Sevgilimden ayrıldım

Çok çok çok büyük tecrübe oldu hem de ! Şimdi gelse bunların birini bile yapmam ama gelmez zaten

Öyle tabi, düşünmeden edemezsin,böyle aklından çıkmaması acı çekmen çok normal, sadece üzüntünü hafifletmek için yaşadığım tecrubelerimi paylaşıyorum =)

Öyle tabi, düşünmeden edemezsin,böyle aklından çıkmaması acı çekmen çok normal, sadece üzüntünü hafifletmek için yaşadığım tecrubelerimi paylaşıyorum =)
Yaşadığınız tecrübelere sonuna kadar saygı duyuyorum ki böyle tecrübe eden insanlardan bir şeyler duymak için sayfayı bu sebeple açtım. Herkes onca şey söylüyor duymak istediklerimi uyguluyorum. Şurada bile ne kadar az şey anlattım yine aynı şeyleri duydum. Ben empati yeteneği gelişmiş biriuim. Onun yerine kendimi koyduğum zaman hatasız görmüyorum kendimi ama bana yakıştırdığı hiçbir şeui de hakketmiyorum.

Şu saatten sonra haklı yada haksız aramayı bırakmayı denesen, yada o mutlu olurmu, ben mutsuz olurmuyum düşüncelerini bıraksan.
Çünkü böyle düşünmenin hiçbir artısı yok, aksine daha çok üzülmene sebeb olacak.
Denedik olmadı ve bitti, bu kadar...
Edindiğin tecrubelerle geleceğe daha sağlam adımlar atmaya çalışacaksın.

Düşünmeden edemiyorum ama yaptıklarını kabullenmemesi, benim yaptıklarımı görememesi. Elimde değil öyle silip atamıyorum kendisi gibi.

Değil
Özünde de degil
İlişkide de degil
Gözünde ufacık bile masumlastirma bu menem herifi
Onu masumlaştırmak için değil de öyle olduğu için diyorum. Herkesin işine koşar herkesin! bana gelince öyleydi ama eskiden ben ne kadar fedakar olduysam o kadar uzaklaştı ve bana olmadık şeyleri yakıştırdı. Ona göre ailesine ve bana nazı geçtiği için böyleydi. Evet ailesine de agresifti ama onları yarı yolda bırakacak kadar gözü dönmemiçti. Tam bir anneci anneaiyle yaşamak zorundaydım,anneai çocuklarıma karıştığı zaman ağzımı açamazmışım gibi gibi...

Aynen öyle .Eskiden boşandığım eşimin profılıne bakıodum dava suruodu bu surecte sonra baktımkı baktıkca kalbım kararıo. .Butun sulalesını engelledım kendınıde tabı.Bana hatırlatcak tek parca bısey koymadım.Neden bılıomusun çünkü kalbım kararıodu.Aklına bıle getırmıcen sklına getırerek bıle onu mutlu etme.

Bütün sülalemi kendşsi engelledi bana en son izlemem için Delibal filmini bırsktı. Kendisinin hasta olduğunu kabıl eden bir insan

Bütün bu yaptıklarının amacı seni sevmesi mi? Evlenmesi mi?
Aklını başına al. Seni sevmiyor ve özür dilerim ama kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.

Şaka mı bu ???!! Kendinden nefret mi ediyorsun !!??? Evlenmeden anasına ablasına hizmetçılık yapmak nedir ya fena güldüm bir de annesiyle oturucakmışsın üzerine hakaretler küfürler, git barış canım barış sen

Annesinin, ablasının evinde temizlik yapmak, hizmet etmek ne alaka yani? Yok artık. Buna sahiplenmek, fedakarlık yapmak değil, yaranmaya çalışmak, kendini kullandırtmak denir. Resmen adama ve ailesine yaranmaya çalışmışsınız. Niye? Çok dik duran bir insan bunu yapar mıydı? Sizin gerçekten önce bir dik durmanız lazım.

Bir insan bu kadar saçma sapan davranıp, sizi kuklası haline getiriyorsa, nasıl özünde iyi biri olabilir bir anlatın yav? Ailenizle aranızdaki ilişkide bile söz hakkı olduğunu düşünecek kadar densiz. Şu yaşanılanlara rağmen insan seviyorum diyebiliyorsa, psikolojik sorunları vardır. İnsanın mazoşist olması lazım böyle bir ilişkiye katlanmak için.

Peki bana vermediği mutluluğu ona verirse ve benim yapmadığım şeyleri yaparak! Ve ben gerçekten mutsuz olursam, o mutlu olursa. Yara bandını çektikten sonra o yaranın hala kanaması demek olmayacak mı?
Adam tam bir ruh hastası. Ha siz ha başka bir kadın ne fark eder böyle bir adam hangi insanı mutlu edebilir ki? Annen baban seni kocana ve kvne kölelik edesin diye mi büyüttü? Eğer siz bu adamdan mutluluk bekliyorsanız kapısına dayanıp af dileyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…