Sevgilimden ayrıldım ama???

Adam evde hizmetçilik yapmanızı bekleyen bir paşa. Onu memnun etmeniz mi gerekiyormuş? Hadde bak. Bir de istediği olmayınca anasını sokmuş araya. Ne için arıyor yoksa? Nasıl irite edici durumlar bunlar ya. Of... Allah aşkına sakın kafanız filan karışmasın. Ne işiniz oluyor böyle mal mal tiplerle, çok mu hoş bir şey böyle saygısız seviyesiz muameleler? Eşimle 10 yıldır aynı evi paylaşıyoruz. 6 yıldır evliyiz. Bir kere şu iş neden yapılmadı, şunu yap bunu yap dediğini duymadım. Bana iş buyurmak bir yana, eksik bir şey görürse kendi yapar. Bir de ütü bekliyormuş paşa. Bak hele... Kaldırsın k.çını da kendi işini kendi görsün. Annesinin sizi araması ayrı vahim ya.

Hahahahaha ya öyle şeyler demiyeyim iyi kadındır ama eski sevgılımın her işini kendileri gormus benden de öyle beklıyor
Anneniz bu duruma ne derdi acaba? Elalemin el üstünde tutulan veledine kölelik yapın diye büyütmüştür zaten o da sizi.

Ya ne güzel olması gereken de tabıkı de sizin eşinizin yaptığı gibi ya kavga esnasına ben de kendimi kaybedıp argo sözler söylemiştim

Ya şuan da mesajlarında işte hatamı anladım falan yazıyor tabıkıde cevap vermıyorum ama geri donersem de nasılsa donuyor diye hepten cesaret alacak ben de lafımı yemıs olacam
Haklısın. Hiç aldırma, yoluna bak. Onunkisi hata olmuyor aslında, karakteri bu. Ve karakter değişmez. Geri dönsen yine aynı şeyler olacak.

Sadece sevgiliyken böyle ise evlendikten sonrası şöyle olurdu herhalde
- vander çoraplarımı çıkar ayaklarımı ov sonra da yıka. Yemek nerde kaldı? Hâlâ çay koymadın mı? ....
Daha ortada fol yok yumurta yok evli gibi olmuşsunuz. Ki evlilerde bile böyle değil bu işler.

anasi da ariyo ogluşum oralarda perişan olmasin arkasini toplayan bi hizmetci var kaybetmesin paşa oglum.
adam senin hem etinden hem sütünden faydalanacak okul bitince de hadi yallah.
benden daha iyilerine layiksin sorun sende degil bende bla bla bla

Beraber yaşıyorsunuz, beyfendi resmi hiçbir sorumluluk almadan size karısı gibi iş yaptırmak istiyor...Annesi de beraber yaşadığınızı biliyor...Araua anasını koyuyor...

Bence bu adamdan bi halt olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…