girer.
Ne kadar ayıp ya.
İstemiyorsan ayrıl gitsin bitsin.
Görücü usulü evlen madem çok tutucusun.
İki ay olmuş elini tuttu diye taciz.
Öpmek istese tecavüz diyecek heralde.
Bu istemiyorum yan cebime koy takdikleri de baydı saftrik bir çocuk belli anlamıyor .

Bide sapık muamelesi çekmek Adama.
Adam burda konuşulduğunu bilse konu sahibinin düşüncesini şoka girer.
Ne kadar ayıp ya.
İstemiyorsan ayrıl gitsin bitsin.
Görücü usulü evlen madem çok tutucusun.
İki ay olmuş elini tuttu diye taciz.
Öpmek istese tecavüz diyecek heralde.
Bu istemiyorum yan cebime koy takdikleri de baydı saftrik bir çocuk belli anlamıyor .
Tutucu muhafazakar bir yanı yok konu sahibinin işin ilginci. Hiç temas sevmiyor. Bir erkekle aynı evi paylaşmayı korkutucu buluyor. Sadece yaşıtlarından geri kalmamak için ve belki yalnız kalma korkusuyla sevgili yapıyor.

İki aylık bir ilişkim var, temastan kaçınıyorum, temasa gelemiyorum. Ondan zaman istedim bunun için. Geçen gün sessiz bir mekanda otururken elimi tutmak istedi, geri çektim derken ısrarla tutmak istiyor ve bunun için yoğun israrlar ediyor. En son çektim gittim. Taciz eder gibiydi tavırları, haksız mıyım sizce; bu tacize girer mi?
Yok canım ne tacizi direk tecavüz bu sen hemen bir savcılığa git şikayetçi ol 😅 ne demek elini tutmak istemesi aman Allahım 😀 ya yaşınız kaç acaba çok merak ettim? Flört döneminde elini tutmak isteyebilir bundan daha doğal ne var he istemiyorsan postayı koyarsın adama kapıyı gösterirsin gider. Merak etme oda senin elini tutmaya bayılacak hali yoktur. Hey Allahım ya derde tasaya bak hele 😅

Back
X