sevgilimden ayrıldım haklı mıyım haksız mıyım ne olur cevap verin.

Bence hiç muhatap olmayın bu çocukla bir daha.Gerçekten seven insan böyle birşey yapmaz,kanmayın yalanlarına.

Aşk, tutku, ihanet, gözyaşı. Biraz töre ve cocuklar. Başrollerde Depresyona girip uckurunun peşine düşen bir herif, okuduğu halde kariyerinin değil aşk sandığı iğrenç bir olayın peşine düşen bir kız. 2015 dizileri cok tuhaf nerde geçiyor bu, Mardin, Urfa?

Sen haklısın iyi etmissin bi daha şans verme sakın.

Adam bi "kurban olduğum" lafiyla iliskinin her evresini yürütmüş joker kelime gibi anneni dinle ayol nasıl avukat olcan sen allahin köylü uyanigi ayakta uyutuyor seni.

Adam bi "kurban olduğum" lafiyla iliskinin her evresini yürütmüş joker kelime gibi anneni dinle ayol nasıl avukat olcan sen allahin köylü uyanigi ayakta uyutuyor seni.
Ne bileyim ya benim hic erkek arkadasım olmadı diye etkilendim, evlileri de görüyordum hep sevgi yok aralarında cok etkileniyordum beni çok düsünüyordu hasta olsam kolumdan ceke ceke hastanneye götürüyordu cıkısta cebindeki parayla benim karnımı doyururdu kendş ac kalırdı

Sonra da evli eski sevgilisiyle saatlerce sohbet etti ve töreler olmasa eski sevgilimle birlikte olurdum dedi. Odağımızı kaybetmeyelim.

Allah için ,Suriyeliler için çalışmıyor Allahtan korkmuyor Allah korusun evlenme Allaha ada kendini kuran meali iman hakikatleri oku kitap hediye etmek isterim

Sonra da evli eski sevgilisiyle saatlerce sohbet etti ve töreler olmasa eski sevgilimle birlikte olurdum dedi. Odağımızı kaybetmeyelim.
Evet haklısınız odaktan cıkmamalıyımmm

" okuyup adam olucam senin icin" cumlesini okudum ve mert erkekmis dedim.
Sonra bi baktim, foss...

Hayirda evli kadin kocasini sevmiyoda. Ondan neden cocuk yapiyo ??
Hem zaten tore olmasa onunla evlenirim demis demi ayrilman iyi olmus gibi geldi bana

Adam kıroluktave cahillikte seviye aşmış lütfen avukat olucak sen iki lafa mı kanıyorsun

Annen sonuna kadar hakliymis. Bu adamda ne buldun anlamadim. Yasadigi iliskiler igrenc, sana yaptiklari igrenc.

Bosuna dememisler ananin lafindan cikma diye.

Annen sonuna kadar hakliymis. Bu adamda ne buldun anlamadim. Yasadigi iliskiler igrenc, sana yaptiklari igrenc.

Bosuna dememisler ananin lafindan cikma diye.
O degilde adama bak egitim durumu ortaokul hemşireler hukukçular çıkıyor

ne vıcık vıcık ilişkiler, ne saçma sapan sıfatlar, ne enteresan isim takmalar.
küçüküsünüz henüz, böyle çemberimde gül oya tarzı ilişki mi olur.
oyyyyyy kurban olduğummm, önünde öldüğümmmmmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…