- 2 Şubat 2019
- 129
- 19
- 13
- Konu Sahibi superisi444
-
Ailem yine yanımda.. öyle bir babam var ki beni heo ayrı tutardı kardeşlerimden sevgi değil ama ayrı bir güven ayrı bir özveri.. şimdi değmedi babamı karşıma almamaYanlış
Yanlış anlama ama ben senin ablan olsaydım seni iyi bi tokatlardım. Kendini niye bu kadar düşürdün diye
Aynı fikirdeyimya ne annesi bi erkek bulunca aile ana baba kardeşin hiç bir önemi yok konu sahibi gibi kadınlar için anne de kimmiş onu sevgilisi dünyaya bedel illa barışacak sinirim bozuluyor bu konuları okudukça silkelensin şu kadınlar artık
Ona toslamdan önce aynen bu düşüncedeydim ama ne zaman hayatıma girdi... ablam azıcık özveri gösterse yapma etme diyen ben bu yaptıklarım binde biri sadece anlattıklarımınya ne annesi bi erkek bulunca aile ana baba kardeşin hiç bir önemi yok konu sahibi gibi kadınlar için anne de kimmiş onu sevgilisi dünyaya bedel illa barışacak sinirim bozuluyor bu konuları okudukça silkelensin şu kadınlar artık
Bence de kesinlikle değmez.Ailem yine yanımda.. öyle bir babam var ki beni heo ayrı tutardı kardeşlerimden sevgi değil ama ayrı bir güven ayrı bir özveri.. şimdi değmedi babamı karşıma almama
Bize anlatma artık kendine gel engelle kes çıkar hayatından bu pisliği daha gençcin ya okulunu oku mesleğini eline al erkekte neymiş istediğin zaman olur ilerdeOna toslamdan önce aynen bu düşüncedeydim ama ne zaman hayatıma girdi... ablam azıcık özveri gösterse yapma etme diyen ben bu yaptıklarım binde biri sadece anlattıklarımın
haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri...
Demin başka bir konu okudum instada tanıştığı adamla ilk buluşmasında öpmeye çalışmış kızı işte bu hanzonun bir benzeri konu sahibi pofpofluyor adam kendini dünyanın en harika adamı sanıp önüne gelen ilk kıza saldırıyor niye çünkü önceki sevgilisi totosunu kaldırmışAynı fikirdeyim
Özünde mi iyi?
Dışındaki kötülüğü affettirir mi?
Herkes özünde iyidir, de, sağlıklı hareketleri olmayan; size hakaret eden, yaptığınız fedakarlıkları sıradanlaştıran bir odunla ömür geçer mi?
Siz kendi değerinizin farkında olmalısınız önce!
Annesinin evinde temizlik yapmak da nedir, ilk defa duyuyorum böyle bir şey.
Üstüne bir de kayınvalideyle aynı evde yaşayacaksınız.
Sizin imza attığınız evlilik değil, yaşam boyu hizmetçilik olur bence.
Fiziksel şiddet bile gördüm sonradan pişmanljğını da gördüm ama tekrar yaptıBu ne yaman çelişki. Sevdiğine hakaret, küfür eden biri iyi olamaz. Aksine ilişki ilerledikçe şiddeti bile hak görür. Bide anne yanında yaşarsanız "eyvah ben ne yaptım kendime" deme ihtimaliniz % 1500.
Kurtulmuşssun işte, git yeniden kur hayatını. Kendini seviyorsan tabi.
Demin başka bir konu okudum instada tanıştığı adamla ilk buluşmasında öpmeye çalışmış kızı işte bu hanzonun bir benzeri konu sahibi pofpofluyor adam kendini dünyanın en harika adamı sanıp önüne gelen ilk kıza saldırıyor niye çünkü önceki sevgilisi totosunu kaldırmış
Fiziksel şiddet bile gördüm sonradan pişmanljğını da gördüm ama tekrar yaptı
Zaten saygı duyulmadım. Ama bana sürekli sen bu evin gerçek kızısın sen bu evin gerçek sahibisin diyip durdular. Ütü masası olmadan ütü bile yapmışlıpım vardır ve 14 gömlek i.... daha neler
Her yorumun altına yaşadığım bir şeyi anlatacam... bir keresinde istanbula gittik yeğeninin doğum günü için... ümraniyedeydi sanırım büyük bir ikea vardı o kadae yoruldum ki sırf ablasının istediği şeyleri alabilmek için 6-7 saatimizi orda geçirdik sonea bende hediye yaptırmıştım onu aldık ve tekrar karşıya geçtik istanbulu biliyorsunuz o kadar yorucu ki yani 12 saate yakın ayakta oturmadım neyse ablasına geçtiğimizde ayaklarımı dahi uzatmamışım sadece oturuyorum bana kalk ablama yardım et demişti! Ve yorgunluktan yolda ağlayacak duruma gelmiştim ama hala hizmet etmemi istiyorduÇok iyi biri anneainin ablasının evinde temizlik
Dahası küfür
Kötü biri nasıl oluyor onu anlamadım bu iyiyse
Fiziksel şiddet bile gördüm sonradan pişmanljğını da gördüm ama tekrar yaptı
Allah daha ne yapsın senin için. Her şeyi sunmuş önüne. Görmedim, bilmiyordum yada hak etmedim demeye bile şansın kalmamış.
Gerçekten anlayamıyorum fiziksel şiddet gördüğünüz, hakaret, küfür duyduğunuz adamları nasıl sevebiliyorsunuz. Ya kınamak için değil gerçekten samimi bir soru, tez konusu hayatlar yaşıyorsunuz.
Biliyor musunuz bin yıl düşünsem bunları yaşayacağım aklıma gelmezdiKızım bak. Abla nasihati: git psikolojik destek al. Yoksa sen bu pisliğe ilk yeşil ışıktan dönersin. Kendini düşünmüyorsan aileni düşün. Kimse evladının böyle pis bir ailenin (evet hepsi pis!) eline düşmesini istemez
Resmen seni pohpohlayarak iş yaptırmışlar
salak olduğu için :) bide sen bu hanzonun her dediğine inanıyormusun cidden ?Evet ve o kızın bütün hayallerini elinden almış benim aldığı gibi şimdi koz amcasının oğluyla nişanlı... ona göre kız hayatını yaktı ve hala kendisini seviyor şimdi gel dese nişanlısını bırakır gelirmiş.. acaba neden
Bu konunun gerçek olmamasını umut ediyorımHer yorumun altına yaşadığım bir şeyi anlatacam... bir keresinde istanbula gittik yeğeninin doğum günü için... ümraniyedeydi sanırım büyük bir ikea vardı o kadae yoruldum ki sırf ablasının istediği şeyleri alabilmek için 6-7 saatimizi orda geçirdik sonea bende hediye yaptırmıştım onu aldık ve tekrar karşıya geçtik istanbulu biliyorsunuz o kadar yorucu ki yani 12 saate yakın ayakta oturmadım neyse ablasına geçtiğimizde ayaklarımı dahi uzatmamışım sadece oturuyorum bana kalk ablama yardım et demişti! Ve yorgunluktan yolda ağlayacak duruma gelmiştim ama hala hizmet etmemi istiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?