Sevgilimden ayrıldım ama???

Daha evlilik yokken yok benden önce kalkarsan ütüyü yapıcan yemeği sen yapıp beni mutlu edicen bilmem ne diye başlayan adamın hikayesinin sonunu resmen gördüm burda bir çok arkadaşın açtığı konuda....
sanırım dr. olucaksın eşinin çok çok sabırlı olması gerekiyor..bence sabır konusunda ve ideal eş olma konusunda sevgilin sınıfta kalmış ve ne çok şanslısın ki bunu erkenden görmüşsün ayrılmakla iyi yapmışsın annesiyle iş bitmediği için de güzel bir dille kafanızda bitirdiğinizi anlatın

Aynen öyle daha yazmadığım öyle olaylar oldu ki yok ütüsüz gitmiş yok işte atkadaşları gülmüş

Sevgiliniz de kendisine hizmetçi arıyormuş,geleneksel erkek mantalitesine sahip,paşam hep buyuracak siz de bunu sineye çekip yapacaksınız anca geçim böyle olur.daha evli bile değilken size bu cinsiyetçi rolleri dayatmaya başladıysa varın siz evlenince olacakları düşünün.sadece kendisi kalmaz annesinin işini de gördürür.Ki zaten annesi bile daha şimdiden ilişkinize burnunu sokmuş.paşam özür dileyeceği,yalvaracağı yerde annesinden ek destek almış anneside paşasına kıyamayıp size yol yapıyor.

Ne olursa olsun açma telefonunu bunlara, geri de dönme.sana da yazık,daha şimdiden iki koldan geliyorlar.ayrılmakla iyi etmişsin,acaba ve pişmanlıkların olmasın.daha iyi seçenekler karşına çıkacaktır

Ev hanımına da karşı yani onu da biliyorum
Sadece bazen haksızlık mı ediyorum diyorum bir dediğimi 2 etmezdi işte ama
Ha anladım. Karım çalışsın masraflara ortak olsun, aynı zamanda da bir dediğimi iki etmesin bütün işleri de o yapsın.
Haksızlık değil öngörülü olmak bu.
Ayrıca tabi pişmanım diyecek herşeyi deneyecek.
Evlenince her boş anını temizlik yaparak ve onun keyfini bekleyerek geçirmek istiyorsan sen bilirsin tabi.

Acaba demem dimi hiç? Bir de cidden ev işlerinde yardımdan ziyade bir kısmınıda kendisi yapan erkekler var mı ya eski benimkinin kendisi güya çok moderndi

Acaba demem dimi hiç? Bir de cidden ev işlerinde yardımdan ziyade bir kısmınıda kendisi yapan erkekler var mı ya eski benimkinin kendisi güya çok moderndi
Bir bardak su için senin tuvaletten çıkmanı bekleyen bir adam vardı. Böyle birinden ayrıldın diye neden pişman olasın ki!?

Bir bardak su için senin tuvaletten çıkmanı bekleyen bir adam vardı. Böyle birinden ayrıldın diye neden pişman olasın ki!?
Ya şuan da mesajlarında işte hatamı anladım falan yazıyor tabıkıde cevap vermıyorum ama geri donersem de nasılsa donuyor diye hepten cesaret alacak ben de lafımı yemıs olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…