Sevgilimden ayrıldım

Biliyor musunuz bin yıl düşünsem bunları yaşayacağım aklıma gelmezdi

Zaten insan öyle kör olup böyle durumlara düşünüyor. Onlar ilk sana hep istediğin herşey gibi gözükmeye çalışırlar (beyaz atlı prens halt yemiş yanlarında gibi). Tam ellerine aldıklarında seni onların hicbirseyleri olmaya iterler. Yani sahte cennetlerinden cehennemin dibine. Sen şimdi bunlardan derslerini alıp önüne bakman lazım. "hatalarim oldu" diye de kendini ezikleme. Olan olmuş. Tövbe et, tekrar aynı durumlara düşmemek için gayret et. Cinsellik yasadiysan bu seni kimsenin sahsi mali veya kölesi yapmaz. Ha annesinin üzerine yemin etmiş ya seni bırakmam diye: Demek ki annesinin ölmesi lazım. Ama bu yeminler den çok böyle pis bir kişiliği yetiştirip onun yolunda gittiği için. Benim oğlum elin kızına böyle davransa büyük ihtimalle ilk kendime kızarım ama onun da iyice benzetirim. Rezil aile ya

Ona bunu hissettirdim ama... ben asla yapmam dediğim şeyleri yaptım... annesinin üzerine yemşnler etti bırakmam diye seni sonuca bakın...

Hataymış diyelim, olmuş bitmiş zamanı geri alabilir misin? HAYIR

Peki bunun için tüm ömrünü bu adamın ayaklarının altına mı sermen gerekiyor? Bak ömür boyu bekar kal, gerekirse ayıplan ama sırf bu sebepten dönme geri. Her şey geçer unutulur. Max 1- 2 sene konuşulur ama bütün bir ömür yanında nedir ki? Kıçını kaldırmayın şöyle müsveddelerin, hiç mi sevgi görmedin? Sevginin, paylaşımın, hayat arkadaşlığının bunlarla uzaktan yakından alakası yok. Sıla'nın bile harcandığı bu yolda seni ezerler tatlım. Kapat bitir her şeyi önüne bak.

Ailemden öyle sevgi gördüm ki en güzelini... canım acıyor hala ama... evet bekar kalmak böyle yaşamaktan bin kat iyi... ama hep bir şeylerin bahanesindeydim.. iş bulup düzelecek diye.. ama hiçbir şey bunları yapmasına sebep değildi

Teyzem aynı şekilde konuştu kendisine... annen duysa ne yapar dedi.. cevabı bile olmadı... ama azıcık empati değişir diye nasıl bekledim ama her şeyi fırsat bildi...

Teyzem aynı şekilde konuştu kendisine... annen duysa ne yapar dedi.. cevabı bile olmadı... ama azıcık empati değişir diye nasıl bekledim ama her şeyi fırsat bildi...

Ve hala size bunları anlatırken ama onu tanımıyorlar ve böyle yadırgıyorlar diyorum... ama bunların hiçbiri ama hiçbiri bu yaşanılanları değüştirmiyor onun iyi birş olması asla bana yaptığı bu ve bundan bin kat daha kötü şeyleri yaptığı gerçeğini değüştirmiyor

Ya annesi hicbirsey demezdi. En fazla sana yüklenirdi. Kadinda azıcık insanlık olsa sana orda temizlik yaptırdığında "ne münasebet otur kızım" derdi. Bunlar ailecek seni kullanmaya çalıştı. Al birini vur ötekine.

Biliyor musunuz? O şu anda kendini sizin eşinizin merhametinde sanıyor kendini öyle birş olarak görüyoe kendini.

Ben ellediğim zaman elletmem falan diyordu evet ama ben otururken annesi temizlik yaparsa veya başka bir şeu tartışma yaratıyoedu neden anneme yardım etmedin diye

Ben ellediğim zaman elletmem falan diyordu evet ama ben otururken annesi temizlik yaparsa veya başka bir şeu tartışma yaratıyoedu neden anneme yardım etmedin diye
Bir keresinde yeğeni balkonda oyun oynuyordu bende çıktım bebeğe bakıyordum onunla oynuyordum. İçerde annesiyle ablası sofrayı kuruyorlarmış. Sofra dediğimde 4 tabak,tencere ve yer örtüsü hemen yanuma gelip sen neden bizimkilere yardım etmiyoesun diyip azarladı geç içeri ben yeğenime bakarım dedi

Kalkıp o niye yardım etmiyor? Onun annesi. Eline mi yapışıyor?

Ben evin kızıymışım... annesi için öyle küçük jestlerde yapıyordum ki çocuklarına bağlılığını bildiğim için gittim annesine çerçevede çocuklarıyla fotoprafını çıkardım o kadar hoşuna gitti ki evin en güzel yerine koydu... oğluyla tablo yaptırdım... gittim küçük bardakları istiyordu aldım... kuzları bile bu kadarını yapmadığına adım gibi eminim... bunlar ayıp konuşulmaz ama onlara karşı ne kadar ince ve hassas olduğumu anlatmaya çalışıyorum. Hiçbir zaman işin maddi boyutunda olmadım

Aslında bizimde sana pano yaptırmamiz lazım duvarın için "Sorunlu olan onlar, sen değilsin! - Ayrıca el için bu kadar ilgi fazla!" diye.

7 senelik evliyim, sizin hizmet ettiğiniz kadar eşimin ailesine hizmet etmedim ( kendi evimde hariç). Sizi kınamak istemiyorum, 2 kızım var elin evinde bu kadar iş güç yapıp birde ailesini, elin adamı İçin çiğnerse bende kızımı ayağımı altına alır çiğnerim. Adamın sizin icin yaptığı tek bir fedakarlık yok, küfür hakaret herşey var hala özünde çok çok çok iyi biri nasıl oluyor. Çok sinirlendim konunuza

Size değer vermeyen birine siz de değer vermeyin. En azından siz kendinize değer vermiş olursunuz böyle yaparak. Zamanla geçecek ve iyi ki olmamış diyeceksin.

Zaten kimseyi kınamayın başınıza gelir bende çok kınadım ve bu anlattıklarım azıcığı ve yaşadım en kötüüsnü. Ama hala diyorum o bunları kabul etmiyor merhamet vicdan sahibi olduğunu zannediyor. Buna üzülüyorum hala benim neler yaptığımı görmüyor belkide bunu el kızına hak görüyoe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…