- 2 Şubat 2019
- 129
- 19
- 13
- Konu Sahibi superisi444
-
Yazmamanız çok daha iyi.. en azından kendimi daha kötü hissetmeme neden olur.Bu adam seni sevmiyor hiç sevmemiş, bunca kötü muameleye rağmen yanında kalmak ses çıkarmamak kişinin kendi kul hakkına girmesidir haberiniz olsun. Neyse birdaha yazmıcam Allah umarım akıl fikir verir kib.
Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur... okulum bir yıl uzadı.. yurtts kalıyorum kendisi istedi diye şimdi tekrar bir düzen oluşturmaya çalışıyorum kendime ama her şey o kadar kötü gidiyor ki hayatımda bir çıkış yolu bulmaya çalışıyorum kendimeBir arkadaşim ayrilik sonrasi bu cümleleri kulanmişti ben de su an sana öyle geliyor demiştim , iki ay aradan sonra bana biriyle tanistigindan cok hoşlandigindan bahsetti onunla nişanli su an. Simdi acın taze ne desek çare olmaz ama biraz zaman geçsin kapatma kendini olmaz dediginin hepsi olur zamani gelince .
Gercekten zor anliyorum seni . Kendinden ödünler vermis fedakarliklar yapmissin karsiligi bu olmamaliydi elbette . Lakin her şer görünende bir hayir vardir. Onunla yaşayacagin hayatin eksilerini düşün bu seni rahatlatir. Bir gün çok farkli ve daha güzel bir hayatin oldugunda iyi ki ayrilmis dersin.Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur... okulum bir yıl uzadı.. yurtts kalıyorum kendisi istedi diye şimdi tekrar bir düzen oluşturmaya çalışıyorum kendime ama her şey o kadar kötü gidiyor ki hayatımda bir çıkış yolu bulmaya çalışıyorum kendime
Kesinlikle öyle... benim üzüldüğüm tek şey onca şeyi yapmış olmama rağmen daha fazlasını yaptığını düşünmesi... karşılık beklemeden yaptım ben ama ben ödün verdikçe bir üstünü istedi... sensiz olmaz dedikçe beni kendisiyle sınadı... onu hala sevdiğimi bildiği için şu anda daha çok acı vermeye çalışıyor.. kimse hakketmediğni düşünür ama ben bu anlattıklarımın daha faslasını yaptım ama görünmedi ne ailesinde ne kendiisndeGercekten zor anliyorum seni . Kendinden ödünler vermis fedakarliklar yapmissin karsiligi bu olmamaliydi elbette . Lakin her şer görünende bir hayir vardir. Onunla yaşayacagin hayatin eksilerini düşün bu seni rahatlatir. Bir gün çok farkli ve daha güzel bir hayatin oldugunda iyi ki ayrilmis dersin.
Bir de iliskilerde cok özverili olmak iyi degildir , iliski karsilikliysa fedakarliklar da karşilikli olmali . Hayat tecruben olsun bu öyle düşün gelecekte sana neyi yapip neyi yapmaman gerektigini anlatan hayat dersi gibi .
Sen ödün verdikce fazlasini ister ve sen mecburmuşsun gibi davranir kiymet de bilmez. Peki böyle bir insan sevilmeyi hak ediyor mu ? Sevgiyi hak edene vermek gerek canim. Hak etmeyenle güzel duygularini ve zamanini harcamamalisin.Kesinlikle öyle... benim üzüldüğüm tek şey onca şeyi yapmış olmama rağmen daha fazlasını yaptığını düşünmesi... karşılık beklemeden yaptım ben ama ben ödün verdikçe bir üstünü istedi... sensiz olmaz dedikçe beni kendisiyle sınadı... onu hala sevdiğimi bildiği için şu anda daha çok acı vermeye çalışıyor.. kimse hakketmediğni düşünür ama ben bu anlattıklarımın daha faslasını yaptım ama görünmedi ne ailesinde ne kendiisnde
Ay annesiyle yasamak mı birde zorunluluk şeklinde sunulmuşŞimdi söze nasıl başlanır bilmiyorum.. ilk zamanlar çok güzel giden bir ilişkim vardı herkesin olduğu gibi... anaç yapım var ve herkesi hemen sahiplenim fedakarlığın dibine vuruyorum. Bunu erkek arkadaşıma gösterdikçe daha fazlasını istedi, neler yapmadım. Annesinin evinde temizlik mi yapmadım, ablasının evinde ablasına hizmet mi etmedim... tam tatile gidecekken karar değiştirip ablasının yanına ağrıya mı gitmedim... haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri... ben o kadar kendine güvenen ve dik bir insandım ki beni olmadık şekle soktu. Ailemi bile karşıma aldım, konuşmadım.. ona göre onun yüzünden karşıma almadım ailemi... daha 5 gün olmadı ve biriyle konuştuğunu düşünüyorum. Şimdi iyi ki bırakmışsınız diyeceksiniz ama ben hala seviyorum ve özünde gerçekren iyi biri olduğunu biliyorum. Ve evlendiğimizde annesiyle yaşama zorunluluğum vardı.
