Sevgilimden ayrıldım

superisi444

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
129
19
13
Şimdi söze nasıl başlanır bilmiyorum.. ilk zamanlar çok güzel giden bir ilişkim vardı herkesin olduğu gibi... anaç yapım var ve herkesi hemen sahiplenim fedakarlığın dibine vuruyorum. Bunu erkek arkadaşıma gösterdikçe daha fazlasını istedi, neler yapmadım. Annesinin evinde temizlik mi yapmadım, ablasının evinde ablasına hizmet mi etmedim... tam tatile gidecekken karar değiştirip ablasının yanına ağrıya mı gitmedim... haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri... ben o kadar kendine güvenen ve dik bir insandım ki beni olmadık şekle soktu. Ailemi bile karşıma aldım, konuşmadım.. ona göre onun yüzünden karşıma almadım ailemi... daha 5 gün olmadı ve biriyle konuştuğunu düşünüyorum. Şimdi iyi ki bırakmışsınız diyeceksiniz ama ben hala seviyorum ve özünde gerçekren iyi biri olduğunu biliyorum. Ve evlendiğimizde annesiyle yaşama zorunluluğum vardı.

Bazen gurur sevgininde önune gecmeli bu kadar karsi tarafli.olmayin lutfen kendinize yapilan hic bi hakareti kabul etmeyin.Esim bana la , ya bile demez .kendinize sayginiz olsun her zaman

Bunu ilk siz söylemiyorsunuz. O kadar aileciydi ki... tek amacım onu ailesinden koparmayacağımı göstermekti. Bana bakarken gözler dolu dolu bakıyordu. Pişmanlığını görüyordum ama bir daha yapıyordu aynı şeyleri. Ailemde bir bardak yıkamamışım onlarda makineye bile atmıyordum bulaşıklarını üstelik kendileri otururken tek bile yapardım. Kızlar ama seviyorum yüzü aklıma geldikçe canım acıyor, ya benim yaptıklarımı göremeyip başkasına bunları yapmayıp onunla mutlu olup ben burda mutsuzluğumla kalırsam.

Bazen gurur sevgininde önune gecmeli bu kadar karsi tarafli.olmayin lutfen kendinize yapilan hic bi hakareti kabul etmeyin.Esim bana la , ya bile demez .kendinize sayginiz olsun her zaman
Bana karşı gururlu olma demişti, yerle bir ettim gururumu onurumu. Ufacık şeyleri ayrılıkla sonuçlandırıyordu. Sonea ben sensiz yapamam gidersen nefes alamam diyordu.

Yanlis anlama ama bi anne yavrusunu kaybediyo öluyor emin
Bana karşı gururlu olma demişti, yerle bir ettim gururumu onurumu. Ufacık şeyleri ayrılıkla sonuçlandırıyordu. Sonea ben sensiz yapamam gidersen nefes alamam diyordu.
Bi insan ne icin yasar biliyor musun ? Namusi serefi gururu bunlardan biri gideese ilerde adin yuzsuz olur bu her zaman boyledir.sen ona desen ki hic mi hatirim yok diyecegi tek soz ne yapayim yapmasaydin olacak

25 yaşındayım üniversite son sınıftayım ve okulum kendisi yüzünden uzadı. Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Onunla tanışana dek bir dersim bile yoktu kaldığım şimdi okulum uzuyor. Ona göre derslerimi kendi derslerinden bile çok daha fazla önemseyen bir insan. Doğum günümden 4 gün önce ayrıldık doğum günümde yazmadı, doğum günümden 4 gün sonea annemin vefatının 7. Yılıysı yazmadı. Ben ona uzunxa bir mesaj yazdıktan sonra yazdı ve birkaç gün sonra teyzemlerin evine kadad geldi. Sevdiğim için çuktım kendisiyle yolda elimi tuttu öptü falan filan. Masada otururken bana ayrılık konuşması yapıyor. Yapma etme dedim p bunu istiyordu, neyse ondan sonra gğzel zaman geçirdik! Ertesi günğ whatsspta instahramda birlikte fotoğrafımızı koy dedi benim babam karşı ilişkime ben babamı kadşıma almışım abimle konuşmuyorum benden böyle bir şstekte bylundu. Aklım almadı hala almyor.

