Sevgilimden ayrıldım

Aynı fikirdeyim

Ona toslamdan önce aynen bu düşüncedeydim ama ne zaman hayatıma girdi... ablam azıcık özveri gösterse yapma etme diyen ben bu yaptıklarım binde biri sadece anlattıklarımın

Ona toslamdan önce aynen bu düşüncedeydim ama ne zaman hayatıma girdi... ablam azıcık özveri gösterse yapma etme diyen ben bu yaptıklarım binde biri sadece anlattıklarımın
Bize anlatma artık kendine gel engelle kes çıkar hayatından bu pisliği daha gençcin ya okulunu oku mesleğini eline al erkekte neymiş istediğin zaman olur ilerde

haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri...

Bu ne yaman çelişki. Sevdiğine hakaret, küfür eden biri iyi olamaz. Aksine ilişki ilerledikçe şiddeti bile hak görür. Bide anne yanında yaşarsanız "eyvah ben ne yaptım kendime" deme ihtimaliniz % 1500.

Kurtulmuşssun işte, git yeniden kur hayatını. Kendini seviyorsan tabi.

Aynı fikirdeyim
Demin başka bir konu okudum instada tanıştığı adamla ilk buluşmasında öpmeye çalışmış kızı işte bu hanzonun bir benzeri konu sahibi pofpofluyor adam kendini dünyanın en harika adamı sanıp önüne gelen ilk kıza saldırıyor niye çünkü önceki sevgilisi totosunu kaldırmış

Bide ablalarını görün eşlerinin gözlerinin içine baka baka küfür dahi edebiliyorlar. Bir ablasının eşi kadına evinde temizlik yapmıyor. Bir keresinde de eniştesinin annesigilde yerleri silip süpürdüğüne şahit oldjm. Bana ablaların neden kayınvaldeleriyle yaşamıyor diye sorabilirsin demişti onlarda ona göre eş buldular. Yani açık açık ya annem ya kapı dedi. “Bir keresinde annesi bana hakaret etti ‘yaşlı ve hasta annesi’ o durumu öyle kapatmaya çalıştılar evet o zaman annesine azarı çekti ben annene bir şey söyleme falan dedim o annesine karşı geldi diye üzüldüm ve odaya geçtim onle tartışırken şahit olmuyım diye onu bile anneme karşı geldin diye düşündü. Sonra annesinin elini öpmemi söyledi. “ her neyse bu yaşadıklarımdan dolayı korkularımj söylediğimde anneme karşı gelmeyeceksin idare edeceksin bunu benim için yapmaz mısın dedi yaparım tabi ki dedim ama o günden sonra sen benim anneme karşı gelirsn annemi üzersin diye yine benim hakkımda ileri geei konuştu

Fiziksel şiddet bile gördüm sonradan pişmanljğını da gördüm ama tekrar yaptı

Evet ve o kızın bütün hayallerini elinden almış benim aldığı gibi şimdi koz amcasının oğluyla nişanlı... ona göre kız hayatını yaktı ve hala kendisini seviyor şimdi gel dese nişanlısını bırakır gelirmiş.. acaba neden

Çok iyi biri anneainin ablasının evinde temizlik
Dahası küfür
Kötü biri nasıl oluyor onu anlamadım bu iyiyse

Kızım bak. Abla nasihati: git psikolojik destek al. Yoksa sen bu pisliğe ilk yeşil ışıktan dönersin. Kendini düşünmüyorsan aileni düşün. Kimse evladının böyle pis bir ailenin (evet hepsi pis!) eline düşmesini istemez

Çok iyi biri anneainin ablasının evinde temizlik
Dahası küfür
Kötü biri nasıl oluyor onu anlamadım bu iyiyse
Her yorumun altına yaşadığım bir şeyi anlatacam... bir keresinde istanbula gittik yeğeninin doğum günü için... ümraniyedeydi sanırım büyük bir ikea vardı o kadae yoruldum ki sırf ablasının istediği şeyleri alabilmek için 6-7 saatimizi orda geçirdik sonea bende hediye yaptırmıştım onu aldık ve tekrar karşıya geçtik istanbulu biliyorsunuz o kadar yorucu ki yani 12 saate yakın ayakta oturmadım neyse ablasına geçtiğimizde ayaklarımı dahi uzatmamışım sadece oturuyorum bana kalk ablama yardım et demişti! Ve yorgunluktan yolda ağlayacak duruma gelmiştim ama hala hizmet etmemi istiyordu

Allah daha ne yapsın senin için. Her şeyi sunmuş önüne. Görmedim, bilmiyordum yada hak etmedim demeye bile şansın kalmamış.

Gerçekten anlayamıyorum fiziksel şiddet gördüğünüz, hakaret, küfür duyduğunuz adamları nasıl sevebiliyorsunuz. Ya kınamak için değil gerçekten samimi bir soru, tez konusu hayatlar yaşıyorsunuz.

Biliyor musunuz bin yıl düşünsem bunları yaşayacağım aklıma gelmezdi

salak olduğu için :) bide sen bu hanzonun her dediğine inanıyormusun cidden ?

Bu konunun gerçek olmamasını umut ediyorım
Okuyan genç bir hanım olarak bunları kendine yakıştırdıysan yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…