- 2 Şubat 2019
- 129
- 19
- 13
- Konu Sahibi superisi444
-
Biz birlikte her yere giderdik,yerine göre hareker ederdik. Yani kendisiyle olduğum sürece ve yerde müsait olduğu zaman asla bu şekilde davranmıyordu. Ama ayrı olduğumuz zamanlar veya kendilerinin olduğu ilçe çok bağnaz bir yer orda olduğumuz zaman saçımı bile toplamam azıcık kafamı çevirmem tartışma sebebi oluyorduİste boyle oluyor . Asikken görmüyorsun. Evlendin diyelim , boyle güvensizlik içinde. Seni bir yerlere yollamayacak, sen de bir süre sonra cildiracaksin
Her dediğinize katılıyorum ama sizin ayrılığınızda çok şey değil yanlış oldu. O ilişkide neler yaşandığı neden bunları yaptığım elbet nedenlerş vardır. O bana ailesşyle tanıştırınca dünyaları verdiğini sandı. Çünkü hayatına bir çok kişi girmiş ve hiçbir zaman 3. Aydan ailesiyle tanıştırmamış, 4 senelik ilişkisinde bile ailesiyle bu kadar haşır neşir olmamış. Ona göre ailesi de kendisi de bana çok değer verdi. Ben hayatıma kolayca birilerşni alamıyorum veya çıkartamıyorum. Asıl sorunum bu ve nasıl baş edecem bilmiyorum. Engellemeleri yapması gereken benim ama o yapıyor. Bir daha yazarsam babama kadar gideceğini söyledi, bu zamana kadar bununla bir çok defa tehdit etti beni ama en sonunda dayanamayıp ablana küfür edecek kadar şahsiyetsizsin dedm diye bunu yutmayacağını Söyledi. Hasaas noktasından vurmuşum ama o beni nerelerden vurmadı ki.. çok ğzgünüm gerçekren
Size bu anlattıklarım yaşadıklarımın özeti sadece. Ama o bunların hiçbirini kabul etmşyor.
Müstehaktır yeter ya hala mı seviyosun valla çıldırıcamOna göre herkes yaparmış benim yaptığımı! Annesiyle yaşamak zorundaydım, bir gün oturmuş hayal kuruyorduk çocuklardan konu açıldı. Bana şöyle bir soru sordu.’annem çocuklarımızı hortumla dövse ne yaparsun’ bende annen öyle bir şey yapmaz dedim. Yaparsa dedş yapmaz dedim ablanın çocuklarına öyle yapmıyor ki dedim nasıl sevdiğini görüyoeum. Ama onlar bizim değil ki abimin benim çocuklarım bizim annemin olur dedi kanım dondu. Sonra cevap ver ne yapaeaın dedi, çocuklarımı kurtarırım elinden dedim yanş anneme kaeşı mı geleceksin dedi. Ağlayarak sen ne diyorsun dedim böyle yapmayacaksın dedi sessizce oturup annemin sinirinin geçmesni bekleyeveksin dedi. Sonra hıçkırıklara boğuldum sana şaka yaptım dedi sinirlenince hoşuma gittş sadece dedi ama anneme karşı helemezsin dedi orası ayrı.
Kusura bakmayın hislerimi yaptıklarına göre yönetemiyorum. Sizin değilde umarım sevdiğiniz birinin başına gelmez, o zamanda müstehak diyebilecek misiniz acaba? Sizin gibi hemcinsim olduğu içinde ayrıda utanıyorum. Sevmek değer vermek bir şeylerle ölçülmez, önüme gelen herkese karşı hisler oluşturan biri değilim sevdiğim değer verdiğim için yaptım. Deydi mi deymedi ama müstehak kelimesi çok çok yanlış.Müstehaktır yeter ya hala mı seviyosun valla çıldırıcam
Yaşım 25 ateş grubuyum.Yaş kaç yükselen akrep mi? Su grubusun kesin özel den yazcam sana. Kolay bir ilişkiye başlayamaz. Başlayınca bırakamaz. Bu kişiliği tanıyorum
Gerçeği farkettim ama kabulleneemiyoeum ve ona yakıştıramıyorum.Ufacık şeylerde hakaret küfür eden insanın evlenmek için doğru aday olduğunu düşünmüyorum umarım yakın zamanda siz de farkedersiniz gerçeği
Şunu deyince aklanılıyor mu?ama özünde çok çok iyi biri...