Dedi zaten ben istemedim sen yaptın dedi! Evet ama beni bırakma sevdiklerinin üzerine yemin et beni bırakmayacağına diyen de kendisi. Evet beni memnun etmek için çok uğraşıyordu, ama beni yapmadığım ithamlarla suçladı. En sevdiklerimin üzerine kaybettiğim annemin üzerine bile yemin ediyordum yapmadığıma ama kendisi kendine bunu inandırıyordu. Sana göre doğru bana göre yanlış diyordu. En yakın adkadaşımın eski sevfilisi beni engellemiş diye senşn eski sevgilin diyecek kadae gözü karaysu ki 25 yaşındayım ve görüştüğüm dahi olmadı ondan önce

Fazla değer vermek fedakarlık yapmak iyi bir şey degil. Senin de bir insan olduğunu sınırlarının olduğunu bilmeli. Bırak seni seven insan duruşunla sevsin .
Bunu çok geç öğrendim. İlk zamanlar her şeye hayır dediğimde daha şok değerliydim onun gözünde. Şimdi bunları bana herkes yapar senin gibi 50 tanesini cebimden çıkarırırn dşyecek kadar küçükdü. Kendime bunları anlatıyorum ama kalbim hala onunla çarpıyor.

Hakikaten sizi bi şekle sokmuş. Yoksa insan eşinin ailesine bile temizliğe gitmez siz kalkmış dış kapının mandalı sevgilinin anasının danasının hizmetçiiliğini yapmışsınız. Allah bilir aile evinizde anneniz şunu şuradan kaldırıver dese trip atıyorsunuzdur. Yazık ya. Size değil bin umutla büyüten ailenizin emeklerine yazık hayatlarından kırpıp üniversite okutuyorlar siz bi erkek için dersleri aksatıyorsunuz

Belkide Resimleri koymayacağızı düşünüp ayrılık bahanesi olarak onu öne sürecekti.
Adam her türlü ayrılığı kafasına koymuş ne yapsanız boş, ailenizi üzmeyi değmezmiş. Günlerce ağlar üzülür acı çekersiniz ama bi zaman sonra gözünüzdeki perde kalkar ve kurtulduğunuza şükür edersiniz.

O kadar haklısınız ki aynen o şekildeydim. Ki böyle yapan insanlara laf eder dünyada aileden daha önemli ne var derdim. Ama bana bazı şeyleri öyle empoze etti ki.. sen benim ailemsin senden vazgeçemem vs.. saflıkta değil aptallık. Ama insan ailesi dışında da sevgi görünce bazı değerleri unutabiliyormuş ama asla sevgi açlığı çekmedim öyle sevgi dolu bir ailede büyüdüm ki.. tek yapmam gereken onu unutmayı başarmak. O şu anda bile biriuleriule konuşuyor eminim bundan

Saf saf bir umut yazar mı dşye bekliyorum ama yazsa yine aynı şeyleri yaşayacağımı bilğyorum. Annemi kaybettim onun yokluğıyla boğuşuyorum bu hiç benim için ama üzüldüğüm tek şey o kadar fedakarlık kendimden vermem şimdi hepsi bir hiç oldu. Ne kendisinin ne ailesinin gözündeymiş. Mecburşum gibi yaptım. Bunlara ne olacak peki. Ve şu anda yazamadığım milyon tane şey. Hiçbiri mi görünmeyecek veya yanlarına kalacak

İlişkilerde herkes kendince birsürü fedakarlıklar yapıyor, sırf fedakaelık yapıldı diye bi ilişki sürdürülmez. Olmayınca olmuyor bende 9 yıla yakın evliliğimi bitirdim. Sen sevgiliyken ayrılıp kurtulmuşsun şükür et =)
Bunlar sana geleceğin için çok güzel bi tecrube oldu, asıl güzel günler gelecekte

Senin iyiliğin için umarım o çabucak birini bulur böylece sen de tamamen bitirmek zorunda kalırsın. Yara bandını bi kerede çekmek gibi çok acıtır ama çabuk geçer

Haklısınız ama insna düşünüyor. Keşke her şey dışardan göründüğü gibi olsa yaptığım o fedakarlıkların arkasında milyon tane durum var. Umarım gelecek hak eden herkese güzellik getirir

Yaptıklarım onların yanınamı kalacak diye düşünme, bunlar bana çok büyük tecrube oldu, deneyim kazandırdı diye düşün=)
Tüm üzüldüğün ne varsa o düşünceleri pozitife dönüştürmeye çalış ve öylede inan

Senin iyiliğin için umarım o çabucak birini bulur böylece sen de tamamen bitirmek zorunda kalırsın. Yara bandını bi kerede çekmek gibi çok acıtır ama çabuk geçer
Peki bana vermediği mutluluğu ona verirse ve benim yapmadığım şeyleri yaparak! Ve ben gerçekten mutsuz olursam, o mutlu olursa. Yara bandını çektikten sonra o yaranın hala kanaması demek olmayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…