Sevgilimden ayrıldım

Valla bu süreci iyi düşünmeni tavsiye ederim arkadaşını en iyi sen tanırsın yine de

Özsaygınızı geliştirene kadar yeni bir ilişkiye girmeyin bence. Bu fedakarlık değil bu düpedüz kendini kullandırma. Sen niye milletin evini temizliyorsun? Neden hakaretini pisliğini çekiyosun?

Ne sevgisi Allahaskina? Küfür hakaret siddet hersey var. Muhendis olacak kadinsin hic mi kafan calismiyor? Biraz gururlu ol yahu pes ya

Sizin aklınız başınızda mı acaba ? Allah'ım biz kızlarımızı el bebek gül bebek büyütüyoruz, aman kendi ayakları üstünde dursun, güçlü olsun, kimseye muhtaç olmasın diyoruz. Onlar gidiyor sevgilinin anasının evini temizliyor millete hizmetçilik ediyor, sevgilisi yüzünden bizi karşısına alıyor. Bizim kızmaya kıyamadığımıza eloğlu küfürler ediyor ama bizim kız ''ben onu çok seviyorum diyor'' ...

Özünde iyi birisi..Hımm.. Acaba özünde kötü birisi olması için size daha ne yapmalıydı? Adamın zaten bir tek şiddet uygulamadığı kalmış.

Size Allah'tan akıl, fikir ve ailenize de SABIR diliyorum.

Ben kimseye muhtaç değilim, yaptıklarım muhtaç olduğum için değil sevdiğim içindi. Karşı taraf şu anda hangi durumda bilmiyorum ama benimleyken her tartışmada başka birini kolaylıkla bulabileceğini dillendiriyoedu. Sonrasında her zaman ben sensiz yaşayamam diyip duruyordu. Hangisi gerçek anlam veremiyordum. Aklım fikrim yerinde olarak yaptım tüm fedakarlıkları sadece seviyordum ve bu sadece ona has bir durum değildi değer verdiğim sevdiğim herkes için bir şeyler yapmaya çalışırım. Ailemi ever karşıma aldım mezhepten kaynaklk istemiyordu ailem... teyzelerim hariç ama sonra bana yaşattıklarını görünce bir yerde durması gerektiğini söylediler kendisine ve bitti. Ayrılık nedenin ailesine hizmet ettiğim için değildi. O kadar rencide edilecek bir durumla beni itham etti ki dayanamadım artık. 2 saat sonra yine her zamanki gibi pişman olup arası ama o 2 saat içerisinde ben değişmiştim çümkü o yine benim alttan alıp susacağımı düşünmüştü. Haksızken bile özür dilemişliğüm bir çok defa olmuştur

Özsaygınızı geliştirene kadar yeni bir ilişkiye girmeyin bence. Bu fedakarlık değil bu düpedüz kendini kullandırma. Sen niye milletin evini temizliyorsun? Neden hakaretini pisliğini çekiyosun?
Daha yeni çıktım ilişkiden yeni bir ilişkiyi düşünmüyorum bile. Çok yaralandım çünkü

Şu şu şu sebepler varsa EVLENILMEZ, Maddeleri gibi hayatınız varmış.

Okuyan insansınız altın bileziğiniz var. Tabii ki muhtaç degilsiniz ama öyle davranmışsınız. Kimsenin kulu kölesi olmayın. Siz kendinize değer vermezseniz elin oğlu sizi parmağında oynatır ve ne yapsanız yaranamazsınız. Ayrıca hakaret küfür aşağı çekme söz konusu. Daha kötüsünü mü yaşamanız gerekiyor. Bir arkadaşım vardı tekme tokat dayak yiyip aşkından ölüyordu. Canını zor kurtardı. Şimdi hayatındaki insanla o kadar mutlu ki sevginin ne demek olduğunu yeni anladım diyor. Çünkü değer görüyor. Siz de lütfen kimsenin aşkından ölmeyin önce kendinizi sevin sonra başkasını. Hayatta emin olun ki geçmeyecek hiçbir şey yok.

Özü iyi filan değil bildiğin leş. Yazdıklarını bir oku istersen. İyi olduğuna dair hiçbir şey göremiyorum. Ya siz bilmiyorsunuz benim gibi tanımıyorsunuz filan diyebilirsin ama besbelli gözüne perde çekilmiş senin. Ayrıca o kadar fedakarlık neden anlamadım. Resmen kul köle ailesine hizmetçi olmuşsunuz az kendiniz ağır dursaydınız adam yerine koyardı.