Diğer erkeklerden farkı neymiş seni kendi ile sınıyorKesinlikle öyle... benim üzüldüğüm tek şey onca şeyi yapmış olmama rağmen daha fazlasını yaptığını düşünmesi... karşılık beklemeden yaptım ben ama ben ödün verdikçe bir üstünü istedi... sensiz olmaz dedikçe beni kendisiyle sınadı... onu hala sevdiğimi bildiği için şu anda daha çok acı vermeye çalışıyor.. kimse hakketmediğni düşünür ama ben bu anlattıklarımın daha faslasını yaptım ama görünmedi ne ailesinde ne kendiisnde
O kadar iyi anlamışsınız ki beni gerçekten buraya yazdıkça rahatlıyorum... sorgulamıyorsunuz bir kere sevgiden yaptım mecburiyetten değil.. o mecburmuşum gibi davrandı... ben annesyle yaşayacağımız zaman olabilecek sıkıntılardan bile bahsettiğimde seninle olmaz bile dedi... düşünün sadece sıkıntı olursa dedim.. yaşamam yaşamayacam demedim... ama annesi bile hakkımı o kadar çok yedi ki korktum onları bana yapınca... asla ama asla saygımı kaybetmedim ablası bana hakaret edince bile sustum... bir kez olsun saygıda kusur ettiysem gün yüzü görmüyüm inşallah onlar bunu bile anlayamadılar... umarım kendileri gibi birini bulurlar o zaman beni anlarlar... evet ablası bana hakaret ettiği zaman beni savundu arkamda durdu hakkını asla ama asla yemem vicdanım rahat etmez bir kereAy annesiyle yasamak mı birde zorunluluk şeklinde sunulmuş
Altın tepside sunulan seye bak
Başka erkek mi yok
Bu devirde kalmadı kv ile oturmak
Başla adam mı kalmadı
Bırak bulsun birini
Her şerde bi hayır var
Ayrılmakla ne güzel bi adım atmışsın geleceğe
Bugün üzüldüğün şey yarın evlenip üzülmekten bin kat iyi
Bak yoluna allah askına
Takipte etme sunu
Beş günde birini bulmaz senle iken gayet arayıstaymıs böyle kocan olsun ister misin
Kendini kendin gibi iyi huylu birini bul
Acele etme
Kendini dinle önce
Abla evinde ablaya hizmet etmek ne ya
Aile ile yasamak ne
Yapma allah askına sakın dönme şuna
Kapında yatsa dahi donme
Kimseye hakettiğinden fazla değer verme sananhayat dersi olsun bu sa
Evet öyle sanıyor.. her büyük kavgamızda senin gibi elli tanesini cebimden çıkartırım diyordu... bir keresinde benimle büyük kavga ettiğinde konuşmadığımızda eski konuştuğu birine yazmıştı, sonra aralarında bir şey olmadığını ispatlamak için önümde kızı aramıştı.. dönmem ama canım acıyor sadece bu kadar mı kolay bitirebildiğiniDiğer erkeklerden farkı neymiş seni kendi ile sınıyor
Ayyy sinir oldum :)
Ne sanıyor kendini dünyanın sekizinci harikası falan mı
Cidden donme böyle birine
Öyle yapmaya çalışıyorum ama o kdar yorgunum ki... sanki elime neyi atsam mahvolacak gibi hissediyorjmSen ödün verdikce fazlasini ister ve sen mecburmuşsun gibi davranir kiymet de bilmez. Peki böyle bir insan sevilmeyi hak ediyor mu ? Sevgiyi hak edene vermek gerek canim. Hak etmeyenle güzel duygularini ve zamanini harcamamalisin.
Kendi yaptiklarinla onun yaptiklarinin kiyaslamasi seni daha cok yorar geçmişe gidip hicbir şeyi degişiremezsin , böyle bir insanla güzel bir gelecek de mümkün degil o istese bile olmaz . Gecmisin uzerine bir cızgi çekip defterlerini kapat bence. Yeni bir sayfa aç hayatina ve ordan devam et daha iyi olacaksin .
Öyle yapmaya çalışıyorum ama o kdar yorgunum ki... sanki elime neyi atsam mahvolacak gibi hissediyorjm
Aileme de öfkem var.. annem hayatta değil.. bunun bin kat acısını yaşamışım, hala yaşıyorum.. annemin yokluğuna hala alışamadım sadece o yokluğu bastırıyorum içimde... dünyanın en iyi insanı babam.. evet adam çok ama....... o sadece bana böyleydi yoksa insnalar tarafından çok sevilir, herkesin işine koşar yardımcı olur, vicdanlıdır... bana karşı da vicdanlı olduğunu söylüyordu ama o hakaretlerş ettikten sonra pişman oluyorduMahfolmaz insan kendinin kurtarıcısıdır sen kendini iyileştiriceksin. Burda sana 2 ay boyunca yorum da yapılsa anlık rahatlama dışında bir gelişme olamayacak. Oturup düşün tart. Fedakarlık herkes yapıyor yaptığın fedakarlığa mı üzüntün yoksa sevgine mi? Bence hiç biri kızgınlığın acın kendine neden bu insanı hayatıma aldım demelisin. Narsist insanlar hatalarını görmez karşı da hata olduğunu empoze eder. Bu bir hastalık annene babana zaman ayır onları öp sev yanlarında ol. O insanı da affet yoluna devam et. Adam bulunur adam çok tasa etme
Şükret bence su mübarek zamanlardaEvet öyle sanıyor.. her büyük kavgamızda senin gibi elli tanesini cebimden çıkartırım diyordu... bir keresinde benimle büyük kavga ettiğinde konuşmadığımızda eski konuştuğu birine yazmıştı, sonra aralarında bir şey olmadığını ispatlamak için önümde kızı aramıştı.. dönmem ama canım acıyor sadece bu kadar mı kolay bitirebildiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?