Keşke.. keşke ona dışardan kendini anlattığım zaman azıcık ama azııck değişmek isteseydi.. bazen farkındaydı yaptılklarının ama değişen hiçbir şey olmuyordu. 25 yaşındayım o kadar uzak geliyor ki artık tekrar sevmek, sevilmek... sanki ondan başka kimse beni sevemez gibi geliyor. Bilmiyorum belki geçici ama onca şeye rağmen şimdi yine hakaret edecek birkaç kişi ama seviyorum. Bu elimde olan bir şey değil. Duygularımı hemen yok edemiyorum üzgünümŞunu deyince aklanılıyor mu?
Ne kadar sürmüştü İlişkinizDüşünmeden edemiyorum ama yaptıklarını kabullenmemesi, benim yaptıklarımı görememesi. Elimde değil öyle silip atamıyorum kendisi gibi.
Kabullenirseniz sizin için iyi olur çünkü ilişkide bi gelecek göremedim ben besbelli köle arıyor kendineGerçeği farkettim ama kabulleneemiyoeum ve ona yakıştıramıyorum.
2 yıl sürdü... uzaktık ama hep yanında olmaya çalışıyordum.. aile gibiNe kadar sürmüştü İlişkiniz
Şimdi annesinden engelledi beni durumuma bakıp bi tek ablası ve abisi kaldı engellemediği onlarda uzak diye sanırım.. ama ben kendisini engellemedim safeve numarasını sildim ki engellersem yine ondan bir şey kalmış olur telefonda diye düşündümKabullenirseniz sizin için iyi olur çünkü ilişkide bi gelecek göremedim ben besbelli köle arıyor kendine
Muhattap olmamanızı diliyorum bir insan bukadar değersizleşmemelı size böyle davranamazŞimdi annesinden engelledi beni durumuma bakıp bi tek ablası ve abisi kaldı engellemediği onlarda uzak diye sanırım.. ama ben kendisini engellemedim safeve numarasını sildim ki engellersem yine ondan bir şey kalmış olur telefonda diye düşündüm
Bir arkadaşim ayrilik sonrasi bu cümleleri kulanmişti ben de su an sana öyle geliyor demiştim , iki ay aradan sonra bana biriyle tanistigindan cok hoşlandigindan bahsetti onunla nişanli su an. Simdi acın taze ne desek çare olmaz ama biraz zaman geçsin kapatma kendini olmaz dediginin hepsi olur zamani gelince .Keşke.. keşke ona dışardan kendini anlattığım zaman azıcık ama azııck değişmek isteseydi.. bazen farkındaydı yaptılklarının ama değişen hiçbir şey olmuyordu. 25 yaşındayım o kadar uzak geliyor ki artık tekrar sevmek, sevilmek... sanki ondan başka kimse beni sevemez gibi geliyor. Bilmiyorum belki geçici ama onca şeye rağmen şimdi yine hakaret edecek birkaç kişi ama seviyorum. Bu elimde olan bir şey değil. Duygularımı hemen yok edemiyorum üzgünüm
Hakkınızda hayırlısı olsun. Nasip değilmiş diye düşünün. Herşeyde var bir hayır2 yıl sürdü... uzaktık ama hep yanında olmaya çalışıyordum.. aile gibi
Bu adam seni sevmiyor hiç sevmemiş, bunca kötü muameleye rağmen yanında kalmak ses çıkarmamak kişinin kendi kul hakkına girmesidir haberiniz olsun. Neyse birdaha yazmıcam Allah umarım akıl fikir verir kib.Kusura bakmayın hislerimi yaptıklarına göre yönetemiyorum. Sizin değilde umarım sevdiğiniz birinin başına gelmez, o zamanda müstehak diyebilecek misiniz acaba? Sizin gibi hemcinsim olduğu içinde ayrıda utanıyorum. Sevmek değer vermek bir şeylerle ölçülmez, önüme gelen herkese karşı hisler oluşturan biri değilim sevdiğim değer verdiğim için yaptım. Deydi mi deymedi ama müstehak kelimesi çok çok yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?