sevgilimden ayrıldım haklı mıyım haksız mıyım ne olur cevap verin.

Annenizin hakaretlerinden sonrakileri okumadim. Cocuk iyi bile dayanmis istedigini de yapar o saatten sonra. Haksizsiniz bence. Madem annenin sozunu dinleyecektin en basimdan dinleyp biraksaydin. Adam butun gun annenin hakaretlerini mi cekecekti.
İşte bakın ben de haksız mıyım diye sordum bu yüzden işte.

Bana gore anneniz de siz de haksizsiniz. Bir erkek yaradilisi geregi assagilanmak istemez. Bunun bile ustune cikmissiniz siz. Anneniz koca kadin. Hic mi karsisina alip konusmayo denemedi. Yargisiz infaz bu. Yarin obir gun o cocuk karsiniza is adami olarak cikarsa hic sasirmayin.

Annem o kim oluyor karşıma alıp konuşayım diye küçümsedi hep onu, anne senle konuşmak istiyor dediğimde konuşmaya dengim bile değil diyordu ama yine de evli kadınla konuşmaması gerekirdi bence.

kurban olduğum mu diyordu
aşık olunca ne güzel geliyordur kulağa
amaçok kıro ya
iyiki olmamış evli kadınla görüşen seni aldatan adamdan hayır gelmez

Annem o kim oluyor karşıma alıp konuşayım diye küçümsedi hep onu, anne senle konuşmak istiyor dediğimde konuşmaya dengim bile değil diyordu ama yine de evli kadınla konuşmaması gerekirdi bence.

Anneniz nasil bildigini okuduysa adaminda bildigini okumasi gayet normal. Hur bir adam sonucta.

Sana bunları anlattığı halde 6 ayını bu adamla nasıl geçirdin orda kendine haksızlık yapmışsın.
Ayrılman çok iyi olmuş böyle bir insandan hayır gelmez.

Anneniz nasil bildigini okuduysa adaminda bildigini okumasi gayet normal. Hur bir adam sonucta.
Anneme söz geciremedim ne yaptıysam kar etmedi okusun öyle gelsin dedi durdu. Ama biliyordu okumasının uzun zaman alacağını kendine güveniyordu nasılsa o zamana kadar birisi çıkar karşına unutursun diyordu her şeyde baştan aşağı yanlışlık var ne tarafı doğru ne tarafı yanlış anlamadım

Yazik olmus. Umarim iyi bir avukat olursunuz da annenizin bu kadar boburlenmesine deger.

Kafanızın karışmasına izin vermeyin lütfen. Annenizin davranışı kötü olabilir ama o davranışın karşılığı evli bir kadınla bir hayat kurmaktan bahsetmek, başka kadınlarla ilişki kurmak değil. İkisi çok ayrı konular.

Yazik olmus. Umarim iyi bir avukat olursunuz da annenizin bu kadar boburlenmesine deger.
Annem neden bu kadar yüksekte görüyor beni anlamıyorum başıma hep bunun yüzünden bir şeyler geldi zaten herkesin çocuğu tıp hukuk mühendislik okuyor benim annem niye beni bu kadar ulaşılmaz gördü, sevgilime çok etti ben biliyorum en son ayaklarına kapanayım annenin dedi de olmadı yine çok mu haksızım sizce

Sağolun içimi rahatlattınız.

Anneniz haksiz. Buyuk olarak tatli dille bu isin olmayacagini soyleyebilirdi. Herkesin bildigi bir laf var. Davul bile dengi dengine. Aci ama gercek. Keske tatli dille konussaymis. Karsisina almamayi tenezzul etmemesi ne demek ya? Anneniz padisah kizi da erkek arkadasiniz onun soytarisi mi. Yazik gunah adama ya.

Benim anlamadigim adam bu yaptiklari geldi kendisimi sana anlatti? Anlatmasa haberin olur muydu? Harbi saf mi yani?

Ya nolursa olsun arada ayrilik var illaki soguma olur. Adamda adam degilmis zaten boylece belli etmis kendinin ne mal oldugunu

Haklisin.annen çok gakli.evliliğinizde zorluklar olabilirdi hem eğitimsiz hem çapkin ise çekilmez

Ayrilmakta haklisin . Hicte vicdan azabi cekme. Bu adamdan kimseye hayir gelmez..

Güzel karşim, neyi soruyosun şuanda pekalası? Tabiiki olması gereken olmuş geçte olsa.

Herkesin kazanmak için delirdiği,bir çok insanın sadece hayallerinde yaşattığı, eşit okuyanların okulun en başında %90'ıının hukuk istediği,sonrasında kazanamicam yapamıyorum diye ağladığı bi bölümde okuyosun ve muhattap olduğun insanlara bak. Ne diceğimi bilemedim.Gerçekten bilemedim. Anne sözünü dinleyin arkadaşlar.Bunun olmicağını görmek için anne oolmayada gerek yok zaten.

O bir hayli kadına kurban olmuş, özneler pek önemli değil; yüklem heeeep aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…