Evet çok çok haklısınız. Sanki bir daha hiç sevilmeyecekmişim gibi geliyor.. siz şimdi buna sevgi mi diyorsun diyeceksiniz ama güzel şeylerde yaşattı bana.. hak yiyemem yukarda allah var.. şimdi bir başkasıyla nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum.. benimle konuşmaya geldiğinde.. ben biriyle evlenebileceğimi düşünmüyorum dedi birini mutlu edemeyeceğim ama seni sevdim.. onu öyle yanımda kalsın diye mutlu oluruz diye bir sürü şey söyledim tamam dedi... ertesi günü benden yapamayacağım şeyi istedi yukarda yazmıştım.. sonra zaten ipler tamamen koptu..

Adam yerine demeyelim de değerim anlaşılırdı diyelim. Yoksa kimseden adam yerine konmayı beklemiyorum ben kendimi biliyorum çünkü. Değerimi bilseydi, acaba bir başkası yapar mı? Veya bundan ders alıp diğerine iyi mi davranır? Bu canımı çok yakar

Senin değerini belirlemek onun haddine değil. Annemin bir sözü var üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşla seni satar. Genelde aşırı fedakarlık yapılan ilişkilerde görüyorum bi anda başkasına gidiyor ve senin göremediğin şeyleri ona gösteriyor. Başımdan geçtiği için biliyorum. Çok değer verdim asla etmeyecek adamdı ama çok gözümde büyüttüm sonra bi anda gitti ve evlendi. Üzüldüm ama geçti gitti. Bu da bana ders oldu. Daha öncesinde biri vardı aramazdı arardım sormazdı sorardım. Onun olduğu yere giderdim o bi aramaktan acizdi. Görüşmek için bile hep ben zorlardım. Sonra bi noktada ben biraktım yoluma baktım. Sonra aradan çok zaman geçti tekrar başladık ama bu sefer ben farklıydım aramazsa aramadım sormazsa sormadım. Görüşmek isterse görüşürdüm. Bir baktım böyle daha kıymetliyim ailesiyle tanıştım filan da bende bişeyler bitmiş kopmuş. O da öyle gitti. İlişkiler böyle maalesef ne kadar değer verirsen bazılarına o kadar karsılıksız kalıyor. İllaki istisnalar var ama senin anlattıklarına göre bu şahıs o istisnalardan değil.

Asikken insan kor oluyormus . Malesef yasadiginiz gerceklerin farkinda degilsiniz.
Ayrilmaniz sizin için bir sans. Bence önünüze bakin , çünkü evlilik cok farkli.
Yani evlenince perde kalkiyor.

Hep aynı şeyleri duyuyorum hep... ama elimde değil inanın yani bana yaptıklarını düşünüyorum evet asla birlikte olmam bir daha ama canım acıyor diğer taraftanda herkes hakketmediğini düşünür ama ben çok masum çok temşz sevdim... ve olmayacak şeyleri bana yakıştırdı.. 10 yıllık arkadaşıma kardeşim gibi gördüğüm insana canım dedim diye ‘ben elaleme canım diyen birisiyle birlikte olamam’ bile dedi... ama ondan önce o insan hayatımdaydı en kötü günümde hep onlar vardı hayatımda... evet bütün erkek arkadaşlarımla mesafe koydum görüşmedim bile... ki hepsi ailem tarafındandan tanınan kişiler... öyle anlatıyorum çok değil 3 tane kardeşim gibi insanlar.. liseden beri diğeri kız arkadaşımın sevgilisi bu 3 arkadaşımızla konuşmasında bir mahsur görmüyprdu çünkü gerçekten niyetlerini biliyordu biz liseden bu zamana kadar 10 yılımızı devirmiş insanlarız... whatssap grubundna onun için çıktım hoşlanmıyor diye... ama o üniversite zamanı kız arkadaşlarının gelip kendisinde yattığını söylerken çekinmiyordu veya üniversitedeki 6 yıllık kız arkadaşına balım, canım, kuşum derken bunları normalleştirebiliuorduz

Asikken insan kor oluyormus . Malesef yasadiginiz gerceklerin farkinda degilsiniz.
Ayrilmaniz sizin için bir sans. Bence önünüze bakin , çünkü evlilik cok farkli.
Yani evlenince perde kalkiyor.

Çok haklısınız aşk ve gençlik... hala seviyorum bu şahsı ama elimde değil, gel dese gitmem orası ayrı zaten o da gelmez

Sevgiden ziyade aliskanlik oluyor bence.
Ve zamanla unutulur.
İllakş o da var.. bugün ilk defa dışarı çıktım.. ona sormadan çıkmazdım... dışarıdayken illa görüntülü arardı.. genelde de ya ailemle ya da kuzenlerimle çıkarım ona rağmen arar bakar.. bir kez olsun ben şunlarlayım diyip başka biriyle yakalamamıştır beni ama o kadar güvensizdi ki...

İste boyle oluyor . Asikken görmüyorsun. Evlendin diyelim , boyle güvensizlik içinde. Seni bir yerlere yollamayacak, sen de bir süre sonra cildiracaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…