Sevgilimden ayrıldım

İste boyle oluyor . Asikken görmüyorsun. Evlendin diyelim , boyle güvensizlik içinde. Seni bir yerlere yollamayacak, sen de bir süre sonra cildiracaksin
Biz birlikte her yere giderdik,yerine göre hareker ederdik. Yani kendisiyle olduğum sürece ve yerde müsait olduğu zaman asla bu şekilde davranmıyordu. Ama ayrı olduğumuz zamanlar veya kendilerinin olduğu ilçe çok bağnaz bir yer orda olduğumuz zaman saçımı bile toplamam azıcık kafamı çevirmem tartışma sebebi oluyordu

Ufacık şeylerde hakaret küfür eden insanın evlenmek için doğru aday olduğunu düşünmüyorum umarım yakın zamanda siz de farkedersiniz gerçeği

Yaş kaç yükselen akrep mi? Su grubusun kesin özel den yazcam sana. Kolay bir ilişkiye başlayamaz. Başlayınca bırakamaz. Bu kişiliği tanıyorum

Size bu anlattıklarım yaşadıklarımın özeti sadece. Ama o bunların hiçbirini kabul etmşyor.

Neden kabul etmiyor biliyor musun
Kendini asla suçlu görmez
Kendini asla sorgulamaz
Narsist çünkü. Kurtulduğuna dua et. Hassas bir insansın belli ama gececek. Allah seni sevmiş de kurtarmış. Ben de ana babama karşı geldim keşke yapmasaydım ama iyiki olmaz demişler dicek sin ileride

Müstehaktır yeter ya hala mı seviyosun valla çıldırıcam

Müstehaktır yeter ya hala mı seviyosun valla çıldırıcam
Kusura bakmayın hislerimi yaptıklarına göre yönetemiyorum. Sizin değilde umarım sevdiğiniz birinin başına gelmez, o zamanda müstehak diyebilecek misiniz acaba? Sizin gibi hemcinsim olduğu içinde ayrıda utanıyorum. Sevmek değer vermek bir şeylerle ölçülmez, önüme gelen herkese karşı hisler oluşturan biri değilim sevdiğim değer verdiğim için yaptım. Deydi mi deymedi ama müstehak kelimesi çok çok yanlış.

Bence o kendisine hayat arkadaşı değil ailesine köle arıyor. Kv ile yaşamak çok zordur. Bu adam iyi bir insan olsa sana bunları yapmazdı. Hayırlısı olmuş bence kurtulduğuna şükret.

Şunu deyince aklanılıyor mu?
Keşke.. keşke ona dışardan kendini anlattığım zaman azıcık ama azııck değişmek isteseydi.. bazen farkındaydı yaptılklarının ama değişen hiçbir şey olmuyordu. 25 yaşındayım o kadar uzak geliyor ki artık tekrar sevmek, sevilmek... sanki ondan başka kimse beni sevemez gibi geliyor. Bilmiyorum belki geçici ama onca şeye rağmen şimdi yine hakaret edecek birkaç kişi ama seviyorum. Bu elimde olan bir şey değil. Duygularımı hemen yok edemiyorum üzgünüm

Kabullenirseniz sizin için iyi olur çünkü ilişkide bi gelecek göremedim ben besbelli köle arıyor kendine
Şimdi annesinden engelledi beni durumuma bakıp bi tek ablası ve abisi kaldı engellemediği onlarda uzak diye sanırım.. ama ben kendisini engellemedim safeve numarasını sildim ki engellersem yine ondan bir şey kalmış olur telefonda diye düşündüm

Muhattap olmamanızı diliyorum bir insan bukadar değersizleşmemelı size böyle davranamaz

Bir arkadaşim ayrilik sonrasi bu cümleleri kulanmişti ben de su an sana öyle geliyor demiştim , iki ay aradan sonra bana biriyle tanistigindan cok hoşlandigindan bahsetti onunla nişanli su an. Simdi acın taze ne desek çare olmaz ama biraz zaman geçsin kapatma kendini olmaz dediginin hepsi olur zamani gelince .

Bu adam seni sevmiyor hiç sevmemiş, bunca kötü muameleye rağmen yanında kalmak ses çıkarmamak kişinin kendi kul hakkına girmesidir haberiniz olsun. Neyse birdaha yazmıcam Allah umarım akıl fikir verir kib.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…